greipfruti- izgarqt mazninite- garanciq![]()
Първоначално написано от harabelka
![]()
Хранителен режим (НЕ ДИЕТА !!!!!!!! ) + спорт е решението
![]()
pri mene vsi4ko e DA,ujas!Първоначално написано от oth_fenka
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
....
Хмм...Аз съм висока някъде колкото теб и тежа 50 кг (плюс-минус някое килце като се наям).Та съдейки по себе си...Еми,и аз не се харесвам особено,но не мисля,че съм дебела и тая работа с отслабването никога не ми е била фикс идея...Не се храня здравословно,не спортувам...И знам,че много греша.Но ти не бива да се тревожиш ни най-малко с тези си килограми...Лесно ще ги задържиш,ако се храниш балансирано-просто гредай да нагъваш колкото се може повече зеленчуци и когато почувстваш глад между храненията,вместо сладки или снаксове,похапвай плодове...Пий много водичка,по възможност минерална.Ако имаш желание и време,пробвай да се усъвършенстваш в някой спорт-ще ти помогне доста за поддържането на фигурата ти.Ако ли не-просто когато имаш възможност си спретвай едно бягане в парка или на стадиона и се сдобий с някой от многобройните дискове,дето ги пускат със списанията,пълни с упражнения за стягане на корем,бедра и прочие.То е ясно,че на са особени полезни като цяло,но малко движение и разгряване на мускулите в определени части от тялото определено ще ти помогнат.Та,така си мисля аз,че става номерът с отслабването и със запазването на желаните килограми.Но един съвет-не бъди толкова строга към себе си по отношение на фигурата.Както вече може да са ти писали,това често води до някои от най-опасните заболявания,свързани със стремежа към отслабване.Не се вманиачавай толкова и знай,че няма как да не си в перфектна форма,ако се храниш здравословно и спортуваш.Тъй като виждам,че имаш хъс,ти пожелавам и малко късмет!
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
zdaveite priqteli prosto skam da se stegna za balaa nqmam vazmojnost v momenta da hodq a fitnes kolkoto i da iskam molqv kajete v doma6ni usloviq kakvo moga da napravq za da mahna barzo palaskite i korema si dieti umrajneniq vsi4ko priemam vajnoto e da ima rezultat BLAGODARQ VI PREDVARITELNO !
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от glupacheE
a moje li da mi kajete ot kyde moga da si izteglq caloto predavane![]()
*°•Рядко се замислям преди да направя нещо.И да сгреша после и без това ще съжалявам-Безмислено е,нали...?•°*
Оооофф, колко ми е писнало от такива. Бахти, 46 кг с мокри дрехи, обаче дебела била. Престанете един път завинаги! Наистина не мога да ви разбера, или нарочно пускаш цяла тема да се изтъкнеш колко си слаба или си тръгнала по пътя за анорексията!?!? Забелязвам че българските момичета/жени предпочитат да се измъчват с диети и глад, вместо да се стегнете и да отидете на фитнес, плуване и т.н и т.н!!! Много е приятно да гледаш кльощаво и отпуснато тяло, няма що...
К'ва е тая мода ако не си 46-47 кг си дебел...Хората по целият свят се борят с това, да не насърчават жените и момичетата да отслабват драстично и нездравословно, и по много за кратък период от време, което всичкото тва води до анорексия.
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you