.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Каква е причината ?!

Каква е причината да ме боли пениса след полов акт ?! Първия път ОК не ме боли , но втория път като започвам получавам лека болка на главичката и така ми се убива възбудата .. убива ми желанието за секс .. Не всеки път ме боли .. Благодаря предварително .

Град
    с0фия
    мооже би презерватива се протъркал ... ако не и не можеш да търпиш болката посети лекар
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Paradise
    не се тревожи, нормално е. И на моя приятел е някак по чувствителен и примерно без презерватив малко неща му харесват. Чувства лека тъпа болка на върха на главичката. При свирки чувстваш ли някакво леко неразположение?

мм.. възбужда ме т.е. не . Чудя се .. защо тогава в началото изпитвах наслада и колкото пъти да го направя , а сега ме боли . Има нещо което незнам или правя нещо което нетрябва и така предизвиквам тази болка .

Град
    Paradise
    Moже би тя е тясна? Ако си с по голям диаметър може това да е проблема Или ако е била не съвсем овлажнена и е имало триене...

Честно казано и аз така мислех .. Другия път до такава степен ще я овлажня , че тихия океан ще и завиди Е това беше в кръга на шегата . Благодаря много

И моя приятел го боли понякога! При него е от тва че правим много секс и аз трудно се овлажнявам и в началото докато ми го вкара се получава търкане! По добре изчакай да ти мине преди пак да правиш секс с приятелката си

Запомнете от мен-любовната игра е най-важна!!!!Без да се е навлажнило момичето не правете секс ,защото и на двамата няма да ви хареса!А като е влажна,нещата стават по-лесно и е много приятно и двамата се възбуждат много!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

И на мен ми се е случвало - нормално е. Понякога е от прекалено много секс, друг път е от превъзбуда точно преди да почнем с акта. Както и ако не изчакаш достатъчно дълго след като свършиш.

Не се шашкай, няма да ти се откачи.

Амииииии аз мисля че мацката ти е тясна без да се убижда

Ако го правите без презерватив значи не си навлажнил достатъчно добре приятелката си!

Град
    V MoQtA StAq
    Каква е причината? Няма как да ти кажем така и така това е причината... като те боли отиваш на лекар и той ще ти каже... айде успех
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Да ти приличам на Др.Ливайн? ОТИВАЙ НА ЛЕКАР!!

idi na lekar!!!!!!!!!!!!

Бау, здрасти
    Относно темата - ами според мен може причините да са ръзлични:
    1. От много секс може да те е заболяла главичката
    2. Ако не е била достатъчно овлажнена и си я ебал без презерватив .. и от това можеби те е заболяло
    3. Също и ако е тясна (ей гаджето ти да не се обиди) просто действай първо с пръсти разшири я достатъчно малко орален няма да е излишен та да се навлажни хубаво и посли еби я на воля тва е пич ..

уролог
    уролог
    уролог
    уролог
    уролог
    уролог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си