.
Затворена тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 319

Hybrid View

Тая тема я обърнахте на чист флууд NeNoRMaLNiKa, ако не друго то поне аватара ти е як

Какво стана с не-ми-пука-какво-мислите? :P
    Май те настъпахме по мазола, а?
    Хех, смешко. А това с момичетата направо ме закопа. Жалко че не можем да се видим, аз съм ти по в категорията, или не искаш да се пробваш, щото видиш ли много е лесно да заплашваш гейове и момичета...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    На Предника на Географията
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Хайде мама ви помиярска чакам снимки.Не ми се правете на интересни! Давайте снимки да ви видим кво представлявате и аз да почвам с обидите.То така много лесно да се криете зад клавиатурата? Ами такива неща на живо не може да ми кажете - бъдете сигурни защото просто аз колкото и досега да не съм удрял момиче през живота си бих ви разбил зъбите! На никого няма да позволя да ме обижда така.Най-малко пък на някакви недорасли кифли който още се чудят сърби ли ги - чеше ли ги...
    Аз не съм кифла-аз съм кифъл
    А защо едно 16 годишно момченце като теб смята че грозните хора непременно са комплексирани-примерно ти си грозен ама не ти личи да си се сдухал от факта.
    А дори и да оставим снимки в твойте очи вече сме грозни без значение каква снимка качим. Просто хората не правят тъпата грешка да качват неща заради които ще ги ебават :P
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Какво стана с не ми не-ми-пука-какво-мислите? :P
    Май те настъпахме по мазола, а?
    Хех, смешко. А това с момичетата направо ме закопа. Жалко че не можем да се видим, аз съм ти по в категорията, или не искаш да се пробваш, щото видиш ли много е лесно да заплашваш гейове и момичета...
    Да не повярва човек ама и аз съм съгласна с тебе Вярно че нещо се отказа от стила: "мен хич не ми пука за вас" ... еми нормало... Комплексарите трудно ще ги вдигнеш от стола като се заоправдават. Ако наистина не му пукаше, да си е легнал отдавна...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Мисля ,че найстина е вече време да си лягаш.Не се излагай повече .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

За твое съжаление
    1 Не съм от женски пол
    2 имам достатъчно добра хигиена
    Ама ти си нареждай там , кефиш ме как се нервиш. А най-много се радвам колко не ти пукаше

П.п. ау 'зех че се уплаших Мъжага
    П.п. 2 ТИ се радвай, че не сме от един град... Щяхме да те научим на ред и дисциплина много бързо...
    Greets

Град
    А ти на кякво мязаш бе? Не мога просто да си представя.Сигурно майка ти си е мила пичката с чернобилска вода...
    Кой та знай и тебе - зъбите ти миришат сигурно от 3 километра на лайна...
    Ооо, само не ми казвай че ти се изчерпа запаса от обиди защото тези пращят от оригиналност
    И бтв-май се сдуха
    А кога ще си лягаш?
    Огромна картинка!

Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    А ти на кякво мязаш бе? Не мога просто да си представя.Сигурно майка ти си е мила пичката с чернобилска вода...
    Кой та знай и тебе - зъбите ти миришат сигурно от 3 километра на лайна...
    Ооо, само не ми казвай че ти се изчерпа запаса от обиди защото тези пращят от оригиналност
    И бтв-май се сдуха
    А кога ще си лягаш?

Tq si legna milata iz4erpa i se re4nika ili otide na rabota nqkade...koi q znae...

Град
    Цитирай Първоначално написано от varvi_si
    Tq si legna milata iz4erpa i se re4nika ili otide na rabota nqkade...koi q znae...
    Бе то е мъж ве
    Огромна картинка!

Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    Цитирай Първоначално написано от varvi_si
    Бе то е мъж ве

da ama prili4a na jena nali I kazah 4e e Azis

Върви си го определи като жена няколко поста по-нагоре

П.п. да дойда до Ямбол за такава простотия? Мисля че си сбъркал човека
    Иначе поредното култово мнение - "на пух и прах". В твоите очи, може би. Всъщност се направи за смях пред целия форум. Айде със здраве и лека ти вечер.
    Greets

темата сте я направили на нищо

Я да мина и аз да налея масло в огъня - цялата тема от втората половина нататъка ви е комплекси!
    За сексуална ориентация, за музика, за не знам си какво .... ограничени личности. Така де всеки да си слуша/ебе каквото иска - само да е далеч от мене...какво сте занареждали....

И да върнем темата в ред :
    Какво стана със сестрата че не виждам да е писано? Или пропуснах покрай целия безсмислен спам дето накрая ми писна да го чета....аман...

Добре сте ни дошли И без това напоследък е такава скука, че няма на къде. Добре че са хора като тебе да ни оправят настроението
    Greets

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Леле , значи и аз трябва да се плаша ,че съм близо .Да не вземе и мене да дойдеш да ме набиеш ....Н'дей бате...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

А? Гости ли чакаме

Град
    Paradise
    Иеей!!! Хайде всички дружно на бой!!! само да си взема камата и гранатомета

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Иеей!!! Хайде всички дружно на бой!!! само да си взема камата и гранатомета

aide da go prebiem toq....ama ne ne az nqmam pederazsadaci ne ne otivam za granati i tragvame

Офф ама и аз съм прост - признавам си! Тръгнал съм да се заяждам с няколко комплексирани издуханячки (едната от който метълка) и с един недъгав задклавиатурен мафиот.Просто не мога да си представя как така се свалих на вашето ниво утрепки такива.Вас всичките живота ще ви мачка бъдете сигурни.Най-малкото защото сте путки - скачате 10 човека на един и той пак ви прави на пух и прах.Айде вървете си със здраве и повече не се занимавайте с мене...
    Който има да ми казва нещо на ЛС а адреса ми е гр.Ямбол ул. Д.Благоев 17 вх.в ет.4 ап.8 - чакам педеругата който ме плашеше с бой...

az nqmam kakvo da ti kaja...no0o0o0o0o ti pratih kolet4e mucka:4ervena kasa rokli4ka,sandalki na tok4e,edna 4anti4ka na Armani...savsem originalna i tova e...ako ima6 nujda ot ne6to drugo macka samo kaji

Цитирай Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
    Леле , значи и аз трябва да се плаша ,че съм близо .Да не вземе и мене да дойдеш да ме набиеш ....Н'дей бате...

toi vsi4ki 6te ni ybie :S:S:S strah me hvana...
    btw:momi4e sam

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ти си боклук...смърт за такива като теб

i az sum na mnenieto 4e e trebvalo da pogovorish s neq a ne da portish se pak ti kak se bi se po4ustval ako tq navleze v li4niqti jivot i razbere nai sukrovenite taini i gi razkaje na vsi4ki dori i na vashte mi ako ne e bila maika ti da spre bashta ti toi sig shtql da q prebie do smurt

Той Е говорил с нея...

Ако има модератор тука - нека внеса предложенение. Да се вмести горното изречение в заглавието на темата?
    Greets

Ненормалника, примирие!?
    Колкото и да спорим аз си държа на мойто, ти на твоито, от нас и почна всичко... Айде край, че темата заприлича на нищо, чудно как някой модератор не я е локнал все още

И аз се извинявам .. Нали знаеш, различни хора, различни разбирания, идеали и тн ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си