.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Бягството решава ли проблемите ?

Вие как мислите .. като избягате от всичко ...
    Всичко което ви свързва с някой човек , за малко .. 5 - 10 .. или повече - месец , 3 ..

(то си зависи от времето де)

Ще забравите ли всичко ..
    Дали чувствата ще изчезнат ..

Вече съм толкова отчаян от всичко .. особено от чувствата си , и това , че се промених много , че реших да избягам.

Далеч .. от тук ..
    Далеч от приятели и познати ..
    Далеч от невъзможната любов .. далеч от момичето събуждащо моите чувства .. чувства с толкова силен и ярък пламък , които не изгаснаха толкова много време ..

Дали ще ги изгася ?

Мислите ли , че като избягам , и забравя за всички .. просто се направя , че няма никой .. конкретно за 10 дни до 15 дни макс да се махна ..

Няма да има никой познат с мен ..
    Ще бъда с нови хора , на ново място .. за малко ..
    Без причина .. не по работа , и не по удоволствие .. правя го по необходимост ..

Искам да видя .. дали ще ми липсват всички (приятелите) .. дали като се върна ще мога да ги оценя ..

Искам да видя , дали ще изчезнат чувствата , за да мога като се върна да оценя едно истинско приятелство .. а не да имам илюзиите за нещо повече .. каквото и да е ...

Кажете Вие .. ?
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

За 10-15 дни,надали ще има някакъв ефект...

Само да допълня...бягството едва ли е решение на проблемите...Но за да изчезнат силните чувства - колкото и далеч да избягаш - ще те преследват...чувства току така...не изчезват - особено ако са истински...
    A qui

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не,от себе си не можеш да избягаш.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Аз също съм се чудела дали ако избягаш ще е по-добре,но не мисля....Човек започне ли да бяга не си решава проблемите,а напротив.Свиква по тоя начин...

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Никога не можеш да избягаш от проблемите. Те винаги те настигат, затова по-добре ги разреши, отколкото да бягаш от тях.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Супер фен Аватара на Barbie
    Зависи за колко време. Зависи на каква среда ще попаднеш. Зависи и от теб.

Когато заминах да уча в чежбина, заминах в много емоционален за мен момент. Бях безумно объркана - отивах сама на ново място, нови хора и от една страна исках да избягам и да се отърся от нещата, които ми се бяха случили предните месеци, от друга страна ме беше страх. Реално като заминах, всичко стана още по-натоварващо, защото не само, че бях объркана, но бях и съвсем самичка. В продължение на месец и половина буквално си изплаках очите. Накрая се върнах по-рано от предвиденото, решена да подредя нещата, които оставих недовършени и неясни в София. Тогава се и събрахме окончателно със сегашния ми приятел. (Не съм си прекъсвала ученето, просто си хванах преждевременно самолетчето към България...)

В крайна сметка едно кратко бягство понякога е нужно. Не винаги е приятно... Може да е мъчително - но ти дава възможност най-малкото да си подредиш мислите и чувствата.

Град
    in my world!
    Аз също съм се чудела дали ако избягаш ще е по-добре,но не мисля....Човек започне ли да бяга не си решава проблемите,а напротив.Свиква по тоя начин...
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Не,от себе си не можеш да избягаш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Благодаря на всички ..

Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

от личен опит ще ти кажа че и да бягаш от чувствата, ако са наистина силни, няма да ти помогне.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Oт човек можеш да избягаш от себе си никога а сам знаеш къде се намират чувствата нее нужно да ходиш надалеч реши проблема той винаги се намира в нас....
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от NeLLy_BaBy
    от личен опит ще ти кажа че и да бягаш от чувствата, ако са наистина силни, няма да ти помогне.
    +1
    Освен това може би ще имаш повече свободно време, в което ще мислиш за това момиче и мислено пак ще си тук...
    Особено за 10-15 дни забрави да постигнеш нещо
    И все пак - успех!

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Има една фраза "Далеч от очите- далеч от сърцето" Ако избягаш е възможно да забравиш за тази , както казваш ти , невъзможна любов. Но това няма да стане с 15 дни или 1 месец. Нужно е време и някакво занимание. Ти може да си далеч , но мислите винаги да са ти в това момиче , в приятелите ти и в родния дом. А ти казваш че тази любов е невъзможна?!? Няма невъзможни неща , има само пропуснати възможности. Като избягаш от проблемите , няма да забравиш за тях.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Бягството решава ли проблемите ?

Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
    Вие как мислите .. като избягате от всичко ...
    Всичко което ви свързва с някой човек , за малко .. 5 - 10 .. или повече - месец , 3 ..

(то си зависи от времето де)

Ще забравите ли всичко ..
    Дали чувствата ще изчезнат ..

Вече съм толкова отчаян от всичко .. особено от чувствата си , и това , че се промених много , че реших да избягам.

Далеч .. от тук ..
    Далеч от приятели и познати ..
    Далеч от невъзможната любов .. далеч от момичето събуждащо моите чувства .. чувства с толкова силен и ярък пламък , които не изгаснаха толкова много време ..

Дали ще ги изгася ?

Мислите ли , че като избягам , и забравя за всички .. просто се направя , че няма никой .. конкретно за 10 дни до 15 дни макс да се махна ..

Няма да има никой познат с мен ..
    Ще бъда с нови хора , на ново място .. за малко ..
    Без причина .. не по работа , и не по удоволствие .. правя го по необходимост ..

Искам да видя .. дали ще ми липсват всички (приятелите) .. дали като се върна ще мога да ги оценя ..

Искам да видя , дали ще изчезнат чувствата , за да мога като се върна да оценя едно истинско приятелство .. а не да имам илюзиите за нещо повече .. каквото и да е ...

Кажете Вие .. ?
    Вярно е,че 15 дена нищо няма да постигнеш.Но "бягството" е хубаво нещо.Говора например да се преместиш в друга държава и да заживееш там да кажем 2-3 години да видиш как ще си промениш мнението
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    не!

Мега фен Аватара на Blab
    Правила съм го. Веднъж.
    Не бягах от любовта, бягах от липсата на обич, на разбиране, на щастие. Тогава намерих "спасение" в любовта.
    Интересното е, че дори не съм я страдала след раздялата, за няколко месеца порастнах.(чисто емоционално)

Дали се забравя? Аз не умея. 2 пъти съм обичала, няма да ги забравя никога.("никога" като никога!) А, ако не помниш, какво ще бъде за напред? Кой ще бъдеш ти, непоучил се от грешките(така ми дойде, при теб няма грешки), непреживял дадена емоция, непознал щастието и сладката(сладка е!) болка след края му.

А то пак ще дойде! Не обещавам да е в умерени срокове, но ще! Повярвай!

Re: Бягството решава ли проблемите ?

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    ...да се преместиш в друга държава и да заживееш там да кажем 2-3 години да видиш как ще си промениш мнението
    Повярвай ми , понякога и само година е достатъчно...че и по малко,особено ако си бил предаден преди това и животът на новото място ти хареса
    A qui

бягствато не решава нищо...то е признак на слабост

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    да ти сера на клишетата, душице

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    да ти сера на клишетата, душице
    нещо някакъв проблем ли имаш...

Град
    The Land Of The Doomed
    Попринцип точно това бягство, за което говориш е нужно понякога на човек. Когато му писне от всичко, отегчи се от живота си или иска да оцени това, което има. Аз самата доста често съм искала да избягам от всичко. Направи го щом мислиш, че имаш нужда от него, но не тръгвай с нагласата, че ще избягаш от проблемите. Няма как да го направиш - те са вътре в теб, всичко е в теб. А и особено за 10, 15 дни .. Ще ти помогне само да се разсееш за дадения момент и после всичко пак ще се върне. Успех все пак

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Едва ли ще успееш. Може да позабравиш проблемите, но след като се върнеш те ще са факт. Един временно решение. Аз бих избягала. След това всичко би могло да бъде малко по-лесно.

Фен
    Град
    вкъщи :)
    като ни отбягваш и не искаш да излизаш с нас..най много да се отдалечим едни от други...особено ако е за повече от месец... после ше е още по кофти,защото като решиш че вече е минало...ще започнеш да се сещаш за раани неща...и не знам...
    не знам защо го написах тука..тряаше да ти го кажа...но пъък ти не излизаш..кога да ти го кажа..
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Мн си поетичен, евала!

По темата:Аз пак ще си пея мойта песен-времето ще те научи да живееш с болката от изгубената любов.За оценяването тука сам трябва да се справиш.Това че ше избягаш за 10-15 дни ако щеш и години бягай, това няма да ти помогне да оценяваш.Просто не пропускай да се зарадваш дори на най-малкото.

П.П.:Под най-малко разбирам примерно усмивката на продавачката в магазина или тревите, цветята и тн.Радвайте се на красотата около вас бе хора!!

Айде успех
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Не мисля,че бягството ще реши нещо. То просто ще те накара да обърнеш гръб на сегашното си полужение,но това,че ще избягаш от всичко и от всеки,съвсем не означава,че проблемите няма да са с теб,в сърцето и ума ти.Да,ще избягаш.За известно време.И после?Какво ще стане,когато се върнеш?Проблемите ти няма да са се решили от самосебе си,те ще са си и там и ще те чакат.Както и да постъпиш,едно е ясно-единственият изход е да се изправиш пред това,което те притеснява и да го разрешиш.Бягството е просто начин да избягаш за малко от реалността,но то няма да ти помогне да разрешиш това,което те притеснява.

А защо трябва да се боиш и притесняваш от чувствата си?Те са в теб,не можеш да избягаш или да се скриеш от тях,както и от проблемите.Чувствата те правят човек-те те карат да усещаш,че си жив и не би трябвало да бягаш от тях,а да ги изживяваш изцяло,независимо дали те боли,обичаш,радваш се или тъжиш.В крайна сметка,затова си жив-за да чувстваш!

Дано да съм успяла да ти помогна,поне малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си