- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето изпраща ли ви ?
ами...аз го изпращамнищо,че съм момиче...Много го ревнивам...И аз нз защо и винаги аз го изпращам
Най-мн 10 пъти той да ме е изпратил и той от ревност =]
Да не вземе да забие нещо по пътя ли ?!Първоначално написано от ImJusTaKiD
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Пускам я в мъглата,ако оцелее без да я сгази товарния влак или да я разкъсат вълците,тогава може да си помисля,в противен случай-няма да има кого да изпращам вече![]()
амии нямаа какво да ме изпраща защото си живеем заедно ,. но преди да се нанеса в тях ме изпращаше всяка вечер ..![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Първоначално написано от medy
АКо момчето е мъж на място, ще ви изпраща дори и от любезност да му кажете, че не желаете. Ако го е страх от каквото и да е, то втора пу*ка за какво ви е?! Аз винаги изпращам приятелите си и момичетата дори и да нямам интимна връзка с тях. Просто съм такъв. Е вярно, че имам кола от 2 години, но и преди това го правех. Няма да забравя как изпращах една и като я оставех пред вратата тичах до спирката, защото последния рейс беше след 3 минути... и това цяла година...
Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!
http://www.teenproblem.net/teenid/Crush
Винаги ме изпраща![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Абсолютно същото щях да пипатам и аз. "Макар че живее на другия край на града" .. не искам да обиждам никого,но за кой град става въпрос?Щото по постовете и местата които сте написали .. та тези градове са на 20-30 мин по диагонал... Така де,съжалявам.Не искам да се карам с никой,просто трябваше да си го кажа.Първоначално написано от gren
По темата: моят приятеля живее на час и нещо път от нас,така че всеки път когато поиска да ме изпрати го режа тоталноТъй като знам какви задръствания има из София... няма и за 2 часа да си стигне до тях. А и по принцип техните са ужасно строги,нзм защо така... и въобще не ми е минавало през акъла да го карам да ме изпраща. Но иначе всеки път ме изпраща до спирката на тролея,макар и след това да има малко повечко разстояние обратно към метрото
![]()
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове
е, добре де, как може сега да се държиш толкова грубо?!? нито си ме виждал, нито ме познаваш. бива ли такова отношение?!? и аз си имам чувстваПървоначално написано от KillSwitchEngage
сега отивам да си прережа вените. ама преди това мисля да пусна тема за проблема си
![]()
![]()
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
задръсване незадръсване, има няма бензин уморен неуморен винаги изпращам приятелката ми
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Да![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Da izprashta me vseki pyt , vypreki che kogato se skarame ne mi se iska da go pravi...zashtoto se doskarvame po pytq.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
не...страх го е от баща ми![]()
absolutno vinagi me izprashta do nas![]()
![]()
винаги...
ама аз понякога не искам..ама как да му го кажа..![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!