ТКДФ - Теоритико-Композиторски-Диригентски Факултет, там са и тонрежисурата и педагогиката, хорвоите и оркестровите диригенти, композиторите. Т.нар. за кратко - теоритичен факултет. Няма да ти обяснявам какъв гърч е там по всяка специалност, която си избереш. А мен можеш да питаш какво е всичко това ПЛЮС едновременно инструментален с всичките му изпити /ако работиш и нещо странично освен образованието, още по-цветна е картинката/- по-добре никой да не си вкарва такъв таралеж в гащите.
Те нали са главно следните факултети: "Инструментален, ТКДФ, Вокален, Поп и джаз" - сега има и някаква балетна история, не знам каква е историята там.
В поп и джаз певиците са.. мхМХМ, няма да ти обяснявам какви хАхХА, но да не се отплесваме. Хубаво си се насочила, те правят много готини концерти джазмените и ми прави удоволствие да ги слушам, чат-пат да се опитам и да забия с тях хаха.
А иначе Академията е доста разпусната история - можеш да не стъпиш и в една лекция по повечето неща и пак ще си вземеш изпита ако учиш - като горното НЕ ВАЖИ за ТКДФ - е там е якото учене, лекции от пон до събота от 8 сутринта до 5 следобяд, и ако имаш 3 отсъствия по нещо - директно те гонят. Но като цяло ако имаш желание да научиш нещо - там можеш да го направиш, само че трябва отвътре да имаш желание.
За подробности на ЛС ми пиши, че да не пречим на 'китарената' тема. Основно идеята ми беше, че:
малко от малко ги разбирам нещатаПървоначално написано от Sunny_stz
![]()