Хора.. тука незнам кво стааа вече вии можете ли да разберете
Проблема е такъв .. напоследък с което момиче пробвам става така че .. ако тя има приятел ми казжа да останем приятели .. ако не ми казжа 4е сам прекалено добър приятел и не става... даже днес една полякиня дето таква супер мн ми се кефи и казах да дойде в къщи защото иначе нямаше къде да остане.. на гости е тук за да си види приятелите компанията дето бяхме .. и така де .. тая неска доиде ... и пак тва извинение... ти си ми прекалено приятел .. вика имам 2 типа приятели .. такива с които мога да играя и такива с когото сам наистина приятелка ... осхте едно моми4е ми го бесхе казало преди няколко месеца незнам .... сега пък днес откачих НЕДЕЛЯ е най грозния ден в целия свят ... зарибявах се с една барманка .. дето има приятел .. и тя ми се извиняваше винаги с приятеля си ... аз и казвах поне да ми каже че не я интересувам тва онова .. че не ме харесва .. аа тя не ми го казваше ... аз настоявах настоявах .. незнам защо .. хем исках да ми го каже .. и накрая ми го каза... вика ако искаш толкова да го чуеш и ми каза да не ме интересува .. вика остави ме на мира .. каза го само защото аз настоявах нормално лие бе хора ... някаква такива глупости да правя ... сега ми е мн мн гадно .. незнам и аз защо винаги става така.... кажете нормално ли е или просто съм някакъв нещастник ?