Хмм...Аз съм висока някъде колкото теб и тежа 50 кг (плюс-минус някое килце като се наям ).Та съдейки по себе си...Еми,и аз не се харесвам особено,но не мисля,че съм дебела и тая работа с отслабването никога не ми е била фикс идея...Не се храня здравословно,не спортувам...И знам,че много греша.Но ти не бива да се тревожиш ни най-малко с тези си килограми...Лесно ще ги задържиш,ако се храниш балансирано-просто гредай да нагъваш колкото се може повече зеленчуци и когато почувстваш глад между храненията,вместо сладки или снаксове,похапвай плодове...Пий много водичка,по възможност минерална.Ако имаш желание и време,пробвай да се усъвършенстваш в някой спорт-ще ти помогне доста за поддържането на фигурата ти.Ако ли не-просто когато имаш възможност си спретвай едно бягане в парка или на стадиона и се сдобий с някой от многобройните дискове,дето ги пускат със списанията,пълни с упражнения за стягане на корем,бедра и прочие.То е ясно,че на са особени полезни като цяло,но малко движение и разгряване на мускулите в определени части от тялото определено ще ти помогнат.Та,така си мисля аз,че става номерът с отслабването и със запазването на желаните килограми.Но един съвет-не бъди толкова строга към себе си по отношение на фигурата.Както вече може да са ти писали,това често води до някои от най-опасните заболявания,свързани със стремежа към отслабване.Не се вманиачавай толкова и знай,че няма как да не си в перфектна форма,ако се храниш здравословно и спортуваш.Тъй като виждам,че имаш хъс,ти пожелавам и малко късмет!
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.