.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: ........

........

......

*Считам темата за приключена с това заглавие и текст
    Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Град
    На края на дъгата :)
    скъпа ако тежиш 46 кг,и ако искаш още да отслабнеш следващата ти стъпка може да е към края на града ако ме разбираш,КАКВО ОЩЕ ИСКАШ ДА СВАЛИШ ТА ТИ СИ 46 КГ,20 ЛИ ИСКАШ ДА СТАНЕШ? ИМАЛА ПАЛАСКИ...Я СЕ СТЕГНИ ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ИЗГЛЕЖДАШ ИДЕАЛНО,НО СИ ВНУШАВАШ ЧЕ СИ ОЩЕ ДЕБЕЛА-ТОВА Е БОЛЕСТ!!!!
    и как отслабна за 5 месеца 10 кг,само на целулоза ли беше?
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Град
    In the middle of nowhere
    ako prodalji6 da svalq6 6te stane6 anoreksi4ka
    ONCE UPON A TIME .....

nakade da otslabvashh..........anoreksi4ka li iskash da stnesh
    pogledni tova : http://www.vbox7.com/play:74de94ec
    http://www.vbox7.com/play:8bc65f56
    http://www.vbox7.com/play:13d4f27c
    http://www.vbox7.com/play:7353ce37
    http://www.vbox7.com/play:7a941855
    izgledai vsi4ko

P.P. a i predi da pusnesh nova tema pogledni kakvo ima vav foruma vaprosat ti mojeshe da bade zadaden v kluba na debelankite i zapazvashtite kilata sladuranki

Внимавай много! Наистина може да се разболееш! Според мен не е нормално на 18 да си 46 кг, пък и да искаш да свалиш още! Продължавай със спорта и здравословното хранене, но недей да се подлагаш на някакви строги диети - няма смисъл, само си застраваш здравето.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Само не знам каква борба водиш .. Няма смисъл и аз да повтарям вече всичко казано по-горе, но.. момиче, спри се, спокойно не си дебела.. поеми си малко въздух..

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе момиче недей така.недей да сваляш повече килограми!а за паласките няма ли толкова някакви упражнения само за тях да се стегнеш а не да отслабваш

Cruel Intentions

НЕ СИ ДЕБЕЛА,А СИ СУПЕР СЛАБА.ОНЗИ ДЕН ГЛЕДАХ 1 ФИЛМ ЗА МОМИЧЕ,ИСКАЩО ДА СТАНЕ ГИМНАСТИЧКА,НО................ .ПРИЧИНЯВАШ СИ ПРОБЛЕМИ КАКТО НА ТЕБ ТАКА И НА СЕМЕЙСТВОТО ТИ.КАЗВАМ ТИ ГО КАТО ПРИЯТЕЛ АДСКИ СЛАБА СИ,КАТО ЧОВЕК ТРЕНИРАЩ ФИТНЕС-ОТИВАЙ ДА ЯДЕШ,ЗА ДА НАПЪЛНЕЕШ.КГ НЕ СА ВАЖНИ,А ВЪНШНИЯТ ВИД И БИ ЛИ ПОЖЕРТВАЛА ЗДРАВЕТО СИ ЗА НЕГО.
    НЕ ОТСЛАБВАЙ,А ПОЧВАЙ ДА СИ ПОХАПВАШ ОТ ВСИЧКО УМЕРЕНО И ТИ ГАРАНТИРАМ,ЧЕ НЯМА ДА КАЧИШ МАЗНИНА.
    ТОВА,КОЕТО ПРАВИШ Е АДСКИ РИСКОВАНОООООО!!!!!!!!!!!!!!!

спокойно !!! и аз сам толкова и не се притеснявам макар , че и аз се мисля за дебела ... иначе сам висока 166см :P

Тази статия е точно за теб
    http://www.teenproblem.net/s/1313.html

mn si dobre daje ako misli6 4e kojata ti e otpusnata ili ne6to takova hodi na fitnes da q stegne6 no ne ti trqbva da otlabva6 o6te

значи може и да имап мъртва кожа както каза мрачния ангел,но не трябва да отслабваш и кажи защо мисслиш,че си дебела.Сподели,ако искаш упражнения питаш и казвам.Моето лично мнениее ,че ти трябват поне 50кгтелесно тегло.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Леле! Като прочетох първото ти изречение,си помислих,че искаш да напълнееш,а не да отслабваш...

Точно така се почва...Никога не ти е достатъчно,мислиш си,че можеш още да отслабнеш,а после и още...
    Вземи се в ръце!

Да отслабваш?!?!Ама ти сериозно ли?!?!
    За тоя ръст трябва да си 50 кила
    Ако искаш да се стегнеш спортувай ама не пази диети..то така се почва както казаха някои и после ставаш 25 кила и се чудиш защо си го направила..

Мега фен
    не трябва да отслабваш пове4е, 46 кг е нормално. сега трябва да се стегне6, за да си махнеш паласките. опитай да запо4неш някакъв спорт- танци, плуване,...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Извинявай,но искаш да ни разкажеш как е в отвъдното ли?! Моля те,не се вманиячавай толкова,не е полезно.Мисля,че си отслабнала достатъчно за това време,стига толкова.Външният вид не е всичко.Да кажем,ако беше с трийсет килограма по-тежка и да искаш да отслабнешш,на драго сърце бих ти помогна,но с тези 46 килограма...Какви диети и упражнения искаш още?Това може да стане опасно,затова спри,докато е още навреме.

мм

46 кг на 18 години това според мен е прекаленоооооооооооооо добре даже ... абе не ти трябва да отслабваш повече повярвай ми
    Пътят е дълъг,

но накрая разбираш,

че пътуването е основната цел.

Голям фен
    Според мен авторката си търси излишни комплименти.

AMAN!

Повече от фен
    Za tvoq ryst trqbva da si 50kg. Za da nqmash korem4e i palaski hodi na fitnes i taka gi stegni, no nqma nujda da slabeesh poveche. Ako prodyljavash 6te stanesh anoreksi4ka. Ti si mnogo slaba. 6te si navlechesh nepriqtnosti, ti se vmaniechavash.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: ТъРСя пОМощ - БоРбА С кИлОГраМиТе ! HeLp Me pLSzzZ!

Цитирай Първоначално написано от maniche
    Здравейте мили приятелчета! Аз съм на 18 години 160см 46кг ,през последните 5 месеца съм отслабнала с 10 кг,но пак не съм доволна от себе си защотото все още имам коремче и паласки! Моля ви помогнете ми с идеи как да отслабна и да се стегна още и какав хранителен режим да имам за да ги задаржа тези кг -какво да ям или не За мен килограмите и външния ми вид са станали като фикс идея и са ме обсебили тотало мн са важни за мен и като съм недоволна от себе си се чуствам мн зле и комплексирана !Чакам предложенията ви,Благодаря предварително !

oOFof zastrelqi see
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    как така ще отслабваш още? не прави тази грешка! сигурна съм,че изглеждаш добре. Ако искаш по стегнато тяло -спортувай -коремни преси,тичане,колело,плуван и т.н ....
    Успехчета

Доколкото разбрах си отслабнала ,но още имаш коремче и паласки...ами тогава започни да се храниш здравословно(а не с диетични глупости)и прави упражнения,тичай в парка,карай колело в rozali има едни упражнения за стягане на корема надявам се да съм ти помогнала

Re: ТъРСя пОМощ - БоРбА С кИлОГраМиТе ! HeLp Me pLSzzZ!

Цитирай Първоначално написано от maniche
    Здравейте мили приятелчета! Аз съм на 18 години 160см 46кг ,през последните 5 месеца съм отслабнала с 10 кг,но пак не съм доволна от себе си защотото все още имам коремче и паласки! Моля ви помогнете ми с идеи как да отслабна и да се стегна още и какав хранителен режим да имам за да ги задаржа тези кг -какво да ям или не За мен килограмите и външния ми вид са станали като фикс идея и са ме обсебили тотало мн са важни за мен и като съм недоволна от себе си се чуствам мн зле и комплексирана !Чакам предложенията ви,Благодаря предварително !
    Паласките и коремчето няма да се махнат с диета...Теглото ти е добре!!!Не прави повече диети,а започни да правиш УПРАЖНЕНИЯ и да СПОРТУВАШ!!!

Град
    в мазето ;dd
    малее яж бе момичее ти какво правиш
    как така си отслабнала с 10 килааа малее аз първо си помислих че искаш да напълнееш а не да отслабваш.. за АНОРЕКСДИЯ чувала ли си .. храни се обилно но ЗДРАВОСЛОВНО и без диети ..

......

...........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си