- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето изпраща ли ви ?
Да винаги
Никога не го правя, нямам и намерение.
Don't tell me what I can or can't do !
амии всъщност наще блокове са на 20, 30 метра един от друг и май става така че взаимно се изпращаме![]()
... no comment ...
Естествено!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не винаги, но не го и нарягам да ме изпраща, ако ще.![]()
оо определени имаПървоначално написано от PePeLePew
начи нищо не си видял/а
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
А колата с вода ли върви?Първоначално написано от butty
еда
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не, никога. живеем в доста отдалечени квартали и обикновено се срещаме някъде посредата, така че би било супер гадно да го разкарвам толкова - първо да идва до нас, пък после да пропътува цялото разстояние до тяха и както всеки път си гоня последния транспорт, ако трябва да ме изпрати, милия после не може да се прибере по никакъв начин
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Да![]()
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
почти винаги да
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Има голямо желание , но аз не искам ... знам си пътя и сама ... не е длъжен да го прави ... като него го нямаше да не би да е имало кой да ме изспреща![]()
![]()
Не ме е оставял сама никога,дори няколко пъти не излизахме заедно и пак нямах право да се прибера сама,а с един негов приятел![]()
Има такива случаи,които не испращат..предишния ми приятел не ме испращаше..![]()
![]()
То и аз нямам гадже но съм стигнал до едно заключение.По добре изпращай гаджето може да ти се разсърди.А и може да има нещо в предвид не се знае![]()
![]()
![]()
не винаги
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ние сме съседи.. и да винаги ме изпраща.., защото винаги след като сме излизали си идваме в нас ..![]()
определено повечето мнения са затова че приятелите ви, "естествено ви изпращат" , също има мнения "макар че живее на др край на града" , ако бяхте уточнили за кой град става дума нямаше да е лошо...защото има значениеаз живея на около 30-40 мин от приятелката ми...и в началото я изпращах...ама наистина в началото около 15-20 пъти съм я изпращал и сме заедо от повече от 1 година...и тя се цупеше че не я изпрашам , но как да вървя толкова път че и може да се каже че живее в циганския квартал
![]()
почти винаги дапонякога е много изморен и направо си ходи у тях но на мен не ми пречи
![]()
да бе човек предлагала съм му, ма кво да го правя като го е страх от кучето миПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
... so much to live for, so much to die for ...