- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казах на наште, че сестра ми е курва!
Тая тема я обърнахте на чист флуудNeNoRMaLNiKa, ако не друго то поне аватара ти е як
![]()
Какво стана с не-ми-пука-какво-мислите? :P
Май те настъпахме по мазола, а?
Хех, смешко. А това с момичетата направо ме закопа. Жалко че не можем да се видим, аз съм ти по в категорията, или не искаш да се пробваш, щото видиш ли много е лесно да заплашваш гейове и момичета...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Аз не съм кифла-аз съм кифълПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
А защо едно 16 годишно момченце като теб смята че грозните хора непременно са комплексирани-примерно ти си грозен ама не ти личи да си се сдухал от факта.
А дори и да оставим снимки в твойте очи вече сме грозни без значение каква снимка качим. Просто хората не правят тъпата грешка да качват неща заради които ще ги ебават :P
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Да не повярва човек ама и аз съм съгласна с тебеПървоначално написано от blood_dodo
Вярно че нещо се отказа от стила: "мен хич не ми пука за вас" ... еми нормало... Комплексарите трудно ще ги вдигнеш от стола като се заоправдават. Ако наистина не му пукаше, да си е легнал отдавна...
![]()
![]()
![]()
Мисля ,че найстина е вече време да си лягаш.Не се излагай повече .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
За твое съжаление
1 Не съм от женски пол
2 имам достатъчно добра хигиена![]()
Ама ти си нареждай там , кефиш ме как се нервиш. А най-много се радвам колко не ти пукаше
П.п. ау 'зех че се уплашихМъжага
П.п. 2 ТИ се радвай, че не сме от един град... Щяхме да те научим на ред и дисциплина много бързо...
Greets
Ооо, само не ми казвай че ти се изчерпа запаса от обиди защото тези пращят от оригиналностПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
И бтв-май се сдуха
А кога ще си лягаш?![]()
Огромна картинка!
Първоначално написано от waaaagh
Tq si legna milataiz4erpa i se re4nika
ili otide na rabota nqkade...koi q znae...
![]()
Бе то е мъж веПървоначално написано от varvi_si
![]()
Огромна картинка!
Първоначално написано от waaaagh
da ama prili4a na jenanali I kazah 4e e Azis
![]()
Върви си го определи като жена няколко поста по-нагоре
П.п. да дойда до Ямбол за такава простотия? Мисля че си сбъркал човека![]()
Иначе поредното култово мнение - "на пух и прах". В твоите очи, може би. Всъщност се направи за смях пред целия форум. Айде със здраве и лека ти вечер.
Greets
темата сте я направили на нищо![]()
Я да мина и аз да налея масло в огъня - цялата тема от втората половина нататъка ви е комплекси!
За сексуална ориентация, за музика, за не знам си какво .... ограничени личности. Така де всеки да си слуша/ебе каквото иска - само да е далеч от мене...какво сте занареждали....
И да върнем темата в ред :
Какво стана със сестрата че не виждам да е писано? Или пропуснах покрай целия безсмислен спам дето накрая ми писна да го чета....аман...![]()
Добре сте ни дошлиИ без това напоследък е такава скука, че няма на къде. Добре че са хора като тебе да ни оправят настроението
![]()
Greets
Леле , значи и аз трябва да се плаша ,че съм близо .Да не вземе и мене да дойдеш да ме набиеш ....Н'дей бате...![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Иеей!!!![]()
![]()
Хайде всички дружно на бой!!! само да си взема камата и гранатомета
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Bellatrix
aide da go prebiem toq....ama ne ne az nqmam pederazsadaci ne neotivam za granati i tragvame
![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
az nqmam kakvo da ti kaja...no0o0o0o0o ti pratih kolet4e mucka:4ervena kasa rokli4ka,sandalki na tok4e,edna 4anti4ka na Armani...savsem originalna![]()
![]()
![]()
i tova e...ako ima6 nujda ot ne6to drugo macka samo kaji
![]()
Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
toi vsi4ki 6te ni ybie :S:S:S strah me hvana...
btw:momi4e sam![]()
![]()
![]()
ти си боклук...смърт за такива като теб
i az sum na mnenieto 4e e trebvalo da pogovorish s neq a ne da portish se pak ti kak se bi se po4ustval ako tq navleze v li4niqti jivot i razbere nai sukrovenite taini i gi razkaje na vsi4ki dori i na vashte![]()
![]()
mi ako ne e bila maika ti da spre bashta ti toi sig shtql da q prebie do smurt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Той Е говорил с нея...
Ако има модератор тука - нека внеса предложенение. Да се вмести горното изречение в заглавието на темата?
Greets