- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата или момичетата?
i mislq 4e neshto si s greshka 1vo anketata pishe koi e po vajniq koi kogo trq zadovolqva a posle pishesh 4e i dvamata trq sa ravni utochni pls ko mislish v kraina smetka :PПървоначално написано от mistake
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Естествено,че и 2мата.
Тва да не е соло!?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ех,от 1800 година нещата са се променили.Сега сме или като първобитни хора-всеки сам за себе си,или по равно.
И двамата.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Първоначално написано от vesinka91
![]()
To be yourself is all that you can do...
защо по дяволите има анкета,като задаваш 2 отделни въпроса, кой това и кой онова![]()
![]()
![]()
Е да това е вярно,но все пак момчето трябва да угажда повечко на приятелката си, да я глези, да и прави комплименти, да я кара да се чувства желана. Така той се лишава до някоя степен от своите развлечения и навици.Не може един да дава , а друг само да взима. Една наистина сполучлива връзка се състои в разбирането между двамата, и в желанието да направят човека до себе си щастлив.
В една връзка няма по- важен и по-маловажен. Както момчето , така и момичето трябва да се съобразява с веланията на партниора си.Първоначално написано от vesinka91
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Не може момчето цял ден да ходи с приятелката си по магазините , А тя после да откаже да гледат заедно футбол. В една връзка трябва да има компромиси , както от едната , така и от другата страна.Първоначално написано от dementic
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Това, че някой има пишка, не означава, че е най-силният и може всичко!
Това, че някой има путка, не означава, че трябва да се прави на нежен, безпомощен и да чака някоя пишка да му опрай живота.
Аз обичам да си мажа филийки с пастет.Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Момчетата![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
spored men v edna vrazka ne e vajen pola a trqbva da se grijat po ravno edin za dryg.no i mnogo zavisi ot situaciqta.ponqkoga momi4etata se grijat za mom4etata,a ponqkoga mom4etata za momi4etata.v edna vrazka ne trqbva samo ediniq pol da polaga usliq.sled kato si dal trqbva i da vzeme6.v edna vrazka trqbva da ima ravnovesie.pone tova e moeto mnenie![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Зависи от настроението. Бившия ми ме глезеше адски много и се грижеше всичко да ми е наред. Той имаше нужда да дава и не се чувстваше пренебрегнат. Имаше периоди обаче в които искаше аз да го поглезя и да се погрижа за него и тогава също всичко беше ок. Важното е да си до любимия когато има нужда от теб.![]()