- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любим ваш потребител
shte povtorq nqkoi : te si go znaqt
inache scionofstorm i fuckin`hostile sa pichove
Яко спам, но поне имаше с какво да си запълня петнайсет минути.![]()
Та, Викито си е хубава, но ако го нямаше този грим, прически и т.н. тя пак щеше да е хубава, но само хубава не стига, защото това не е конкурс за красота, а форум, но това често се забравя. Не зная дали въпросното момиче живее в Америка, или просто е гледала твърде много филми, не зная дали има комплекси, дали иска да прилича на мацката от снимките. Сега се сетих, че всъщност може да се докаже дали е тя. Помня, че в една тема някой се беше заял с Уискас и искаше снимка, на която е излезнала зле, за да разбере дали тя не пуска снимки на, както той се изрази: "Някоя яка мацка от ... Маями, например". Друг е въпросът, че всички сега ще кажат "Нас не ни интересува дали е тя на снимките, а просто ни дразни с еди-какво си". Добре, мен също ме дразнят доста хора, но не съм тръгнала да спамя в тяхна "чест", нали?! С всичките тези изписани страници само показвате колко внимание й обръщате, а тя всъщност не го заслужава според вас!
Хайде и аз спирам, че се увлякох... МНОГО!![]()
По темата/за да не е съвсееем спам/: Много са хората, които харесвам, или по-точно мненията им. Просто е невъзможно да се изброят, твърде много свестни хора има в този форум... (все още и слава богу).![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Еми към 10-20 човека са.Не повече...![]()
Първоначално написано от rebel_kid
Той ми липсва..![]()
Собственост на Canis_Dirus
Аз го мернах преди 2-3 дена. И на мен ми липсва. ГолЕм образ е!!Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
What you give is what you get!
Мда..Първоначално написано от Desi_etnies
И Шизълчо ми липсва, и стария куенч, който хранеше всички в "Секс" и го бяха обявили за извратеняка на форума, хахах. И Дет курвата, блааааааааа... искам си старите потребителиииии!![]()
Собственост на Canis_Dirus
mene me radva sprite...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
ееех, понапомни ми на младите ми години тук..![]()
сийжъра го бях мернал и аз, и то на няколко пъти наскоро, ама не е така като преди активен... :/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ScionOfStorm estestveno!![]()
*podmazv*
хората,които ми допадат си го знаят..
ако започна да изброявам ще забравя някого..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
nasko_kaulitz me kefi mnogoMalko izvun temata mrazq halino0r
![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
ааа! смея да твърдя, че неговата беше по-яка - беше зелена.Първоначално написано от ATAKABG
и метомен (сега орландовци?) с онази...връткащата се![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
"че си правим квото си искамПървоначално написано от ScionOfStorm
"
![]()
като изключим емо, другите се ядват![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ахахаха .. ScionOfStorm .. Вече съм го казвала ..![]()
MusicIsTheKey
Липсва ми, жалко, че не се засичаме вече.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ъпче на темата за четки.![]()
bull_thistle![]()
Има и други ама искам конкретно на нея да се подмажа.![]()
Много са,но иначе от всички cerise ми е най-симпатична![]()
Суетата.Моят любим грях.
Аз понеже съм антисоциална и не общувам много много с хора, та само слънчицето ще напиша( като потребител), иначе деси е голям сладур, ама не се засичаме много по темите във форума.
Апп.. от краткото време, което съм регистрирана тук ме кефят няколко човека. ATAKABG,SiconOfStorm,Desi_etnies и още сигурно.Мда.