Здравейте,
няма да питам какви момичета харесвате , а за разлика от другите ще го кажа направо. Харесах си едно момче , до скоро и двамата се гледахме все едно ще се изядем (разбира се говоря за положителния смисъл на думата)и искам да ме хареса и евентуално нещата да се получат,но преди седмица когато последно го видях (на заведението където работи)той дори не ме погледна , не че ми пролича че гледам към него но.....аз положих доста усилия за да ми се обърне внимание (най-малкото изглеждах супер когато се прибирах поне десетина пъти ми се свиреше от някъде и ме заглеждаха(спок не приличах на курва)),смях се шумно (не съм изглеждала нелепо)и почти всички други в един или друг момент погледнаха към масата ни, но моя човек-не. Когато отидох и му поисках ogun44e той не каза и дума запали ми и тялото му сочеше към мен а гледаше леко в страни, Когато минаваше покрай масата ни погледна дори веднъж (странно защото човек несъзнателно поглежда обектите около себе си). чудя се какво да правя....дали той има някакъв интерес към мен и.....знам ли имам ли шанс и какво бихте ме посъветвали

PP :Ot mneniqta vi stignah do izvoda 4e moje i da me e haresal, no seg as e vijdam v 4udo kakvo da pravq ot tuk za nepred Molq daite suvet!