.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Град
    Пловдив

Скъсах с човека, когото обичам истински :s

Току-що казах на сродната ми душа "това беше всичко, край" Не мога да издържа.Той е на 500 километра от мен, чак след 2 години ще се върне. Тежко ми е, не ми издържа психиката. Не мога да живея толкова далече от него.И двамата се променихме , аз вече нямам желание да ставам, спя до 12ч. и пак се чудя има ли смисъл да ставам, нямам енергия в мен, преди не можеха да ме укротят.Сега съм жив труп, карам се с хората, нервирам се за най-малкото.Той вече не се смее, не общува с хората...
    Сега проведохме последния си разговор и не мога да спра сълзите си.Боли ме.
    Не пиша темата с цел съвети или да търся внимание,
    Искам просто да си излея душата,макар да не съм много красноречива... не мога да мисля. Искам единствено да мълча и да мълча, и да мълча, и да мълча... до безкрай.
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

не си ли се замисляла да няма болка просто през този период да живееш като на почивка да правиш каквото си искаш да излизаш с нови хора нови момчета нови запознанства и когато се върне ако пламъка още го има отново да сте заедно... то ще се случи нещо от сорта само дето ще се постараеш да избегнеш болката плача страданието... и т.н.
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Град
    Пловдив
    Няма да се върне.Всичко приключи.Той остава там, аз продължавам живота си тук.
    Няма вече.Да, ще започна, ще продължа живота си, млада съм, не, малка съм.Едва сега започва живота за мен.. А преди си мислех, че стана ли на 18 всичко приключва.Аз съм адски заблуден човек, да го еба ...
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

хъм ти си като мене спокойно, погледни напред и не се връщай назад, мисли за хубавото щее се запознаеш и този който ще е до теб винаги нее Тъжи

Я малко Усещaне

Според мен си постъпила правилно като си сложила край на връзка от разтояние. Независимо колко обичаш момчето, този вид взаимоотношения наистина са много болезнени и за двамата партньори. Разбирам, че в момента ти е тежко. Поплачи си. След това ще се успокоиш. Трябва да продължиш напред. Нали знаеш, че времето лекува? Успех.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Реви колкото глас и сили имаш
    Знаеш, че след време ще се оправиш......

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ся тамън прочетох една твоя тема , че ти се реве... аз вече сила нямам, сълзи имам, но силата изчезна.Моля те, пореви за мене....
    Аз съм боклук.Нараних го.Мисли ме за лъжкиня, мисли, че съм се подигравала с него.
    А аз исках и продължавам да искам да прекарам с него всяка минута до края на дните ми.Но всичко приключи.
    You're running

dark_sw написа:

Според мен си постъпила правилно като си сложила край на връзка от разтояние. Независимо колко обичаш момчето, този вид взаимоотношения наистина са много болезнени и за двамата партньори. Разбирам, че в момента ти е тежко. Поплачи си. След това ще се успокоиш. Трябва да продължиш напред. Нали знаеш, че времето лекува? Успех.
    +1!Ne se samoovinqvai!!!Pravilno si postapila!No tova ne ti pre4i da mu se obajda6 ako iska6 da mu 4ue6 glasa pone!!!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от face.the.future
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ся тамън прочетох една твоя тема , че ти се реве... аз вече сила нямам, сълзи имам, но силата изчезна.Моля те, пореви за мене....
    Аз съм боклук.Нараних го.Мисли ме за лъжкиня, мисли, че съм се подигравала с него.
    А аз исках и продължавам да искам да прекарам с него всяка минута до края на дните ми.Но всичко приключи.
    Ще се съберете. Не го знаеш, но ще стане. Някак си имам опит с връзките от разстояние...и съм наблюдавала. Просто се случва. Ако се обичате достатъчно, километрите няма да променят нищо. Успокой се и остави нещата да се случват...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    НИЕ КВО ДА НАПРАВИМ ? ти си скъсала , ако искаш да паля колата да хода да го забера а ?
    Ти сляп ли си... или може би не разбираш прочетеното?
    Казах, че не искам нищо от вас.Желанието ми беше само да си излея мъката, да го напиша някъде.
    You're running

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Разстоянието е голямо препядствие на любовта. Някои го преодоляват, а други просто нямат тая сила. Ако Ви е писано да бъдете заедно, пак ще се съберете.
    ♥ ♥ ♥

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    НИЕ КВО ДА НАПРАВИМ ? ти си скъсала , ако искаш да паля колата да хода да го забера а ?

ууу че си коравосърдечен момичето просто иска да си излее това което и тежи няма страшно мила както ти сама каза млада си живота е пред теб

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Надявам се да се съберете пак
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Съжалявам. Знам, че е ужасно. Така или иначе след време (2 години) всичко ще се промени.

За истинската любов и 3000 км са нищо ако обичаш някой и цял живот ще го чакаш! А ти се опъваш на 2 години представи си съпругите , които чакат техните мъже да излязат от кома или тези , които са във затвора!Ти поне го чуват....някой и това не правят.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    За истинската любов и 3000 км са нищо ако обичаш някой и цял живот ще го чакаш! А ти се опъваш на 2 години представи си съпругите , които чакат техните мъже да излязат от кома или тези , които са във затвора!Ти поне го чуват....някой и това не правят.

Айде сега, тя е младо момиче. Не е необходимо да страда излишно. Но просто една такава връзка спокойно може да бъде щастие, а не страдание.

Къде е приятелят ти? Виждате ли се? Знам, че на моменти е мъчително и тежко...но пък да обичаш силно и да те обичат е...несравнимо.

Какво е трябвало и какво не, вече е безсмислено да се коментира.Факт е, е вече не си с него.Продължи с живота си.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Хубавото е,че си прекратила тази връзка,връзка от разстояние.Защото такава връзка няма бъдеще и ще страдаш повече.

Град
    Пловдив
    Той ме търси, пише ми съобщения, в скайп пише, казва ми, че ме обича, а аз мълча...
    Ами не знам, но аз вече се отказах.Не е това първото момче, което чакам, дошло ми е до гуша.Искам да живея, искам да се радвам на живота,да без него няма да е същото, а с него ще съм като в Рая, но не става.Днес ми каза, че ще си подаде документите и януари ще замине на мисия.
    А единствената причина да остане бях аз. И сега съм още по-притеснена...

Благодаря ви за разбирането.. благодаря ,че не ме нападе ...
    You're running

На колко си години? А той? Ти къде си? Къде е той? От колко време сте заедно? Колко често имате възможност да се виждате?

Питам те всичко това, защото просто...за себе си знам, че няма разстояние, което да ме раздели с приятеля ми. И когато чета нещо, което ми е близко до сърцето...се интересувам.

Град
    Пловдив
    Аз съм на 18, тои на 23.
    Аз в Пловдив, той е в Плевен.
    Заедно сме от около...1 година.
    Възможността за виждане е един път в месеца, може и да пропуснем...
    You're running

Защо се разделяш с него? Само заради трудностите, които носят километрите...или има още нещо?

Поздрав с:

http://store2.data.bg/gsg/Leisure/Pl...%20Delilah.mp3

Град
    Пловдив
    Благодаря ти.

Ами.. да, заради километрите... и защото напоследък станаха едни бъркотии около мен, едни каши направих... излъгах го.Изневерих му, всичко беше една зарибявка...нямало е секс, но съм гузна, аз го предадох, бахти...
    Ако му кажа така или иначи ще се разделим, не мога да продължа да съм с него и да знам, че съм направила подобна курвенска история ... разбираш ли ?
    You're running

Разбирам. И, естествено, решението е твое...ти вече си го взела. Мога само да ти пожелая успех.

И все пак ако усетиш, че това момче значи наистина толкова много за теб...не се предавай. Някои неща просто си заслужават. Каквито и грешки да си допуснала.

Вземете си почивка, подреди си мислите, чувствата, приоритетите...

(Пиши ми ако имаш нужда да се оплачеш на някой непознат )

Град
    Пловдив
    Благодаря ти, отново .
    You're running

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си