- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешно ли е ?
Здравейте.
Грешно ли е да бъдеш с някой, на когото харесваш само външния вид? Вие имали ли сте такава вързка?Дълго ли траеше?
П.П. просто ми разбуди любопитството една друга тема във форума![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Не е грешно то всеки прави така напоследък няма да е дълготрайна връзката де....
Ммм, дори и да си с такав човек, една такава връзка няма бъдеще. Не знам дали е грешно, ама е тъпо..![]()
Ми то в интерес на истината в началото всичко тръгва от външния вид - ако човека ти хареше искаш да бъдеш с него и да го опознаеш. Така че не виждам защо да е грешно - в последствие го опознаваш, харесваш го и по характер и т.н. Грешно е ако не го понасяш като човек, не ти допада, а ходиш с него само щото е готин .. Не съм имала такава връзка и не вярвам да трае дълго.
Аз съм имала такава връзка ако може да се нарече връзка разбира се.Продължават обикновено по 2-3-4 седмици мах.При мене беше седмица и 2-3 дни!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не смятам, че е тъпо. Миналата година излизах с едно момче, само защото беше готин и за да има с кого да се мотая вечер. Още в началото му казах, че не искам сериозна връзка. Бяхме заедно месец, след това аз заминах за лятото, той отиде да живее в друг град - и нещата бяха до там. Не смятам, че цялото преживяване беше глупаво - чувствах се добре с него. А и мисълта, че и той е с мен, защото му харесва външният ми вид, ми даваше някакво самочувствие![]()
Ха,че как 6те е гре6но бе мила даже си е напулно нормално не се притеснявай.![]()
serenity3, хах аз не ходя с такова момче, казах че просто ми беше интересно![]()
Благодаря на останалите.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Е сега повечето момиченца,не гледат външния вид,по-точно външния вид на колата![]()
Не казвам всички,но по-голямата част.
А пък тези,които не гледат колите харесват педали,тук отново не говоря за всички ама те не останаха почти такива дето си падат по свястни момчета!
Не съм имала такава връзка.И изобщо не съм способна да съм с човек само,заради външността.А в същия момент да не понасям това,което е в душата му.
+1Първоначално написано от sasha_90
![]()
razbira se i van6niqt vid e vajen,no ako nqma 4uvstva vrazkata nqma da iztrae dalgo ,pone az mislq taka
Напразна инвестиция на време, евентуално чувства /ако се появят такива само в единия, става напечено и за двамцата/. По-добре излизане, скайпче, но нищо по-задълбочаващо.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Що да е грешно....
Само после някой да не пита
"курва ли съм?"...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
а вечна любов ли да се търси? важното е да ни е забавно, какво му е грешното..
Еми за кво тогава тръгваш с тоз 4овек..?! след като няма нито химия ,нито любов .Поне аз н виждам никъв смисал!!И по принцип мн се дразня от такива ...връзки![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не е кой знае каква грешка попринцип но не се привързвай към този човек .. Няма никакво бъдеще тази връзка
+1 всеки си решава с кой да бъде,но след такава връзка рядко има оптимисти.Започват едни тези.."ми да то на красивите не може да се вярва,те знаят как да използват външността си само за лична облага..." и др подобни,а не се замислят,че точно те са започнали...Първоначално написано от malkata^sladuranka
spored mene kato vidi6 nqkoe mom4e/momi4e ne znae6 kav e haraktera a haresva6 vaprosniq 4ovek po van6niq vid.v posledstvie kato se opoznaete i ne mu haresa6 haraktera a si s nego samo zaradi viziqta mu ve4e go namiram za gre6no,no ot na4alo mislq 4e ne e...
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Ами външния вид играе важна роля в началото на дадена връзка, но тя неможе да се гради само на харесване на външния вид. Ако двама души не се разбират, нямат чувства и са заедно само заради външния вид то значи връзката няма бъдеще...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1 \Първоначално написано от huligankata
/
ако си с човек само за външния вид не си заслушава но ако пък човека ти харесва на външен вид а пък не го познаваш като характер и човек що пък не няма лошо да го опознаеш може да се получи нещо но както казах в началото ако е единствено заради външността не..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
В тази възраст не може да се говори за истински чувства.. Много пъти съм го повтаряла. Казваме "Обичам те" а в същото време замисляме ли се? Дали когато сме пред олтара и казваме Да, чувството е същото? Едва ли.. Така че нека да го кажем само като Харесване :} Следователно няма нищо лошо да излизаш с човек заради външния му вид.
ПП: Само лично мнение.
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително