- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да е бременна?
На кратко:
Приятелката ми ми правеше петинг, но преди да свърша си вдигнах панталона т.е. свърших в гащите си..след което тя се избърса. Като се прибрахме тя е мастурбирала (около 10-15 минути след да свърша).
Въпроса ми е възможно ли е тя да е бременна при положение, че свърших в боксерките ми и дори и да е попаднала някаква сперма на ръката и тя я е забърсала, а и сперматозоидите не умираха ли в кислородна среда за 1 минута?
Благодаря ви предварително![]()
Шанса е 0.00001 % според мен...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Много е малък шанса да е забременяла...Даже никъв![]()
Мерси за отговорите![]()
шансът е неверояяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяятно малъкмисля , че няма място за притеснения...тя не се ли сети да се измие все пак...ноо нищо де , според мен не е бременна...ако сте такива паники и двамата да си направи 1 тестче нищо не й струва...но по-добре да сте паники отколкото да направите някой гаф
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
nqma 6ans spoks![]()
Първоначално написано от ceci_i_vlado
+1![]()
Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...
Първо, надали е бременна.Първоначално написано от Анонимко(:
Второ, научете се най-накрая, че това за едната минута е мит. Ти като свършиш в нея примерно, да не би да няма въздух във вагината й, че да забременява?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първо се мисли после се прави! Както каза и Wrathchild това с едната минута е мит. Питате постонно някфи глупави въпроси...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Аз пък мисля,че ще има тризнаци-момче,момиче и хермафродит!
Смятам, че всички потребители до тук ясно обясниха, че няма как момичето да е забременяло, без реално достатъчно количество семенна течност да е проникнала с нужната сила във влагалището й (демек да си еякулирал в нея) или най-малкото да сте правили секс и някакви сперматозоиди да са проникнали във влагалището с телесни течности, отделени преди еякулацията. Вашият случай не е такъв, така че не се притеснявай.
Заключвам темата, тъй като е изчерпана.![]()