- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам го
искам да ви споделя нещто което ме тревожи много отдавна!и то е свързано с приятеля ми!тои ес една готина по голям от мен и работи а проблема е там че когато е зает с работа си не се виждаме много случвало се да не се виждаме 1 месец защто бил много зает!иска да не го търся когато е зает!какво да направя!да не го безпокоя докато е зает ли!не се чуваме много често по телефона!моляви без глубави отговори!мн сам отчаяна вече!обичам го много! :-# :)
е кво толкова работи че се чувате само веднъж месечно![]()
Cruel Intentions
Сигурна ли си, че о обичаш или просто е някаква прищявка?
Защото ми се струва, че той изобщо не те обича, а е с теб да се забавлява през свободното си време![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Elisa`Day написа:
Сигурна ли си, че о обичаш или просто е някаква прищявка?
Защото ми се струва, че той изобщо не те обича, а е с теб да се забавлява през свободното си време
+1!A i ne si li se zamislqla 4e moje da ti izneverqva i da e s druga!!????Kaji kakvo tolkova raboti??
ОМГ какво работи???Остава и да не знаеш и......каква връзка е вашата?Що не поговориш с него и не го попиташ въобще какво чувства към теб???Ако отговора му не те удовлетвори или не иска да говори с теб това би показало всичко....че явно наистина иска само да те използва когато е свободен!!!Зарежи го има много други момчета!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Аз съм момче и когато ми е писнало от някое момиче почвам с оправданията.
И тя ако е някоя като теб да ми се върже още по-хубаво!
Един съвет от мен : Бягай докато е време намери си друг![]()
![]()
interesno kak obi4a6 4ovek,koito neiska da go tarsi6 cql mesec?na tvoe mqsto bih go zarqzala .moqt priqtel sa6to e zaet no vinagi namirame vreme edin za drug.i pove4eto slu4ai me tarsi toi.qvno priqtelqt ti nqma 4uvstva kam teb i ne iska da e s teb,pogovorete si nai-dobre.i uspeh
![]()
Руса кукличка
И моя работи,но не ми е казвал "не ме търси,имам работа".Напротив когато не се виждаме поддържаме връзка по GSM-мите.Не знам защото твоето момче така ти е казало,но аз бих се усъмнила за чувствата му.Все пак ако му липсваше нямаше да казва"не ме търси,защото съм зает".
Определено това момче много лошо те врътка
Да не го търсиш .. може би, защото си има друго гадже и случайно тя да не види, че го търси друго момиче.. Може би ти звъни само, когато е сам и е безопасно.. хъх .. направо не знам как го търпиш това момче (дори ако не съм права, че ти изневерява), един месечно да се виждате и да не се чувате почти през останалото време.. няма смисъл.. та това връзка ли е ?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
+1 И аз съм на същото мнение, според мен не те обича, а си търси оправдание, за да може да не се виждате и чуватеПървоначално написано от Elisa`Day
Разкарай го, докато е време и си намери някой по-всевстен
![]()
Мии те хората по-горе ти казаха. Просто си играе с теб.Най-добре го зарежи.
![]()
kakva my e rabota li toi e saztezatel!ne mi izneverqva i ne izpolzva!prosto pove4e e zaet pokrai svoite saztezaniq!
кофти работа.ами или се примиряваш че ще ти обръща малко внимание и за напред или си намираш някой друг който да ти обръща повече внимание.А той като няма време закво си е хванал гадже...
Cruel Intentions
Сподели това и с него. И моят работи и то с пари, но никога не ми е казал не ми звъни,че ще объркам парите! Най- добре си поговорете за връзката ви и как така цял месец няма да има 5 мин да те види глупости!
Остави го тоя... най-вероятно има друга.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ne mi izneverqva!ne moga prosto taka da go zareja 2 godini sme zaedno i imame mn hybavi momenti!ne me napadaite a prosto iskam savet ot vas!prosto ponqkoga stava prekaleno zaet pokrai saztezaniqta si! :)
Ти ни казваш само, че е много зает със работата си, не казваш каква е тя, сега състезания, кажи в какво точно се състои тази работа, та да можем да ти дадем съветПървоначално написано от sami4ka_f
![]()
апффф и ние кво да напрайм...поговори с него!!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Honey,за него състезанията сигурно са нещо много важно,но не бива да те пренебргва така.И аз бях в същата ситоация.През цялото време си мислех,че не ми изневерява и до някъде бях права.Не ми изневерявашие с момиче,а с работата си.Тя си беше на първо масто винаги,както и още 124710928375 човека,на които уж мого държал.Хубаво е,че се занимава с нещо,но ти си му приятелка и трябва да го накараш да разбере,че от 2 години си в живота му и това трябва да го прави поне малко по-заинтересован.Кажи му го в прав такст,естествено без да преувеличаваш, и ако не го разбере..Сещаш се.Първоначално написано от sami4ka_f
obi4ame pokazva mi go postoqno po razli4ni na4ini!govorila sam s nego i znae kak se 4ysvam kogato ne go vijdam ili ne go 4yvam!starae se po nqkakav na4in da se 4yvame!kakto toi taka i az pravim kompromisi v taq vrazka!
Ами миличка тогава какво искаш ние да ти кажем?Много е хубаво че и двамата правите компромиси във връзката си!!Момчето е право,бъдещето е много важно и гледа да съчетава и двете неща,но понякога не се получава...работата надделява и няма време за другото,за това трябва да го разбереш и ако го обичаш да го чакаш!Първоначално написано от sami4ka_f
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
аа?ти добре ли ? нормално ли се развиваш..... ?! не се виждате месеци с оправданието че имал работа, или там някакви си състезания? и няма време поне веднъж седмично да се видите? и това връзка ли го наричаш...
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Naistina taka 6te e nai-dobre za neq..nqma da se mu4i pove4e..noo az mislq 4e ti go obi4a6 6tom o6te si s nego i go turpi6...ako be6e nqkoe drugo momi4e dosega da e aut..nz karai do kadeto moje govori hubavo s nego i si preceni![]()