.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Вадене на зъб с местна упойка

Vadili li sa vi zab s mestna uspoika? Predstoi mi takava procedura i sam dosta uplashena.Nqkoi moi priqteli kazva che boli mnogooooo,osobeno kogato se slaga upoikata- sas sprincovka v nepceto.

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Недей да се плашиш излищно.Когато ти бият упоиката не боли ,чувстваш нещо като леко щипване.А самото вадене на зъб и то не боли(е лека болка можеш да усетиш но тва е).Недей да се притеснявяш за това .На мен ми вадиха зъб преди 3 дни
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

На мен ми вадеха преди няколко години 2 зъба. Тогава бях 4 клас и си спомням, че бях много уплашена. Упойката е точно като щипване-нищо особено. А самото вадене изобщо не го усещаш, защото имаш упойка. Чувството е странно, но не неприятно и не боли. Знам, че не може да не те е страх, обаче не е толкова страшно, колкото си го представяш. Спокойно и успех!
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

mersi...uspokoqvash me... :o :o :o :o
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Мега фен Аватара на Blab
    От коя месТност е?

ПП:спокойно, ще мине!
    ППП:Няколко пъти са ми вадили ноктите на краката. Там бият лидокаин(май) на 6 места в дадения пръст(включително под нокътя). Жива съм, тъй че, спокойно!

Град
    L.A. \ Moscow
    Никога не са ми вадили зъб с упойка... сериозно, на зъболекар само 1 път ми сложиха упойка да ми вадят нерв, пак не исках, оня настоява.. аз НЕ! категорично, накрая само като ми дръпна оня нерф леко, викам даввай 2-3 инжекции братле!
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    хах няма страшно иглата е мнооого тънка и нищо не усещаш ако е добър зъболекаря ще ти удари леко зъба за да провери и ако още те боли ще сложи още упойка..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Кажете упоика с която да не се Чуства болка при вадене за зъб със 3 корена

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    да,вадили са ми и колко ще те "боли",зависи от това как си настроена.. самото вадене не боли изоообщо ,само ти клатчт главата наляво надясно а от упойката ще усетиш едно много много леко боцване ... абе като цяло няма никакъв повод за притеснение!
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Какво леко обождане от упоиката бе? на мен са ми били и знам квое... Дори избягах преди да ми извадят зъба

;)

Ами някой знае ли какво е когато вадят мъдрец че на мен ще ми вадят 2 горни...и освен това нз как ще успеят тъй като челюста ми е по малка в смисъл дори започват да излизат напред,а да не говорим че страха ми е страшно голям тъй като попадам все на едни зъболекари....

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Едно време на запад са ги вадели с клещи и упойката е била уиски Ти от местна упойка се страхуваш - изтръпва ти мястото около зъба и не усещаш
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Едно време на запад са ги вадели с клещи и упойката е била уиски Ти от местна упойка се страхуваш - изтръпва ти мястото около зъба и не усещаш
    Ама гарантираш ли ми че няма да усетя ?

Re: ;)

Цитирай Първоначално написано от potrebitelllll
    Ами някой знае ли какво е когато вадят мъдрец че на мен ще ми вадят 2 горни...и освен това нз как ще успеят тъй като челюста ми е по малка в смисъл дори започват да излизат напред,а да не говорим че страха ми е страшно голям тъй като попадам все на едни зъболекари....
    И аз съм така, просто незнам каква ще е болката, сигорно до припадане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си