- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- тесни дънки
Здравейте, искам да попитам момичетата по-специално дали някоя от Вас е имала инцидент - напишкване - докато е била обута в тесни дънки, каде е станало това, имало ли е хора, видели ли са я, какви точно са били дънките, с които е била обута - описание на дънките и всякакви други подробности, абе просто да разкаже по оподробно как е станало, аз също ще разкажа няколко случки, но утре , че вече е късно, ай чао засега, чакам историйките Ви
e da ne sme nqkakvi 5-6 godi6ni 4e da se napikvame![]()
Първоначално написано от Kaos_Urbano
![]()
Хахахахаха,какви глупости..
London Tipton
![]()
Ама може би и чак толкова тесни дънки,също не съм имала..
айде де..Първоначално написано от ATAKABG
![]()
онзи ден ли беше,една дето се напикала в автобуса и се възбуждала от мокрото..![]()
![]()
London Tipton
леле ти напикаваш ли се още ве хахаха не не сякви ги има... че и подробно описание искала хахахахха леле няам думи![]()
![]()
![]()
Днешната младеж,в газа да я ебеШ
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
В яслата сигурно съм имала такива проблеми.![]()
What you give is what you get!
emiii srryyy 4e ti se e sly4il0o...amaaaaaaaaa az nqmam takiva sly4ki 6t0t 0tdavna sa nay4ih de e t0aletaaa....b1zikam sa....ne naistina s1m nqala takiva sly4ki........
s1jalqvam 4e ne pi6a na bg amaa..mi g0 nqma b1lgarskiq
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
не съм се напикавала,но..
веднъж на морето реших да се топна,но ме изненадаха вълните и се намокрих до 4атала,дънките по модел са прави и тесни..и се свиха още пове4е от водата и после ми беше трудно движението ;(
последното ми напикаване беше в детската градина в 2 група,когато ме преместиха да Кумчо Вълчо на последното легло (страшничак си беше) ..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
xaxa i ti ot strah se napikaПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
мии да ...кофти шанззПървоначално написано от iliana_svoge
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
А аз за последно се напишках в първи клас докато чаках мама да ме вземе от училище. Беше ме гнус да отида до тоалетна и реших че ще успея да стискам да нас ама както си седях на една от пейчиците в коридора пишшшшГолям срам беше а и те почнаха да идват майки да чакат децата си и една само ми вика "Момиченце я се дръпни малко да седна до тебе" и аз няква "Няма" и тя ме изгледа злобно
![]()
И моето последно беше в детската... редим се на опашка за кенефа, идвам аз, сядам, правя квото правя, но след известно време се усещам, че съм забравила да си сваля гащите.
Беше ме срам да кажа и си легнах с опикани гащи... абе, много зле.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аууу......Мойто последно напикаване го помня все едно беше вчера, щото голям срам беше
![]()
![]()
Начи било е може би 1-ви клас... и аз няква в междучасието, много ми се допишка, обаче ме беше страх да влизам в училищните тоалетни (по причината, че си мислих, че там има чудовища....
![]()
![]()
) и само отивам в стаята и сядам на стола и се напишках........
![]()
![]()
![]()
![]()
И после в часа госпожата ме пита к'во става нали, и аз само няква на ушенце и казавам
И се прибирам, и на всичкото отгоре майка ми я няма, и се налага баща ми да ме преоблече.....
![]()
![]()
![]()
Майкоооо умрях си от срам....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама ся като се сетя си умирам от смях....баси лапето дет съм била....
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
ти неква статия ли ще пишеш о.о
![]()
ама тии к'во??
![]()
ехоооо
модераторите къде сте?