Цитирай Първоначално написано от wtfomfgg
Цитирай Първоначално написано от lsd43
Има различни теории по-тази тема,някои учени предполага,че например черните дупки са портали пречупващи времето и пространстовото и отварящи вход към паралелни измерения,имаше и една друга теория,че човек живее едновременно в няколко измерения и всички сънища и видения или странни явления,които той получава през жизненият си път са всъщност изкривявания в линията на времето,която води до пренос на информация от други паралелни измерения.Имаше и една наистина дръзка теория за паралелните светове,която доста ми напомни на "МАтрицата",в тази теория се твърдеше ,че ние живеем в холограмен свят ,програмиран от по-висш разум,или по по-росто казано ,че живеем в една виртуална реалност,докато телата и самите ние сме някъде другаде.

Това се теориите или по-скоро предположенията ,които знам по тази тема.

АКО МИСЛИШ ,ЧЕ ЧЕРНИТЕ ДУПКИ СА ПОРТАЛИ , МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ
Това за черните дупки е според ТЕОРИЯ на Айнщайн. Чрез неговите теории учените ПРЕДПОЛАГАТ, че от другата страна на черна дупка има бяла дупка, т.е обратното на черната - не да поглъща, а да излъчва. Пак нещо подобно на портал. Мисля, че някъде го пишеше по-подробно, но сега не се сещам. Както и да е, това е теория, т.е е възможна, но липсват твърди доказателства дали е вярна или не. Никой не може да каже със сигурност.