- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ми той е гей
хора оО бившото ми гадже разбрало че е гей,предстаяте ли си![]()
забележете с къв ник е в скайп Скайп име: [n] † gay within.. the awakening o.O †
ебахти,не можех да повярвам като го видях![]()
ужъс!
ахахха, познавам една девойка, 'дето като мине през някой, той обръща резбата...
без думи:Д:Д:Д
/и то все няк'ви известни:Дккк:Д/
Ееееми...може да му мине. Ако не му - поне не сте се разделили заради друга мацка (макар че това ти сигурно си го знаеш). Виж, ако е заради друго момче вече...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
е окей де ако е бил гей и преди.все пак сме на по 14 надали знае дали е гей или не.не съм го отчаяла от жените,пък и така да е не ми особенно.след него и аз се отчаях от жените![]()
Бе не ми е ясно за кво е точно темата,ама не си е много, много за хвалба..![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
хъх,ми аз не се хваля.възмущавам се и не мога да повярвам,уж той беше най големия мъжкар пък накрая-гейПървоначално написано от ju**
![]()
не разбирасе,когато си ходехме беше всичко окей.все пак ходихме сравнително доста време.той ми беше най дългата връзка и аз на него.ама той към края почна и наркотиците и лошата компания и всичко се обърка.за тва и скъсахмеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
+1Първоначално написано от ATAKABG
...
Мислиш ли ,че,ако наистина беше гей,щеше да се напише така??Първоначално написано от haterkata
на 14 викаш сте..
не вървят на добре работите.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Първоначално написано от ju**
ем да детско е тъпо е,безсмислено е,пресилено е ама кво,нали тук хората си споделят проблемите.
ест че на всеки на който кажем че е на 14 и е гей няма да го вземе на сериозно
е това вече ме прати в нокаут!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Радвам се, че е осъзнал какъв е
Заключвам темата
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love