.
Затворена тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 319
    Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    и ако може да знам какво е "въшкурляк" ?
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Ние поне представляваме нещо, а ти си една кръгна нула

Обаче да, Love_boy нещо не си влиза в темата ... и на мен ми е интересно какво стана със сестра му...

Град
    Варна

Честно толкова простотии на едно място не бях чела отдавна. Ако толкова имаше кой да те харесва нямаше ти да харесваш курвите , бе "въшкурляк" ли как беше селския ти лаф Незнам кой излива злоба дали ние или ти и кой ругае като каруцар ние или ти (знам де и подсказвам на малоумното ти мозъче - ти).Пък да ти кажа ти най - малко може да ми кажеш каква съм или Black_Wish каква е просто , защото нямаш мозък .Мисля ,че "пробита торба с котешки вътрешности" има повече мозък от тебе даже.Благодаря ти ,че ми развесели вечерта тъкмо ми беше малко скучно.

Добре, сериозно, незнам какво целеше с постовете си, да ме засегнеш или обидиш или сдухаш или там кфото и да е .. обаче постигна ненадминат ефект цяла вечер се хиля на идиотщините ти и пращам насам натам да се хиля с приятели
    Ние няма да умреме, ние сме безсмъртни ... :P

Абе чувал ли си приказката, че тия дето са гейомразци са скрити гейове .... е, ако не си я чувал - сега я чу ... И не си го измислям аз

Град
    София
    определено последните 2 страници са изключително забавни. Благодаря на ненормалника, че ме развесели на няколко пъти с неговите простотий.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Ние поне представляваме нещо, а ти си една кръгна нула

Обаче да, Love_boy нещо не си влиза в темата ... и на мен ми е интересно какво стана със сестра му...
    По-добре кръгла нула отколкото такъв като вас.Пази боже от комплексирани кучки.Ще ви пикам някой ден на гроба и на двете
    Love_boy е твърде зает - занимава се с мъже.Вероятно сега духа на някой

black_wish

a ti si nenormalnik verno si nenormalnik...kvo kato bila kurva..mi kvo kat e tapa...kvo kat si sasipva jivota...4e sled vreme 6te se 4uvstva unizena... ni6to...

ama za tebe opraviq nqma...parvo edno savet4e mahni si snimkite ot aha...i gi sloji v geiski site mqsa6 na pedal ni6to li4no prosto savet
    vtoro mom4etata haresvat lekite momi4eta...6toto ne mogat da imat normalnite..6toto edno ne6to kolkoto e dale4e ot teb,kolkoto ne moje6 da go ima6 ...tolkova pove4e go iska6 mn si zle... stiga si ybijdal nalqvo na dqsno horata...idi si kupi rokli4ka s kojeni 4ehli4ki i stava6 Azis :P yspeh v karierata ve4e si Miss {} aidi mucka... sas zdrave

Град
    Варна
    Интересно какво ти е нивото?Обличане - селско и чалгарско , мозък - нямаш , някаква красота - нямаш, оригиналност - нямаш, псувни - колкото щеш , комплексарщина - колкото искаш също.Та ... какво казваш ти е нивото ?Не съм чувала за думи като изродкини и въшкурляк и още какво беше написал незнам,не помна глупости аз.

Град
    На Предника на Географията
    Въъъъй-толкоз псувнюи на 1 място скоро не бях чел
    А бтв-ей автора-кво стана със к*****а/пардон-сестра ти
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Цитирай Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
    Интересно какво ти е нивото?Обличане - селско и чалгарско , мозък - нямаш , някаква красота - нямаш, оригиналност - нямаш, псувни - колкото щеш , комплексарщина - колкото искаш също.Та ... какво казваш ти е нивото ?Не съм чувала за думи като изродкини и въшкурляк и още какво беше написал незнам,не помна глупости аз.

mani go toq be macka...toi e to0o0o0lkova zle 4e...

Сега като сестра ти каже че си Бисексуален баща ти не ще те бие ами ще те изхвърли от вас ..

Винаги има 1ви път - приятно гледане на филмчето...
    И ненормалника ... научи се да губиш, просто съвет ... Крайно тъпо от твоя страна е да се заяждаш за нещо, което не си видял и не е така... Когато неможеш да намериш основателна причина, просто млъкни ...
    Смешен си, не го казвам само аз ...
    В последните 2 страници аз от тфоите постове не прочетох друго освен разни обиди, псувни, разни сравнения... Ако това ти е ОСНОВАТЕЛНАТА причина да ни смяташ за тъпи, просто защото ти е скимнало - заповядай!нямам нищо против щом кеф ти прави...
    Но както казах, съветче, изтъквай основателни причини, не въображаеми и несъществуващи ... с обиди към момиче до никъде няма да стигнеш освен ... до никъде

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    Въъъъй-толкоз псувнюи на 1 място скоро не бях чел
    А бтв-ей автора-кво стана със к*****а/пардон-сестра ти
    Прав си мило...
    Мисля, че темата се изчерпа, а и всеки изказа личното си мнение. Стига сте се псували и спорили. Няма смисъл. Първоначално бях съгласна с Ненормалника за факта че момичето има право на личен избор ама сега като гледам как псува момичета.... пффф... Грозна работа. На момичета не се говори така. Това го казва елементарното възпитание... Изказа си мнението. сега млъкни, никого няма да убедиш по този начин...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Stefchyy
    Сега като сестра ти каже че си Бисексуален баща ти не ще те бие ами ще те изхвърли от вас ..
    Защо мислиш не отговарят по темата сигурно в тях е военна зона

АЗ - КИФЛА ...... е така до сега не ме бяха наричали
    Ти треа да плъкнеш, не ние ... всички ти го казаха, в момента не показваш друго освен простащина и НИСКО ниво ...
    Гледал ли си филма - грозна като смъртта ... Айде тогава ще си говориме

Град
    Paradise
    Кифли ли?? Къде си видял фенка на Nightwish да е кифла? И от снимката на Mis_Lover_lover не останах с впечатление да е кифла

Град
    Варна
    Мани бе , аз му казах да си сложи очила той не слуша

Защо млъкнахте бе кухи офце такива? Или може би не знаете какво да кажете? Ами недейте се обажда повече - по добре за вас защото и двете сте супер издухани кифли и само се излагате с глупостите си.
    Горките момиченца...и двете по грозни и от смърта ще тръгват да ми се правят на отворени
    Ай сектир...
    vij moito mom(I)4e,nedye govori za drugite...kato prili4a6 na.... da re4em ni6to....te ima kakvo da kajat...ama ti samo ybijda6 bez pri4ina... reve mi se ot takiva individi mucka

Град
    ...и двете по грозни и от смърта ще тръгват да ми се правят на отворени
    Ай сектир...
    ЛОЛ-като ти видях снимките реакцията ми беше
    ОМГ
    ЛОЛ
    ОМГ
    ЛОЛ-грозен и дебел
    Как да ти кажа...и смъртта би се изплашила но преди това би умряла от смях
    А бтв-момичетата не ми изглеждат като кифли никак даже-много са си свестни. А според теб само красивите ли имат право да се правят на отворени? Ако да-тогава защо по дяволите ти се правиш на отворен?!
    Огромна картинка!

Вярно,че ти е сестра ма нужно ли е да се месиш в личния й живот?

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Кифли ли?? Къде си видял фенка на Nightwish да е кифла? И от снимката на Mis_Lover_lover не останах с впечатление да е кифла
    E, веднъж и аз да се съглася с тебе
    Ненормалник - спри се, само му оспамихте темата на човека

@waaaagh - Greenskins FTW
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    йес-легна си!
    Сега тук ще цари мир и разбирателство
    И бтв-Bellatrix е първично зло-не я обийдай с мили изрази
    Огромна картинка!

Ние те обиждаме, хубаво, хубаво ... хах, защо ли не съм от града ти да ти кажа в очите че си зле ... да не съм "задклавиатурна" кучка ... бтв - издай някой речник с думи ... употрби страшно много неупотребявани ... някой дори незнам кфо значеха
    Съжелявам, че съм те засегнала... вероятно защото нещата които говор са верни ... Ти мен не успя , само ме развесели, мерси, айде аз забегвам, че утре рано ставане, тежко ми и горко....

ХАХАХАХА за облеклото мислех и аз да ти го кажа. Мязаш на ГЪЗ. Ама това със суперлативите като го видях и не можах да се сдържа. Фиешан-чалгарския стил в да мре в кофите. А представям си "класите" - курва, курва и пак курва
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    Варна
    На каквото си постелеш - на това ще легнеш.Пък аз ако бях травестит и бях от твоя град до сега да съм ти спукала гъза от ебане заради просташкото ти поведение.Но за радост не съм нито едното нито другото.Не отстъпваш защото си по умен , а защото нямаш какво да кажеш толкова ти бяха крайно глупавите ругатни.Ходи си лягаш и се надявам утре да имаш повече акъл в главата си - казват утрото е по - мъдро от вечерта.Дано.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    йес-легна си!
    Сега тук ще цари мир и разбирателство
    И бтв-Bellatrix е първично зло-не я обийдай с мили изрази
    Мерси, че ми пазиш интересите мило!
    Ае стига спам за тая ве4ер, лека нощ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове