.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Как да се справя с миризмата от цигарите?

moje da vi se stori mn tup vuprosa ama s kvo si otmirisvate rucete sled kato ste pu6ili? s kvo li ne sum opitvala ama s ni6to ne se prikriva taq mirizma.. (think) ako zn ne6to pi6ete :P

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka

Град
    Dreamland
    ами аз не го прикривам ама преди използвах един крем за ръце много силна миризма имаше и помагаше
    БисквитенотоЧудовище

Град
    where the sun rises
    със вода и сапун(миризлив) ...

Обичам те Миши

амми отиваш в банята и си миеш ръцете като най нормален човек с вода и сапун едва ли ваште ще забележат нещo
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Защо просто не спреш да пушиш?

hah ms nikoga nqma6e da sa setq 4e kato spra nqma ve4e da mi miri6ar rucete s voda i sapun o6te pove4e sa razmirisva

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    глупости. преди 15 минути пуших,преди 10 минути си измих ръцете и сега не миришат. какви цигари пушиш?
    алелуя.

Пробвай да си ги натъркаш с лимон.Хем мирише яко,хем веднага се отмирисваш.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Просто не пуши... смешно е

Ако те кефи да си зависим от нещо...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами аз си купих един крем за тяло с миризма на ванилия и си намзах руцете след като пуших да видя какво ще стане и о чудо ръцете ми миришат на ванилия !Страхотно е взех си го от банжура на 5 и 30 дано ти свърши работа...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

А защо трябва да я прикриваш? За да не разберат мама и тати, нали? И да се прикриваш пак ще разберат по мн други неща.
    Иначе към въпроса - с нищо не я прикривам.

Град
    Долината На Идиотщината
    ми попринцип не прикривам миризмата ама то като си измиеш ръцете не миришат...миришат чисто малко така че не ми се вярва да те усетят...а и то малко тъпо звучи да тръгнат да ти душат ръцете

ми взимаш си мокри кърпички които меришат по силно и готово ако ти кажат ваште че миришеш на цигари кажи че си бил на кафе (там всички пушат)
    Forget chocalate, Diamonds are my best friend!

ми взимаш си мокри кърпички които меришат по силно и готово ако ти кажат ваште че миришеш на цигари кажи че си бил на кафе (там всички пушат)
    Forget chocalate, Diamonds are my best friend!

Шипка е страшна работа ей

Просто спри да пушиш и да тровиш и хорат покрай теб!
    Something's getting in the way
    Something's just about to break
    I will try to find my place in the diary of Jane

За съжаление с нищо не става-дори и да ги намажеш с мн силен крем за ръе аромата от крема ще се смеси с аромата от цигарите и ще стане една манджа с грозде .Не пуша, ноо от сестра ми знам, че с нищо не се маха миризмата!Най-добре спри да пушеш и ще видиш кво е яко да миришеш на хубаво!А не на гадните и противни цигари, които не умирисват само ръцете, а и косата, и дрехите, и тялото ии изобщо всичко!

staval sam svidetel na tak1f skandal ... ed fr se pribira i celite vonim na fasove ,toi vika behme na kafe... i togaa maika mu mu podu6i r1cete i stana ebasi pataklamata zemi si nqkak1f krem ili prosto nai obiknoven dezodorant

mm ms mn :] az sq si zeh ne6to kat gel li nz to4no kvo e det ti izmivalo rucete samo kat sa nahlepe6..Uj!! nz ama mn qko vuni i super burzo popiva :P

Град
    София
    Аз знам!

Спирането на цигарите отнема миризмата от ръцете.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    ...преди 15 минути пуших,преди 10 минути си измих ръцете и сега не миришат...
    Ти така си мислиш.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    пуша от 3 години, но мога много добре да преценя, кога ръцете ми миришат на цигари и кога не, въпреки че съм свикнала с тая миризма. хич не ми обяснявай.
    алелуя.

Кво да кажа..пуша по една кутия на ден и не се усещам да мириша. другите обаче да
    Sinan Sakic rulzzz

Естествено, че ТИ няма да се "усещаш", но за някой, който не пуши, вониш.

:)

Най-лесното решение е да не пушиш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си