- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Искам да се разделим за малко, трябва ми време да поми
Ето това ми сервира днес приятеля ми. Заедно сме около от година и не сме се карали сериозно за това време. Едва днес обаче научих, че всъщност той се чувствал "неудовлетворен" от връзката ни на моменти. Въпреки че, ако трябва да съм откровена, аз съм по-активната страна във връзката ни и винаги съм си мислела, че малко или много той се оставя да го обичам. Е, май съм била права. Не зная защо трябваше да се стига до тук. Не зная и защо си е мълчал толкова време...имах чувството, че му давам всичко, от което има нужда, но очевидно не е така... Гадно ми е, мамка му, ужасно ми е гадно... Идея си нямам как да постъпя, а точно в момента дори нямам с кого да поговоря за това.
Ами остави го да си помисли... но не допускай да те разиграва. Може би чувства, че връзката ви се е изчерпала, знам ли. Поискай да ти обясни, за една година връзка ти дължи поне обяснение.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Скъпа тоя пич изобщо обича ли те?В смисъл цитирам те "малко или много той се оставя да го обичам".За мене тва не е любов от негова страна не е точно гавра с твоите чувства ама е нещо подобно.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ама че кофти работа...Лошото е че за момента няма какво да направиш. от теб не зависи нищо
остава ти само да чакаш решението му... Много тъпо е постъпил като ти го е изръсил тва след цяла година ходене...
Попитай го защо чак сега се е сетил че е неудовлетворен?
![]()
Поне е бил честен.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Както пита един мой мноу добър приятел "Секс правили ли сте?"![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
Смея да твърдя, че ме обича или поне ме е обичал. Нали знаеш, в 99% от връзките единия от партньорите е по-активната страна, в случая това бях аз... И да - правили сме секс, не веднъж при товаПървоначално написано от miss_asi
.
Bellatrix, именно защото няма какво да направя ми е гадно. Обяснение не ми даде, смотолеви нещо, което дори самия той не разбра... Времето ще покаже какво ще излезе от това "искам да помисля"... просто имах нужда да си излея някъде мъката и евентуално да потърся съвет. Освен да седя и да чакам друго не ми остава... Пък и в края на краищата той не е единствения на земята
Хубаво почакай малко!Но не прекалено мноу сама каза не е единственА и така е винаги има по-активна страна във една връзка!
Не е нито първия,нито последния...така,че за момента можеш само да изчакаш,но както каза Steli{P} не го оставяй да те разиграва...Успех![]()
Може просто сега да е усетил,че връзката ви наистина е сериозна...и да се е уплашил от това...Дай му необходимото време и не го притискай...,предполагам когато му се избистри всичко в главата - той сам ще ти каже какъв е проблемът и защо му трябва време.
Дано всичко се оправи и причината да не е сериозна...,а тази раздяла може и да ви подсили отношенията,а може и да сложи край завинаги...Дано е първото,защото явно го обичаш много и държиш на него!
A qui
И аз се надявам да е първото. Още в началото го плашеше разликата в годините ни - 5 години е по-голям от мен. Не знам, просто ума ми не го побира...така изведнъж да реши, че има някакъв проблем и да не иска да поговорим за това... А всичко ми се струваше перфектно...до днес.Първоначално написано от Erica
щом се стигне до там,че единия иска да се разделят за малко,то от тук насетне няма за какво да си говорим,ако продължите то това ще е една непълноценна връзка изградена от спомени![]()
ммм така това че иска време да помисли не означава ,че не те обича ходите от доста дълго време ,може би иска нещо ново ,нова тръпка, може би иска да е само той, а не ти и той там ти и той тука ,може да иска да диша да хване живота си в ръце, но толкова да те обича, че не може да те остави ... дай му време и не му досаждай
успех
Нещата не винаги са такива,каквито изглеждат...Не го казвам за първи път във форума...При повечето хора е така,идва един момент когато едната страна започва да си задава въпроси...за бъдещето и т.н...Незнам на колко години си,но е нещо нормално да настъпи такъв момент,когато единият да се уплаши от сериозността на връзката...,тогава единственият вариянт да реши какво иска е да остане сам/а...Но не винаги това време значи сигурен КРАЙ,както казва Нана,това време може да сближи двойката още повече...Първоначално написано от Marina__
A qui
Ноември ставам на 16. Съзнавам, че е съвсем нормално да се уплаши от нещо или просто да съм му омръзнала... Нещата между нас наистина са(бяха) сериозни, дори семействата ни се сближиха.Първоначално написано от Erica
Иначе има постоянни подмятания от приятелите му относно разликата ни и подозирам, че те са в дъното на всичко. Дано не съм права, защото излиза, че "принца на бял кон" е с характер на женски полов орган, ако позволява на дружките да определят това с кого да ходи...![]()
Просто го остави на мира и не му досайджай!
Той ще си реши, освен, ако не си сигурна, че е тест.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Marina__ ... Здравей наборе !
Много пъти казвах на бившата ми , че трябва да се разделим за малко , да се замислим малко кое,какво,как,що... и накрая все се връщах при нея , защото знаех , че я обичам ... (Е... вярно , че сега вече ми е бивша както казах малко по-горе :P ) Ако питаш мене не бери грижа ... Акъла ще му дойде в главата![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Остави го да си реши, без да комуникираш с него, без да го притискаш, но запази достойнството си и не му позволявай да те разиграва![]()
Ами не ти остава нищо друго освен да изчакаш...Дори и да са намесени приятелите му...,ако той те обича ще се върне при теб...,но да ти кажа съмнявам се те да са намесени...,ако беше така едва ли щяхте да стигнете до година...и семействата ви да се сближат...Явно има друга причина...,която за сега той не ти е казал...А има ли вариянт да е замесено друго момиче...в смисъл да се е увлякъл по някоя девойка...Първоначално написано от Marina__
A qui
разбирам че го обичаш много ами тогава почакай малко явно иска да си събере мислите относно вашата връзка но мисля че въпреки това че ти си по активната страна той също те обича толкова много колкото и ти него явно му е дошло повечко време все пак 1 година и нещо не е малко времеспоред мене ще те потърси съвсем скоро но ако пък НЕ няма да е единствения в твоето сърце тъй че...![]()
Като иска време,дай му времеНа моменти всеки човек има нужда да помисли.Това не значи,че ще скъсате (но е много вероятно).Изчакай и виж какво ще стане.Успех!
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Да наистина остави го за известно време да помисли и дано нещата се оправят м/у вас. Нормално е понякога в единия да се появят съмнения, дано при товя човек са краткотрайни.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Ще го оставя разбира се. Далеч съм от мисълта да му се лепна точно в този момент...![]()
Може да се намира в кофти период, може да се чувства несигурен и т.н. Малко глупаво е постъпил като не ти е казал още при самата поява на неудовлетвореност, че му липсва нещо. Все пак мисля, че е доста възможно да остане сам за известно време и да осъзнае, че му липсваш и те обича и т.н. и да се върне - мисля, че така и ще стане ( и се надявам ). Времето ще покаже.