.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    За 10-15 дни,надали ще има някакъв ефект...

Само да допълня...бягството едва ли е решение на проблемите...Но за да изчезнат силните чувства - колкото и далеч да избягаш - ще те преследват...чувства току така...не изчезват - особено ако са истински...
    +1

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Много истини , и много празни приказки.

Тази вечер (то е сутрин де) в 04:00 заминавам ..

Ще видя какво може да се случи ..
    Дано само хубави неща

Надявам се , това което е в мен , да ме е лъгало какви чувства имам ..
    (силно се съмнявам да се лъжа де ..)

Дано малко се отплесна от мислите ..

Малко разнообразие да видя ..

По първоначални данни ще имам много пътуване , и първата седмица , ще е в България ..

При повече финанси мисля да обиколя Европа .. какво му е - 2 дни до Германия (ако спазваме метода 8 часа каране , 8 часа почивка .. с около 140-160 км/ч ..)

Не знам .. имам много възможности пред мен , за да избягам ... от еднообразието ..

ОТ чувствата е ясно , че няма да се избяга , но може да ги заблудя малко... (току виж момичетата от рекламата на Мтел земат , та аварират пред нас с този голям автобус .. ах леле )

Докато съм на Българска земя се чудя , дали да имам GSM .. (да го спра) и чак след като излезна от България ..
    Но май ще е още 1 ден да се разбере , че сме наред , и .. аридаверчи на всички контакти с познатите ми Тук.

Довиждане на всички ..
    Радвам се за коментарите.

Благодаря Ви

Като се прибера ще си видя дали темичката съществува ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    Там, където е сърцето...
    Приятелите ти ще ти липсват със сигурност, но където и да отидеш чувствата ти ще са с теб... така че бягството не е решение на проблемите в никакъв случай...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Испания.
    Много просто... Зависи от човека.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз пак мисля, че това да се изолираш, да избягаш от света не е начин за разрешаване на проблемите!

А от любов пак никoй не може да избяга. Сигурно защото чуствата не зависят от теб и не можеш да ги спреш така лесно. Аз на твое място бих опитала да се забавлявам повече, да се срещам с повече хора, да прекарвам времето си заета в правене на нещо...А не да се изолирам от близки, познати, приятели и да оплаквам любовта. Така пак точно никога няма да се справиш с каквото и да било!
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си