.
Затворена тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 319
    абе защо всички го нападате?! отначало вс го съветвахте да каже....
    освен тва мисля, че е постъпил мн добре, не е ли по-добре нещата да се спрат в началото?! иили после като всичко се усложни?! освен тва не е ли по-добре да разберат от някой от семейството отколкото после от семейни приятели. вярно брат и сестра са, но все пак той го направил за нейно добро.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Аз пък мисля, че е постъпил правилно. Дано да й е за урок, за да не тръюгне по лошия път. Вярно, че е малко брутално да го направи по този начин, но по-добре ли е да пропадне?! Да спи с всеки и да се дрогира, например?! .. Просто е предотвратил нещата, още преди да са започнали.
    Ами да, нейн си е живота, но все пак тя е на 14. Все още зависи от родителите си и дори и да тръгне по лош път - рано е, може да се поправи.
    е тя може напук да продължи да го прави.

Cruel Intentions

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Ае големи сте слеяни.. момчето според мен не го е направило лошо ! Тя му е сестра мамка му ! Тряя да е в правия път.... ! Доста добре си направил някой ден тя ще ти благодари ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

И правия път включва да се оправя сама ( без подмятания за смисъла.. .)?
    Не беше това начина бе човек....ся потупване по рамото от вашите ли чакаш?

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Ае големи сте слеяни.. момчето според мен не го е направило лошо ! Тя му е сестра мамка му ! Тряя да е в правия път.... ! Доста добре си направил някой ден тя ще ти благодари ;]
    Прав си...

Брат, по-добре да я измъкнеш от трапа със цената на всичко . Отлична постъпка !

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Айде стига сте повтаряли като латерни...

Човека е говорил със сестра си...

Вярно той е бот (голям) ама стига вече де'а

momcheto e govorilo s neq ama kato ne razbira ot duma mnogo qsno che shte kaje na tehnite nali sa i roditeli vse pak
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    Някъде на юг!
    Преди да кажа на наште, че е курва съм си говорил с нея, а не както някои казват, че на право съм я изпортил. Тя ми отговаряше, че няма да дава обяснения на никого и най-малко на мен.
    Все пак нека си прави секс ама не безразборен и без презерватив. Ами ако лепне нещо?
    И ми писна всички да ми казват, че сестра ми е курва!

Освен това да правиш безразборен секс без презерватив и да се дрогираш е съмвсем различно от това да искаш да опитваш нови и нови неща като мен.

Тя някои ден ще ми е благодарна за това което.

Баща ми се ядоса много, обаче забрави когато бяхме малки винаги мен наказваше, а на нея й прощаваше. Сега се чуди защо щерка му излязла такава, той си е виновен! Той я е разглезил!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Мега фен
    абе вие добре ли сте?! казвате ''добре си им казал, сега тя ще се оправи..'' ?????!!!!!!!! дааа бе даа. НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ , СЕГА ЩЕ СТАНЕ ПО-ЗЛЕ! тя е на 14 , средата й е пълна с малолетни курви, тя иска да е такава, вси4ко и вси4ки о/о нея я подтикват да е такава...баща й я набива и й казва да не излиза...докога? докато не по4не даскало и тя не по4не да прави свирки и да пу6и в кенефите на даскало ? баща й денонощно ли ще е с нея? докато не по4не да бяга от 4ас, за да се среща и ебе с мом4ета, а като се прибере вкъщи , пак да е ''наказана''??!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ, АКО ИСКА ДА Е КУРВА! ЗАТОВА ти казах, говори с нея като брат! а сега кво? ти я изпорти, а баща ти я преби...БРАВО! сега ве4е ненавижда единствените хора, които й мислят доброто. ве4е колкото и да й говорите, тя няма да ви слуша. малка е , глупава е...с такива ''индивиди'' трябва да се действа много леко, трябва да им се спе4ели доверието, ама кво да ти говоря просто...сега може би единствено майка й би могла да й повлияе, ако реши...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от alex
    П.П. А за тези които не са разбрали с наказания и бой не се спира нито секс, нито каквото и да било което искаш да правиш - просто ще е по-внимателна да не я хванат. Това ще постигне боя със сигурност.
    именно...
    също ще я принуди да крие всичко и да затъне повече.

Тя поне псува ли те или те мрази до такава степен, че и това не може да направи???? Ама поне си опитал да и помогнеш , спокойно тя е виновна за 80% от ситуацията
    Голям размер на картинката! /machoka/

Аз още смятам че направи грешка като я изпорти...първо трябваше да и вкараш един-два в корема, 3-4 в бъбреците, няколко пъти през капачките с бухалка и ако не се навие тогава...(ако се навие на вашите казвате че е паднала по стълбите )

Цитирай Първоначално написано от CMEX
    освен тва, което писах горе съм напълно съгласна с това, тка че +1 !!!

abe kfo go hulite mom4e ne e idiot! q si pomislete ako nqkoi doide i vi kaje "sestra ti e kurva i pravi svirki na toq i na onq" ..kak li puk nqma da q ostavq!t0va e za neino dobro!pi4 ne se obvinqvai tova e pravilnoto !!
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Е те ваште едва ли пък са били в пълно невидение. Ако не друг, то поне майка ти е била в час до някаква степен.
    Абе споко, то каквото станало е станало вече. Дано да е било за добро.
    +1
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    искаш да опитваш нови и нови неща като мен.
    аи моля ти са..тва прозвуча толкова смешно и педалско..естествено че това което правиш ти е правилно...ЗА ТЕБ

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    хаха ебаси забавното...ми от една страна си направл добре за нея, ама тя със сигурност не го осъзнава, пък от друга тва да я изпортиш ъка брутално е много гадно, брат и сестра...
    И аз така смятам

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    хаха ебаси забавното...ми от една страна си направл добре за нея, ама тя със сигурност не го осъзнава, пък от друга тва да я изпортиш ъка брутално е много гадно, брат и сестра...
    И аз така смятам
    Когато е за добро, правилно е постъпил !

От една страна е добре че си казал на ваще,но от друга...На момичето ся и е много кофти въпреки,че си го заслжава!С бой работите не се оправят,но когато ваще я пускат вече да излиза тя ще си помисли дали пак да праи курвнски номера и да яде бой или да си изживее детството нормално.Не се обвинявай направил си каквото си можал за да препазиш сестра си

Колелото завърти ли, не можеш да го спреш, още тогава ти казах, обърни внимание на обкръжението и, 99% съм сигурен, че от там тръгват проблемите.. не е виновна, просто в момента акъла и лети и си мисли, че всичко що лети се яде. Хората покрай нея и влияят и смята това за нормално, не е трябвало да казваш, сега ще почне да го прави нарочно..
    http://www.vsichko.com - Портал - ВСИЧКО
    http://www.jeidy.net - Watch and Share your Videos

Град
    Някъде на юг!
    С нея не може да се говори. Пробвал съм преди да я изпортя. И майка е пробвала да й каже да не се облича като ЕМО!

Тя не разбира от думо защото от малка е свикнала всичко да й се дава на тепсия. Тя бе галеното малко ангелче на мама и тате! Все пак майка и татко са виновни щото те я свикнаха да прави каквото си иска.

Тя просто не разбира от думи и тропа с крак за да стане на нейната!
    Било брутално, че съм я изпортил. Ако не бях аз наште все от някъде щяха да разберат ама тогава щеше да е съвсем късно!
    Ами ако до тогава лепне СПИН или сифилис или некоя друга гнусутия или забременея! После ще иска пари на майка за аборт ли?

Цитирай Първоначално написано от EmeLLin
    Цитирай Първоначално написано от CMEX
    освен тва, което писах горе съм напълно съгласна с това, тка че +1 !!!
    И аз съм съгласна, даже и да не спре сега и почне да се крие от вас, све някога ще се опари, ще види, че си и мислел доброто, ще се замисли и ще ти прости

Трябвало е да говориш първо с нея, а не така брутално да я портиш .. Все пак сте брат и сестра .. Трябваше да я оставиш да и дойде акъла сам а не да кажеш на ваще .. наистина си ИДИОТ знаеш ли сега как се чувства а ?

Ако сестра ти е курва, ти си педал.Защо ли? Ами щото не си съумял да я накараш да разбере, че това не е хубаво за нея! А ти мислиш само за това как те излага пред приятелите ти...=>Егоистичен педал! Дотук добре, ама лошо за сестричката ти, която явно е нямала свестен брат навреме...Пич, да ти се връща...

Град
    Някъде на юг!
    С нея не може да се говори. Пробвал съм преди да я изпортя. И майка е пробвала да й каже да не се облича като ЕМО!

Тя не разбира от думо защото от малка е свикнала всичко да й се дава на тепсия. Тя бе галеното малко ангелче на мама и тате! Все пак майка и татко са виновни щото те я свикнаха да прави каквото си иска.

Тя просто не разбира от думи и тропа с крак за да стане на нейната!
    Било брутално, че съм я изпортил. Ако не бях аз наште все от някъде щяха да разберат ама тогава щеше да е съвсем късно!
    Ами ако до тогава лепне СПИН или сифилис или некоя друга гнусутия или забременея! После ще иска пари на майка за аборт ли?

Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    Трябвало е да говориш първо с нея, а не така брутално да я портиш .. Все пак сте брат и сестра .. Трябваше да я оставиш да и дойде акъла сам а не да кажеш на ваще .. наистина си ИДИОТ знаеш ли сега как се чувства а ?

Ти не видя ли какво бях написал в миналия пост?????????????

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    toi e govoril mnogo puti s neq ti ne pro4eti li cqlata tema
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си