.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    v nas :P

Любов или сходство на характери?

Spored vas sashtestvuva li istinskata lubov ili vsicho e vapros na shodstvo na harakteri,darjanie i dori vanshen vid?I ako mislite che Tq sashtestvuva vie namerili li ste q

Re: Любов или сходство на характери?

Ами преди вярвах в нея,но няколко пъти ме нараняваха и сега съм доста предпазлива и не се отдавам напълно на чувствата!Може и да съществува истинската любов,но това е много рядък случай!Понякога всичко е въпрос на химия както каза ти сходство на характери,интереси....,но след време това изчезва!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Зависи от хората ! Аз съм я намерил и вярвам в нея
    за някой може да е сходство на характери , интереси
    както искате го наричайте , но аз се будя всеки ден и заспивам
    с мисълта за нея това е много повече и от любов това е вълшебство
    радвам се ,че го изпитвам и тя го изпитва абе всичко е розово!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Любовта е съвсем друго нещо.. всеки си я приема, както си знае.. всеки си живее живота, преминавайки през различни премеждия, осъвършенствайки своите принципи.. това, че повечето търсят сходство в характерите - не означава, че други няма да бъдат привлечени от различията.. всеки може да бъде привлечен от всичко.. така че не можем да си вадим каквито и да са изводи..

Град
    Велико Търново
    pri men sa6testvuva istinska lubov pone za sega,ina4e horata nqma6e da se jenqt,dali nqkoi bi tarpql cql jivot lubimiq/lubimata si ot uvajenie? az li4no ne.no vse pak ima razli4ni hora,ima daje takiva deto se jenqt po smetka.pri edni sa6testvuva istinskata lubov,pri drugi ne.
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Вярвам в истинската любов, но точно в момента не я изпитвам за съжаление.. Още съм в процес на издирването и
    Дали тя е сходство на характери, интереси, привличане и т.н - няма значение, всеки я приема различно, въпросът е двамата души да се обичат, да се подкрепят и разбират, пък дали са заедно, защото обичат самият човек(външността му примерно) или, защото просто се разбират перфектно според мен няма значение
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Вярвам в истинската любов, но точно в момента не я изпитвам за съжаление.. Още съм в процес на издирването и
    Дали тя е сходство на характери, интереси, привличане и т.н - няма значение, всеки я приема различно, въпросът е двамата души да се обичат, да се подкрепят и разбират, пък дали са заедно, защото обичат самият човек(външността му примерно) или, защото просто се разбират перфектно според мен няма значение
    Избери мен избери мен

www.dragon.bg - елате цъкайте..

истинска любов Абе може и да ме опрекнете,но според мен няма!Има просто яко чукане временно привързване и зашеметяване на тиквата и това е.....
    вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С мъжа на външен вид не си приличаме, характерите ни са ужасно различни. Дори мирогледът ни е различен. той е търпелив и винаги се държи мило с мен. Аз избухвам и често викам.......ако не е любов, защо сме заедно? Определено не е защото си приличаме.

Да, вярвам в любовта. Изпатвам толкова силна любов, че чак сърцето ме стяга и ме боли. Като го видя имам чувството, че ще умра от любов по него. не мога да го изразя и опиша....просто е така. Понякога ме е страх от чувствата ми. Страхувам се, че прекалено много обичам и тази любов ще ме задуши......просто не мога да съм без него. не искам да съм без него. Ще спра да живея(е, не буквално де), ако не е до мен....

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не съм я намерил,
    поне не съм я намирал споделена.
    Може би съществува.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Аз определено мисля , че съществува...за съжаление не съм Го намерила още , но има време за жалост не всеки намира половинката си аз силно се надявам да я намеря

Град
    V MoQtA StAq
    Вярвам в любовта, онази любов, която те кара да не спиш... онази, която разбърква всичко в теб... Вярвам, че всеки ще изживее своята красива приказка ...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си