- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целуване...
Пичове и Пички кажете няколко съвета за целуването с език :P .Аз не го умея многозатова го избягвам ама ае кажете няколко съвета
![]()
xax uprajnqvai se i se zabavlqvai dokato go pravi6![]()
Почни се целуваш... Ще ти дойде отвътре![]()
такива теми има милиони и е по подходяща за раздел любов
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
оффф... и да питаш тук няма как да те научим ние... сам ще се научиш
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
върти езика пък квото стане![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ne razbrahte li, che nqma pravilo za celuvaneto s ezikProsto go pravish taka kakto ti doide i s vremeto shte pridobiesh nujniq opit bez da pravish nikakvi usiliq.. nali znaesh, praktikata pravi neshtata perfektni
Edinstvenoto, koeto trqbva da znaesh e, da ne si zavirash ezika chak v gurloto na partnira/kata
![]()
забавлявай се,не мисли много
+1Първоначално написано от serenity3
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
А баш..Първоначално написано от OneInThisWorld
![]()
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
Първоначално написано от Sprite :)
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Еми то и да искам да си го завра немогаПървоначално написано от OneInThisWorld
![]()
Благодаря на всички помогнахте ми \/
Само не го бутай чак до сливиците че тогава настава екшънПървоначално написано от pampers
![]()
Ок,сега сериозно-не е голямата философия,наистина си идва от вътре. Спокс-след малко практика ще станеш професионалист![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
о, че ние ако ти кажем няма да ти помогнем особено, тка че сам тряа се научиш изобщо не е сложно, а като се научиш и като го правиш е мн яко)) тка че действай
![]()
зимаш си ръката и даваш докато не почервенее...![]()
![]()
![]()
kak se nauchi v ogledaloto...prosto mi e interesno kak stavaПървоначално написано от tqnkо
![]()
Ние не можем да ти обеснимКогато целувката е с човека когото обичаш виинаги е перфектна
(дори и да не можеш да се целуваш идеално)След няколко опита ще разбереш какво точно трябва да правиш
Успех \
/
хах аз дори след много практика пак не го мога пък вие ..![]()
ем ако не си се целувал до сега с :P пробвай пак квот станевинаги си има 1ви път
![]()