- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето изпраща ли ви ?
v mometa ne,za6ot nqmam takova![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абсолютно всеки път
vseki put me izprashta i me vzema ot vkushti![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ami toi e na ediniqt krai a az jiveq na drugiq i e baq raztoqnieto,no me ispra6ta apsolutno vseki pat.samo deto az ne iskam to4no do nas a me ispra6ta blizo do nas 6oty na6te imat magazin pred nas i 6a na vidat,a magazina e denono6ten.ne 4ak tolkos 4e 6e ni vidat ama ne obi4am da razgovarqm s na6te za li4niqt mi jivot..bilo to luboven ili sexualen
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
винаги,когато има възможност![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
даа![]()
Обикновено до спирката на трамвая преди красно село,като имаш предвид,че живее на другия край на София.
еее, на всички гаджетата са на "другия край" на града... и мене ме изпращат винаги, старая се дори и да не ходя с някой да има с кого да се прибера![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Моята приятелка имаше такова намерение, но аз настоявам винаги аз да си я изпратя, иначе когато бързам да се прибера, за поредното навикване и пътя и минава покрай нас (ако това се нарича изпращане), иначе не!
принципно ние живеем на около 250 метра![]()
Емиии...аз винаги я изпращам, чакам тролея/уотевър ит ис с нея, и после си цепя към назе![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
е аз съм на 100 метра от тях изпращам я и после в нас
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
sasedi smevinagi idva da me vzima i sled tfa vinagi me izprashta
:P
и много мразя да ме изпраща,но той си е инатПървоначално написано от sladkata_bebz
![]()
Ем да аз изпращам винаги дори и да не ми е гадже щом съм излезнал с 1 момиче го изпращам![]()
Oбикновено аз го изпращам![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Първоначално написано от eveto_xx
напълно правилно всяка вечер![]()
ami da, izpra6ta me...vseki put,makar 4e ne jiveem blizo edin do drug!ne sum imala gadje,koeto da ne me e izpra6talo do u nas... {:
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
По принцип и двамата сме с коли, така че не се налага непременно да ме изпраща. но тъй като всяка вечер сме заедно, то може да се каже, че той ме изпраща или до моя или до неговия дом.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да. Всеки път.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.