Цитирай Първоначално написано от celio
хората са казали - windows е като тамагочи - колкото и да го гледаш все някога умира, ако приемем за причина windows.
съвета за скан за вируси е полезен до някаква степен. но има едно голямо НО. ако заразения файл е системен то антивирусната няма какво да направи. има една врътка с f-prot под ДОС но си е малко сложно.
това което можеш да направиш е ако HDD е разделено на 2 3 и т.н. части си инсталирай един win, нов, стария го остави. примерно в някой друг дял. инсталирай си нужните driver и първото нещо което направи е изтегли си някоя антивирусна програма - аз ти препоръчвам AVG - тя си има freeware и я update.пусни един sys scan и после знаеш
причините могат да бъдат много и от това какъв ти е компа. всеки win инсталиран отначало е много читав но после си става боза. С quad 6600 направо бях очарован от това как се държи win, но след известно време не бях много много очарован от държанието на win.
едно ще ти кажа - никога win неможе да бъде такъв какъвто е бил непосредствено след инсталацията.
успех
Поздрави!

Приятел разбирам те много добре. Този лин дето ми бяха инсталирали ми бяха казали, че е супер хубав, че си е легален и тн. (човека който ми го инсталира) би ли ми помогнал като ми кажеш някой лин да си сваля. Сложи някой линк ако не те затруднява, че все попадам на едни........
Мерси !!!