- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво си мислите след като..
Дали ш'е си стигне до тях невредима... pha
"уф колко е различен... и колко го обичам" или "много съм гадна понякога" или "ебати глупака" ..зависи как се разделяме.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
МхмПървоначално написано от cinderella_gugutka
И аз така правя
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не мисля за нищо,просто се усмихвам и гледам назад как се отдалечава с бърза крачка,говорейки по телефонане знам защо го правя,сигурно подсъзнателно знам,че ще мина цяла вечност до следмащия такъв момент
![]()
хм...ми лепвам една усмивка на лицето и си мисля как ще изпъдя сестрата от компютъра.(тва в хубавите времена,когато си бехме заедно)
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
мисля си:ве4е ми липсва,искам да го видя пак![]()
познай какво ядох днесПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
ami ne spiram da mislq za nego...koga 6te go vidq pak,koga 6te me celune i gu6ne otnovo...dali vsi4ko 6te e nared toi dokato se pribira,za6toto jiveem dale4 edin ot drug i me e strah po no6tite kak se pribira!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
mislq si za tova koga pak 6te badem otnovo zaedno!premislqm vsi4ko koeto se sly4ilo dokato sme bili zaedno \:D/
Ами мисля си колко ще прочета преди да заспя и какво ще правя на другия ден.......А иначе си ми липсва и точно преди да заспя си мисля за него.
Аз пък си мисля, дали той ме гледа. 'Щото аз като се разделим с някой по пътя и не се обръщам повече..
Sasho1988
Варна..