.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Сериозни връзки?

Колко време смятате,че е нужно,за да определите,че връзката ви с даден човек е сериозна?
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Мног0 си ме кефите всички B сайта ОБИЧАМ ВИИИИ !!
    Пак питам!
    Бай Тоя в това число ли е?

По темата-зависи как двамата
    показват чувствата си.
    За едни може 3 месеца да са достатъчни,
    за да бъдат сигурни един в друг,
    други може никога да не се заобичат.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Времето не е критерий! Усеща се! Като се заговори за живеене заедно, когато се принудиш да отидеш в чужбина, за да изкараш пари, за да издържаш бъдещото си семейство, това е признак за сериозна връзка! Когато започнете да планувате съвместното си съжителство, като започнат разговорите за деца, това е признак, че връзката става сериозна! Всякакви лиготии от сорта на "Обичкам те" не важат!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Няма точно определени критерии. Но ако говорите за общо бъдеще и правите стъпки в тази насока, значи връзката е сериозна. За мен продължителността на връзката не е много показателна.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Повече от фен
    Въпроса не е до време,а до чувства.
    Почувствах,че връзката ми е сериозна,когато установих дет ай уонна хев хис бейбис ( ),при положение,че до скоро не бях привърженичка на това,да имам деца

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Подкрепям че времето не е критерий.
    Всичко е до партньорите и до техните разбирания за "сериозна връзка".

за мен няма сериозна връзка докато не чукнеш златната сватба, всичко друго е глупост и някви си мечти за нещо сериозно.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

da be Bai Toq obi4am te !!
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Голям фен Аватара на asasfdf
    когато двамата са се опознали до някаква степен и "се обичат"..

Град
    Париж
    За мен и 1 месец ще е сериозна връзка
    А иначе зависи от това как те си го чувстват.Ако чувстваш,че имаш сериозна връзка-имаш,ако не-нямаш
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на Barbie
    Не е въпрос на време. Може би на отдаденост и близост. Аз приех връзката с приятеля ми за сериозна още от самото начало...защото вече бях влюбена, знаех какво изпитвам и знаех, че съм готова на много, за да бъде той щастлив.

Естествено, с времето чувствата ни, а съответно и връзката, още повече се задълбочават...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    И според мене не зависи от времето.Зависи от това да имате планове и за в бъдеще.Зависи и от това дали си имате доверие.Същото така когато сте далеч един от друг да се интересувате как е другия.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен
    Град
    SF
    Сериозно е, когато се оби4ате. Може да са минали няколко месеца или година, няма зна4ение. При мен поне се усеща кога си пасвам с даден 4овек и бих могла да остана дълго време с него.

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Няма точно определени критерии. Но ако говорите за общо бъдеще и правите стъпки в тази насока, значи връзката е сериозна. За мен продължителността на връзката не е много показателна.
    +1

Град
    somewhere over the rainbow
    Обикновено след няколко месеца,но зависи от нагласата.Ако съм си казала,че не искам нищо сериозно,шансовете нещата да се задълбочат са минимални.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami 1 mesec,ama zavisi i ot 4oveka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

не мисля,че има определен период от време...всичко си зависи от човека и от сериозността на самата връзка
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Трябват ми действия, чувства, доказващи сериозността на връзката. Времето не е толкова определящо, макар че и то е важно.
    >>> House Music <<<

еми по принцип аз мога от на4алото още да разбера кво става между нас и кво може да стане....ама по принцип ако една връзка издържи 2 -3 месеца на4и е сериозна
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Велико Търново
    vremeto ne e ot zna4enie.2-ma du6i mogat da hodqt ot 2 godini,ama daje naprimer ako ne sa se celuvali kva seriozna vrazka e tova??
    zavisi ot 4uvstvata.
    Руса кукличка

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    vremeto ne e ot zna4enie.2-ma du6i mogat da hodqt ot 2 godini,ama daje naprimer ako ne sa se celuvali kva seriozna vrazka e tova??
    zavisi ot 4uvstvata.

Как двама души ще ходят от две години и няма да са се целували?
    И освен това как двама души ще ходят две години, ако нямат поне мъничко чувства?
    И аз ако имам някакви чувства към някого, това значи ли че сме в сериозна връзка?

Град
    Велико Търново
    Пуснато на: Вто Авг 26, 2008 2:57 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

angelcheeee_93 написа:
    zavisi ot 4uvstvata.

Как двама души ще ходят от две години и няма да са се целували?
    И освен това как двама души ще ходят две години, ако нямат поне мъничко чувства?
    И аз ако имам някакви чувства към някого, това значи ли че сме в сериозна връзка?

ami ima vsqkakvi slu4ai ,imah predvid ediniq da ima 4uvstva a dr ne.ili dori da sa malko .
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе не е критерий. Не може да сте заедно от 2 дни и да казвате, че имате сериозна връзка. Тогава, когато той/тя стане част от живота ти, че не си представяш да не си с него/нея. Сериозна е, когато гледаш на взаимоотношенията ви сериозно. Не като пордното гадже, а като човекът, с който си сега и искаш да си дълго време.

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    +1
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от In_my_dreams
    не мисля,че има определен период от време...всичко си зависи от човека и от сериозността на самата връзка
    +1
    Суетата.Моят любим грях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си