.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от kloshar
    hah ms nikoga nqma6e da sa setq 4e kato spra nqma ve4e da mi miri6ar rucete s voda i sapun o6te pove4e sa razmirisva
    Нещо много смело говориш като за пикла, която се страхува мама да не я хване, че пуши...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

kloshar написа:
    hah ms nikoga nqma6e da sa setq 4e kato spra nqma ve4e da mi miri6ar rucete s voda i sapun o6te pove4e sa razmirisva
    Нещо много смело говориш като за пикла, която се страхува мама да не я хване, че пуши...
    +1
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Като ти прече миризмата защо пушиш?!А или искаш да я премахнеш заради ваще хаха страшна работа нали си мн голям за да пушуш защо криеш от тях

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Препорачвам обилно препикаване на ръцете....

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    не става .. пробвал съм много начини и винаги миришат ...
    но най- лесния за мен е .. когато лапна дъвка след като съм пушил .. с хартииката .. от дъвката да си натриеш пръстите .. те са с нещо като брашно да не залепват за опаковката .. та натриваш си пръстите там
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Продават 1 запалки с малко парфюмче в тях. 1лв струват. Супер са!
    Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо.
    Любовта е като войната - лесно е да се започне, но е трудно да се спре.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от JuN!0r
    ми попринцип не прикривам миризмата ама то като си измиеш ръцете не миришат...миришат чисто малко така че не ми се вярва да те усетят...а и то малко тъпо звучи да тръгнат да ти душат ръцете
    +1
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от kloshar

Да бе как позна ? Ние сме си тако новото поколение- пушиме , пиеме и ни е среах даа не ни хванат - тва е тръпка... аре нема ко да напраиш дори да си пускаш коментарите
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Водата размирисва още повече.Това е доказано ! Пък и от личен опит го знам.. Със сапун може и да се размирише но пак остава лека миризма.Аз лично ползвам листа от орех Ако не мога да намеря става също с борчета или такива боливи храстчета.Пък когато не се отмирисвам,ръцете ми миришат по 2 дена след това като с емия

хихи

от миризмата на цигарения дим се притеснява....

ако продължиш да пушиш косата и кожата ти ще миришат(не от цигарения дим).... специфично
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

..не пуши

Спри цигарите.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си