- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да се справя с миризмата от цигарите?
Нещо много смело говориш като за пикла, която се страхува мама да не я хване, че пуши...Първоначално написано от kloshar
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
kloshar написа:
hah ms nikoga nqma6e da sa setq 4e kato spra nqma ve4e da mi miri6ar rucete s voda i sapun o6te pove4e sa razmirisva
Нещо много смело говориш като за пикла, която се страхува мама да не я хване, че пуши...
+1![]()
Is everybody going crazy?!?
Като ти прече миризмата защо пушиш?!А или искаш да я премахнеш заради ваще хаха страшна работа нали си мн голям за да пушуш защо криеш от тях
Препорачвам обилно препикаване на ръцете....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не става .. пробвал съм много начини и винаги миришат ...
но най- лесния за мен е .. когато лапна дъвка след като съм пушил .. с хартииката .. от дъвката да си натриеш пръстите .. те са с нещо като брашно да не залепват за опаковката .. та натриваш си пръстите там![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Продават 1 запалки с малко парфюмче в тях. 1лв струват. Супер са!![]()
Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо.
Любовта е като войната - лесно е да се започне, но е трудно да се спре.
+1Първоначално написано от JuN!0r
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Wrathchild
Да бе как позна ? Ние сме си тако новото поколение- пушиме , пиеме и ни е среах даа не ни хванат - тва е тръпка... аре нема ко да напраиш дори да си пускаш коментарите![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Водата размирисва още повече.Това е доказано ! Пък и от личен опит го знам.. Със сапун може и да се размирише но пак остава лека миризма.Аз лично ползвам листа от орехАко не мога да намеря става също с борчета или такива боливи храстчета.Пък когато не се отмирисвам,ръцете ми миришат по 2 дена след това като с емия
![]()
хихи![]()
от миризмата на цигарения дим се притеснява....
ако продължиш да пушиш косата и кожата ти ще миришат(не от цигарения дим).... специфично![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Спри цигарите.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.