- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозни връзки?
Колко време смятате,че е нужно,за да определите,че връзката ви с даден човек е сериозна?
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Пак питам!Мног0 си ме кефите всички B сайта ОБИЧАМ ВИИИИ !!
Бай Тоя в това число ли е?
По темата-зависи как двамата
показват чувствата си.
За едни може 3 месеца да са достатъчни,
за да бъдат сигурни един в друг,
други може никога да не се заобичат.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Времето не е критерий! Усеща се! Като се заговори за живеене заедно, когато се принудиш да отидеш в чужбина, за да изкараш пари, за да издържаш бъдещото си семейство, това е признак за сериозна връзка! Когато започнете да планувате съвместното си съжителство, като започнат разговорите за деца, това е признак, че връзката става сериозна! Всякакви лиготии от сорта на "Обичкам те" не важат!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Няма точно определени критерии. Но ако говорите за общо бъдеще и правите стъпки в тази насока, значи връзката е сериозна. За мен продължителността на връзката не е много показателна.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Въпроса не е до време,а до чувства.
Почувствах,че връзката ми е сериозна,когато установих дет ай уонна хев хис бейбис (),при положение,че до скоро не бях привърженичка на това,да имам деца
![]()
Подкрепям че времето не е критерий.
Всичко е до партньорите и до техните разбирания за "сериозна връзка".
за мен няма сериозна връзка докато не чукнеш златната сватба, всичко друго е глупост и някви си мечти за нещо сериозно.![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
da be Bai Toq obi4am te !!
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
когато двамата са се опознали до някаква степен и "се обичат"..
За мен и 1 месец ще е сериозна връзка![]()
А иначе зависи от това как те си го чувстват.Ако чувстваш,че имаш сериозна връзка-имаш,ако не-нямаш![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Не е въпрос на време. Може би на отдаденост и близост. Аз приех връзката с приятеля ми за сериозна още от самото начало...защото вече бях влюбена, знаех какво изпитвам и знаех, че съм готова на много, за да бъде той щастлив.
Естествено, с времето чувствата ни, а съответно и връзката, още повече се задълбочават...
И според мене не зависи от времето.Зависи от това да имате планове и за в бъдеще.Зависи и от това дали си имате доверие.Същото така когато сте далеч един от друг да се интересувате как е другия.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Сериозно е, когато се оби4ате. Може да са минали няколко месеца или година, няма зна4ение. При мен поне се усеща кога си пасвам с даден 4овек и бих могла да остана дълго време с него.
![]()
Робинята на Quench
Обикновено след няколко месеца,но зависи от нагласата.Ако съм си казала,че не искам нищо сериозно,шансовете нещата да се задълбочат са минимални.
ami 1 mesec,ama zavisi i ot 4oveka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не мисля,че има определен период от време...всичко си зависи от човека и от сериозността на самата връзка![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Трябват ми действия, чувства, доказващи сериозността на връзката. Времето не е толкова определящо, макар че и то е важно.![]()
>>> House Music <<<
еми по принцип аз мога от на4алото още да разбера кво става между нас и кво може да стане....ама по принцип ако една връзка издържи 2 -3 месеца на4и е сериозна![]()
I can't stop myself from loving you <3
vremeto ne e ot zna4enie.2-ma du6i mogat da hodqt ot 2 godini,ama daje naprimer ako ne sa se celuvali kva seriozna vrazka e tova??
zavisi ot 4uvstvata.
Руса кукличка
Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
![]()
Как двама души ще ходят от две години и няма да са се целували?
И освен това как двама души ще ходят две години, ако нямат поне мъничко чувства?
И аз ако имам някакви чувства към някого, това значи ли че сме в сериозна връзка?
Пуснато на: Вто Авг 26, 2008 2:57 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
angelcheeee_93 написа:
vremeto ne e ot zna4enie.2-ma du6i mogat da hodqt ot 2 godini,ama daje naprimer ako ne sa se celuvali kva seriozna vrazka e tova??
zavisi ot 4uvstvata.
Как двама души ще ходят от две години и няма да са се целували?
И освен това как двама души ще ходят две години, ако нямат поне мъничко чувства?
И аз ако имам някакви чувства към някого, това значи ли че сме в сериозна връзка?
Абе не е критерий. Не може да сте заедно от 2 дни и да казвате, че имате сериозна връзка. Тогава, когато той/тя стане част от живота ти, че не си представяш да не си с него/нея. Сериозна е, когато гледаш на взаимоотношенията ви сериозно. Не като пордното гадже, а като човекът, с който си сега и искаш да си дълго време.
+1Първоначално написано от Steli{P}
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
+1Първоначално написано от In_my_dreams
![]()
Суетата.Моят любим грях.