.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Малък въпрос ...??

Аз съм момиче на 15 и още не ми е дошло.Какво да направа мисля че вече е време да ми дойде.Имам приятел и ако правя секс с него (макар че съм малка ) а не ми е дошло ще ми стане ли нещо?

помагайте плс

мерси предварително
    НиКоГа НяМа Да Се ПрЕдАвАм,ДоРи СаМа Да ОсТаВаМ [!] с МоМчЕнЦа Ще Се ЗаИгРаВаМ,пОсЛе НаГлО щЕ гИ зА*БаВаМ [!] Не Ми ТрЯбВаТ гАзАрИ иЛи ИдЕаЛи Те Са СаМо За НеКвИ п***и зАсПаЛи[!][!][!]

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Има време. Хората се развиват различно. На мен ми дойде, когато бях на 11, на една позната на 16 .. Изобщо - хора всякакви. Не се притеснявай ..
    Но за секс определено ти е рано..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Повече от фен Аватара на LDto
    Normalno e spok na men mi doide na 12 a na moita bff i doide kogato stana 4ak na 16 i polovina noramlo e spok na vseki e razli4no

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Има време. Хората се развиват различно. На мен ми дойде, когато бях на 11, на една позната на 16 .. Изобщо - хора всякакви. Не се притеснявай ..
    +1 до 16 включително ако не ти дойде тогава се притеснявай,но има време да ти дойде споко

Град
    V MoQtA StAq
    не се притеснявай... но ако искаш консултирай се с лерак
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

za men ne pre4i ebaneto ama kvo li razbiram az...

Организмът ти определено не е готов още за секс.
    До 16 години е нормално по принцип да ти дойде. След това е задължително да се консултираш с гинеколог, но ако се притесняваш, няма проблем да го направиш още сега.

kak she praish sex predi da ti e doshlo? ti fred li si

Не разбирам от тия работи

Нормално е да не ти е дошло още.Но за секса не бързай толкова..
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Можеш да се консултираш с генеколог за по-сигурно пък и да си по-спокойна иначе би трябвало да е нормално.Тялото ти още със сиг не е готово за секс,така че не бързай има много време...

...hate my nickname

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Къв СЕКС ма ти чуваш ли се кво пишеш ..... докато не станеш на 98 години никакъв секс !!!!!!!!! В противен случай може да забременееш
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Русе
    Ти още не си се развила изцяло- не ти е дошло , въобще не си и помисляй за секс....
    ...

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Не разбирам от тия работи
    ...

Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    za men ne pre4i ebaneto ama kvo li razbiram az...

Като не разбирате защо пишете тогава? За мнения или просто за да пишете нещо?

По темата: Мисля че не е редно да се прави секс и както казаха другите - тялото ти не е готово за секс. Може би се повтаряме, но това е.

Цитирай Първоначално написано от albb
    +1 до 16 включително ако не ти дойде тогава се притеснявай,но има време да ти дойде споко
    +1 Баба ми дори току що я питах, и тя каза че едно време им идвало чак в гимназията....Тогава не са били мутирали толкова българите (1923)Така че трябва да се радваш, нормална си...
    На мен ми дойде на 10и два месеца, точно на нова година...По плашещо е да ти дойде тогава...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Голям фен
    Не се притеснявай и не бързай да ти идва.
    Няма да те подминат месечните мъки.
    А относно секса не бързай когато се чустваш готова
    тогава го прави.

Не бе,недей да правиш секс без да ти е дошло!Има време,ще ти дойде,но ако не..иди на лекар..Всеки се развива различно,на мен ми дойде на 12,на някой мои фр на 11..на други още не им е дошло..
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    BurgasS
    Виж..няма смисъл да се притесняваш..На мен ми дойде на 14 докато на всичките ми приятелки по-рано.. въпреки това не останах по назад от тях..Не прави секс преди да ти е дошло.. Мене ме отвориха 5-6 месеца след като ми дойде

Град
    Plovdiv
    ми реално няма какво да ти стане толкова освен ,че тялото ти не е подготвено...и все пак решиш ли се-презерватив! вероятността да си в овулация (първа) е 50/50
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако не ти дойде до 16, потърси помощ от лекар, по-точно гинеколог, и бтв не прави секс малка си още, а и като нямаш цикъл може да стане гаф и да ти дойде точно тогава

Mackooo SpoX...! Ti se pritesnqash amma ne trqa... Nachi - Otnosno idvaneto - Kazaha ti che do 16 vkliuchitelno trqbva da ti doide - spored men ne e kusno i v nachaloto na 17 Trqa se radvash...che ne ti e doshlo oshte shottt...posle...suma i vreme nqma otturvane....puk e ujasTTTno!
    Otnosno seXa - nqma mqsto za kolebanie - ako si sigurna che go iskash - ne ti e tolkova rano...Suma i momicheta veche na po 12-13 go pravqt...puk ti se chudish...Slushai sebe si...! ii uspeX :P

Не се притеснявай че още нямаш цикъл има време,ако станеш на 17 и не ти е дошло тогава е повод за притеснение

Ми аз съм чувала че не е много редно да се прави секс без да имаш цикъл. По-добре го чакай да ти дойде (както ти казаха по-горе не трябва да те притеснява че още не ти е дошло, на всеки му идва различно), после го чакай да ти се нормализира, тъкмо ще имаш време за размисъл и да се понахъсаш за по-сериозни действия, пък барем размислиш, знаем ли те... успех : )

И не е много яко да си в мензис. Особено ако е придружен с болки :/
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Рано било ..хората се множат за разнообразие вече, едни стават бременни на 14, на други на 15 нямат мензис ..

Aз неможах да разбера кое не е дошло ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си