- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчета и момичета ..съвет :P
моля за помощ бихте ли ми дали съвет как да заговоря едно момчетой е сладур а и май ме заглежда, но не ми се чака негова инициатива.....дайте идеи моля ви
![]()
Ем дай малко повече инфоКъде го виждаш най-често например. Или ако имате общи познати ги помоли да ви запознаят просто и такам. :Р
vijdam go na zavedenieto na plaja ,kudeto raboti...toi e na 6ezlonzite i 4adurite![]()
emi sedni sa pod 4adara na 6azlonga i kato doide go zagovori.taka e nai lesnoПървоначално написано от GoLdy
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Ами просто отиваш и казваш едно здравей как е ...![]()
![]()
![]()
Съблечи се гола.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
помоли го да ти намаже гърбаПървоначално написано от GoLdy
![]()
molq vi hora malko po seriozno znam 4e 6te napravq vpe4etlenie ako se subleka no........malko po prili4no![]()
еми казаха ти хората, отиваш по някой 4адър, сядаш и ... готооПървоначално написано от GoLdy
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ако си сама-помоли го да те намаже с плажно мляко.Последния път така заговорих 1 момче.
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
отиди до него и му кажи здравей аз съм .. еди коя сипък ако искаш му кажи и - хвана ми окото и се усмихни
ем така дееее :P
може да направиш впечатление, ама може и да е лошо... сядаш под чедъра и кат дойде за пари му казваш нямам да се оправим по втория начин и си готоваПървоначално написано от GoLdy
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми първо няма да се притесняваш и като го видиш усмихни му се ако видиш някаква реакция от него просто му кажи здрасти как е блялбял .. толкова ще ти е лесно след първото здравей
Мини покрай него с някакви хартии, тетрадки, книги... Нещо си там и го изтърви до него уж без да искаш. Изтъркано, но действа![]()
ohh pritesnqvam se.a mi haresva![]()
namini pokrai plaja i go zagovi,kato zapo4ne6 ot ob6tite ne6ta,zdravei kak si kvo prai6 i taka ,,,malko po malko![]()
Руса кукличка
питай го колко е 4асът,има ли огън4е,или просто-здр,може ли скайп
I can't stop myself from loving you <3