Първоначално написано от
lsd43
имаше и една друга теория,че човек живее едновременно в няколко измерения и всички сънища и видения или странни явления,които той получава през жизненият си път са всъщност изкривявания в линията на времето,която води до пренос на информация от други паралелни измерения.
Сега като се замисля, в тоази теория не липсват много доказателства. В симисъл.. логична е. Поне от моя гледна точка, съдейки по моите сънища.
Сигурно сте чували милиони пъти как някой казва"Сънувам това за което си мисля преди да си легна" или "Когато си притеснен за нещо, сънуваш точно него" .. а всъщност.. какво си мислим преди да си легнем повечето пъти .. и за какво се притесняваме.. Най-вече за решенията които правим. Дали това са правилните решения за нашия живот, до какво ще доведат. Заспивайки.. аз лично сънувам точно тези неща. Пример: Чудех се това ли е мъжът с който искам да бъда. В сънят ми на същия ден, аз бях с друг мъж. И в следващ сън с друг. И с друг. На кафе. На вечеря. Различни ситуации. Или се страхувам за нечия смърт.. Сънят манифестира точно това, за мой ужас естествено.. И според това какво сънувам аз нощта, правя заключението си сутринта. Дефакто, ако е истина това, сънувайки аз виждам другите си решения. Досега винаги съм се доверявала на сънищата си. И някак тази теория олеснява възприемането им.