- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето изпраща ли ви ?
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
лъжееееш !!
никога не съм те изпращал до вас да не кажем че незнам каде жевееш дори ъЪъъ ... потова време ходехме доколкото си спомням знам че цитата е стар ама ако го види да си земе поука !!
бтв форума ни събраи после се разделихме така е като ми изневеряваш докато си по българското черноморие !!
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Изпраща ме до вратата на апартаментаЖивея в такъв квартал , че би ми било кофти , ако не ме изпрати и той го прави
Е случвало се е да не ме изпраща , но това е когато съм с брат ми
![]()
Мда, в повечето случаи. Или ме изпраща до нас, или чака рейса с мен.![]()
Живеехме врата до врата и винаги заедно сме се прибирали.. значии да, изпращаше ме![]()
То само т'ва оставаше теб да те изпращатПървоначално написано от tuzaro
![]()
Относно темата: Да, винаги![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Винаги.
Дори когато съм с такси,той се качва с мен в таксито.После се прибира сам пеша.![]()
Изпраща ме.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Бившият ме изпращаше да.Но не винаги, все пак трябваше да си хваща след това рейса и да си отива в неговият град.
не е честно..моя преди ме изпращаше ама сега праща неговия фр...![]()
![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
дааа винаги! макар че живее далече от мен всеки път ме изпраща и мисля че е много мило, сладко (пък и имаме време за щуротии)
![]()
В момента нямам гадже.Но бившия ми ме изпращаше но не много често защото го беше страх от баща миНе се разбираха много
![]()
ДамМмММ![]()
оо съжалих го момчетоПървоначално написано от Converse333
![]()
а по темата : да изпраща ме въпреки че няма нужда
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Разбира се, винаги.![]()
Сега нямам гадже,но и при мен винаги е било такаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
нямам за да ме изпращат![]()
Да, естествено.Винаги ме изпраща.