- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужасна съм......
Ето така стоят нещата....най-добрата ми приятелка ме запозна с най-добрия приятел на гаджето си....и двамата си допаднахме но не до толкова че да сме заедно сериозно и просто 1 ден се срещнахме(след няколко дълге хроналогии по скайп) и го направихме беше хубаво,но най-най-добрата ми приятелка преди това ме беше предопредила да не правя нещо с него защото си имал приятелка а и просто тя не го харесвала,и тогава и сега твърда че няма нищо,BFF-kata дори и не подозира но преди няколко дена той й е писал дали иска да се видят и сега нз!Тя разбирасе му отказала защото бил гнусен за нея![]()
Просто хем не мога вече да крия хем си представям какво може да стане с нашето приятелство!Да кажа й кажа ли,да си замълча ли...а доколкото го познавам 68%
няма да каже
![]()
Не знам какво да правя вече![]()
![]()
![]()
кажи й
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Бреййй.. явно доста добре го познаваш.. с тея 68%Как ги изчисли точно толкова?
![]()
Sasho1988
Варна..
е какво толкова е станало?ти си се ебала с приятеля на гаджето й не със самия него ,нали?тогава какъв е проблема?тя ли ще ти казва с кого ще се ебеш?в смисъл не се филмирай толкова нали казваш че тя няма чувства към това момче значи няма да е проблем.
Cruel Intentions
аз мого не разбрах обърках се иначе подкрепям mystery`girl
БисквитенотоЧудовище
и аз такаПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Какви аса тези теми ?!!! Въобще не са за този раздел. Побъркани хора!!! Вземете да мислите когато правите нещо!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
+1Първоначално написано от _CuCuTy_
МииИ нЕ,че сЪм надуТа ама нЕ ми пУка за нИкоЙ и нИщоЕгоисткА сЪм-Да,пОнякогА сама---но бЕз тъга.СърцетО ми не може да бъде разбито,понеже то никога не е било цяло
+1 ..и се изразявай по ясно,три пъти прочетох темата и пак не успях да схвана добре к'ъв ти е проблемаПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
Първоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
първо да ужасна си имам предвид,че след постъпката ти едва ли толкова държиш на вашето приятелство...следователно какво ще ти пречи да й кажеш?Не те упреквам,но ако държиш на приятелството й кажи...надали ще извади хенкелбах и ще те убие!
Бъди честна и откровена с тях.
кажи й![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
po dobre i kaji.6te se po4ytsva6 po dobre i tq 6te znae 4e ti e krivo da ima6 taini ot neq.
p.p. az sum na mnenie 4e nai dobri priqteli nqma![]()
+1Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не й казвайПонякога е по-добре някой неща да се премълчават
![]()
Първоначално написано от jambo_bs
Грознооо..
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
Първоначално написано от mImMmKa
мхммм и безсмислено...