- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- лаптоп.....добър или не?
Понеже видях тук една тема и мисля и аз да пусна подобна. Та я кажете според вас марката fugio siemens дали е хубава за лаптоп?
Някой работил ли е с подобен, и какво Ви е мнението за тях?
Сорка ако съм я написал грешно...
Поздрави!!!
най-добре с asus->sony
TOSHIBA
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
ахам ами за тоя какво ще кажете ....
Не съм чувал за тази марка. Според мен най-добрите лап топи са на IBMПървоначално написано от SHEMKOV
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Приятел би ли споделил какви са ти впечатленията, че аз съм си поръчал такъв ..........Първоначално написано от exploitedteen
Ами не знам от личен опит, обачемного хора са ми казвали, че те не са добри.
Предлагам ти да отмениш поръчката и да поразучиш тук-там.![]()
Вземи си Тошиба, ХП или Дел... Може и Ейсър..
Но по-добре недей МСИ или Фуютсу Сименс.![]()
мерси много на всички, трябваше още преди това да пусна темата а не след като съм го поръчал. След малко ще се кача до магазина и ще питам дали може да отменя поръчката ... дано да може, ако ли не ще я карам с него пък дано да излезне сполучлив.
Питах и човек който разбира от pc-ta и ми каза, ча на тази марка която сам се спрял е била пален боклук .....
Отидох в магазина и си поръчах TOSHIBA със същите параметри, само дето на новия харда му е 120ГБ а на сименса беше 250ГБ но по добре качество от колкото ............
Първоначално написано от ThE kInG
Аз бих ти препоръчал Lenovo невероятен лаптоп за не чак толкова високи цени
Колеги вече съм поръчал тошибата само искам да Ви питам
този монитор 15.4" WXGA (1280x800)TruBrite/ от кой вид е от този дето е като стъкло или от меките сещате се ..... за кой става въпрос![]()
\Първоначално написано от Lolinka
/
Хайде момчета, никой ли незнае за какъв монитор става въпросПървоначално написано от SHEMKOV
![]()
Тошиба е здравата и качествена марка! Сименс са си пълни боклуци и техниката им е евтина като цена и качество.
SHEMKOV, ако съм разбрал правилно - дали е с матиран или гланцов екран ли? Не знам дали ги обозначават, но най-добре е да го погледнеш (понякога и на снимка си личи).
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
Като чуя Fujitsu Siemens си представям една групичка китайчeта в час по ръчен труд...
Докато съществуват DELL, TOSHIBA, HP, IBM-Lenovo, SONY VAIO с Fujitsu Siemens не се занимавайте. Това е моето мнение.
TOSHIBA - здравина и стабилност на машините си. Правилен избор на SHEMKOV.
SONY VAIO - малко по-високи цени, но пък имат страхотен дисплей, който за момента няма аналог от другите производители.
IBM - бяха IBM до момента, в който не ги купи Lenovo. Нямам наблюдения за качеството на мобилните компютри.
HP - само принтерите им признавам, там нямат грешка.
С DELL не съм се сблъсквал, но в никакъв случай не са по-лоши от TOSHIBA, SONY VAIO, HP, IBM-Lenovo.
Тези марки ги подреждам по-този начин макар и да нямам никакви впечатления от тях:
1. ASUS
2. MSI
3. ACER (никога няма да си купя)
Много се радвам, че се отказах от fujito това е благодарение на форума![]()
много Ви благодаря на всички .....
иначе ето го и него
http://www.dalavera.net/read.php?1113,380578
Поразрових се и този е с най точна характеристика като този където съм си поръчал!
Вижте го и си кажете мнениетотам пише и за дисплея ако някой знае нека да каже дали е хубав или не .
В смисъл дали е като LCD или от тези по ярките и аз незная как се казваха. Дано сте ме разбрали ...
мерсиПървоначално написано от exploitedteen
иначе монитора какъв ти е ?
щото на по старите модели на toshiba са от тея меките, гледам сега са излезнали тея дето лъскат като е изгасен. Твоя от кои е?![]()
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Дано да е такъв какъвто искам, утре трябва да ми го дадът от Зора дано да са сериозни, че повечето казват дата и накрая - та след толкова дни та тва та онова
![]()
ами то не е ли като на обикновенното си пс при инсталация?Първоначално написано от exploitedteen
Ако е по различно ще се радвам ако ми обясните
ДА мисля да е XP
prepora4vam ti da ne si vzema6 nikakaf laptop za6toto moje da nqma6 deca poneje izla4va negativni la4i kam korema ako si go slojila tam no ako ne si saglasna s men ti prepora4vam Apale mai taka be6e abe oniq s qbalkata nai dobriqt mi priqtel si vze takaf ot livan i e mnoy dovolen![]()
Мерси за инфото но вече съм го поръчал.Първоначално написано от Sisky
То и GSM-ите излъчват такива вълни към мозъка, но вече цялото човечество го исползва
А що се отнася до ейпала той си е доста скъпичак, знам че са едни от най добрите но не мога да си позволя такъв![]()
А toshibata първи започнаха да пройзвеждат лаптопи така че за сега остъавам с него, то още не са ми го донесли де но нищоднес чакам обаждане от зората :P
Първоначално написано от exploitedteen
Добре де приятел, аз много не ги разбирам!
Ти би ли ми помогнал ако знаеш някое сайтче да ми копираш и да си го сваля, че като се знам какъв съм все попадам на едни windowsi направо нямам думи .......
Освен да пусна още една тема и ако някой знае да сподели
Но ако и ти знаеш можеш да споделиш за да не пускам тема и тн![]()