- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казах на наште, че сестра ми е курва!
абе защо всички го нападате?! отначало вс го съветвахте да каже....
освен тва мисля, че е постъпил мн добре, не е ли по-добре нещата да се спрат в началото?! иили после като всичко се усложни?! освен тва не е ли по-добре да разберат от някой от семейството отколкото после от семейни приятели. вярно брат и сестра са, но все пак той го направил за нейно добро.
е тя може напук да продължи да го прави.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Cruel Intentions
Ае големи сте слеяни.. момчето според мен не го е направило лошо ! Тя му е сестра мамка му ! Тряя да е в правия път.... ! Доста добре си направил някой ден тя ще ти благодари ;]
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
И правия път включва да се оправя сама ( без подмятания за смисъла.. .)?
Не беше това начина бе човек....ся потупване по рамото от вашите ли чакаш?
Прав си...Първоначално написано от fuck_brainpants
Брат, по-добре да я измъкнеш от трапа със цената на всичко . Отлична постъпка !
Първоначално написано от blood_dodo
momcheto e govorilo s neq ama kato ne razbira ot duma mnogo qsno che shte kaje na tehnite nali sa i roditeli vse pak![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Преди да кажа на наште, че е курва съм си говорил с нея, а не както някои казват, че на право съм я изпортил. Тя ми отговаряше, че няма да дава обяснения на никого и най-малко на мен.
Все пак нека си прави секс ама не безразборен и без презерватив. Ами ако лепне нещо?
И ми писна всички да ми казват, че сестра ми е курва!
Освен това да правиш безразборен секс без презерватив и да се дрогираш е съмвсем различно от това да искаш да опитваш нови и нови неща като мен.
Тя някои ден ще ми е благодарна за това което.
Баща ми се ядоса много, обаче забрави когато бяхме малки винаги мен наказваше, а на нея й прощаваше. Сега се чуди защо щерка му излязла такава, той си е виновен! Той я е разглезил!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
абе вие добре ли сте?! казвате ''добре си им казал, сега тя ще се оправи..'' ?????!!!!!!!! дааа бе даа. НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ , СЕГА ЩЕ СТАНЕ ПО-ЗЛЕ! тя е на 14 , средата й е пълна с малолетни курви, тя иска да е такава, вси4ко и вси4ки о/о нея я подтикват да е такава...баща й я набива и й казва да не излиза...докога? докато не по4не даскало и тя не по4не да прави свирки и да пу6и в кенефите на даскало ? баща й денонощно ли ще е с нея? докато не по4не да бяга от 4ас, за да се среща и ебе с мом4ета, а като се прибере вкъщи , пак да е ''наказана''??!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ, АКО ИСКА ДА Е КУРВА! ЗАТОВА ти казах, говори с нея като брат! а сега кво? ти я изпорти, а баща ти я преби...БРАВО! сега ве4е ненавижда единствените хора, които й мислят доброто. ве4е колкото и да й говорите, тя няма да ви слуша. малка е , глупава е...с такива ''индивиди'' трябва да се действа много леко, трябва да им се спе4ели доверието, ама кво да ти говоря просто...сега може би единствено майка й би могла да й повлияе, ако реши...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
също ще я принуди да крие всичко и да затъне повече.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Тя поне псува ли те или те мрази до такава степен, че и това не може да направи???? Ама поне си опитал да и помогнеш, спокойно тя е виновна за 80% от ситуацията
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз още смятам че направи грешка като я изпорти...първо трябваше да и вкараш един-два в корема, 3-4 в бъбреците, няколко пъти през капачките с бухалка и ако не се навие тогава...(ако се навие на вашите казвате че е паднала по стълбите )
освен тва, което писах горе съм напълно съгласна с това, тка че +1 !!!Първоначално написано от CMEX
abe kfo go hulite mom4e ne e idiot! q si pomislete ako nqkoi doide i vi kaje "sestra ti e kurva i pravi svirki na toq i na onq" ..kak li puk nqma da q ostavq!t0va e za neino dobro!pi4 ne se obvinqvai tova e pravilnoto !!
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
+1Първоначално написано от experiment_m
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
аи моля ти са..тва прозвуча толкова смешно и педалско..естествено че това което правиш ти е правилно...ЗА ТЕБПървоначално написано от Love_Boy
Cruel Intentions
И аз така смятамПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
Когато е за добро, правилно е постъпил !Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
От една страна е добре че си казал на ваще,но от друга...На момичето ся и е много кофти въпреки,че си го заслжава!С бой работите не се оправят,но когато ваще я пускат вече да излиза тя ще си помисли дали пак да праи курвнски номера и да яде бой или да си изживее детството нормално.Не се обвинявай направил си каквото си можал за да препазиш сестра си![]()
Колелото завърти ли, не можеш да го спреш, още тогава ти казах, обърни внимание на обкръжението и, 99% съм сигурен, че от там тръгват проблемите.. не е виновна, просто в момента акъла и лети и си мисли, че всичко що лети се яде. Хората покрай нея и влияят и смята това за нормално, не е трябвало да казваш, сега ще почне да го прави нарочно..
С нея не може да се говори. Пробвал съм преди да я изпортя. И майка е пробвала да й каже да не се облича като ЕМО!
Тя не разбира от думо защото от малка е свикнала всичко да й се дава на тепсия. Тя бе галеното малко ангелче на мама и тате! Все пак майка и татко са виновни щото те я свикнаха да прави каквото си иска.
Тя просто не разбира от думи и тропа с крак за да стане на нейната!
Било брутално, че съм я изпортил. Ако не бях аз наште все от някъде щяха да разберат ама тогава щеше да е съвсем късно!
Ами ако до тогава лепне СПИН или сифилис или некоя друга гнусутия или забременея! После ще иска пари на майка за аборт ли?
И аз съм съгласна, даже и да не спре сега и почне да се крие от вас, све някога ще се опари, ще види, че си и мислел доброто, ще се замисли и ще ти простиПървоначално написано от EmeLLin
![]()
![]()
Трябвало е да говориш първо с нея, а не така брутално да я портиш .. Все пак сте брат и сестра ..
![]()
![]()
Трябваше да я оставиш да и дойде акъла сам а не да кажеш на ваще .. наистина си ИДИОТ знаеш ли сега как се чувства а ?
![]()
Ако сестра ти е курва, ти си педал.Защо ли? Ами щото не си съумял да я накараш да разбере, че това не е хубаво за нея! А ти мислиш само за това как те излага пред приятелите ти...=>Егоистичен педал! Дотук добре, ама лошо за сестричката ти, която явно е нямала свестен брат навреме...Пич, да ти се връща...
С нея не може да се говори. Пробвал съм преди да я изпортя. И майка е пробвала да й каже да не се облича като ЕМО!
Тя не разбира от думо защото от малка е свикнала всичко да й се дава на тепсия. Тя бе галеното малко ангелче на мама и тате! Все пак майка и татко са виновни щото те я свикнаха да прави каквото си иска.
Тя просто не разбира от думи и тропа с крак за да стане на нейната!
Било брутално, че съм я изпортил. Ако не бях аз наште все от някъде щяха да разберат ама тогава щеше да е съвсем късно!
Ами ако до тогава лепне СПИН или сифилис или некоя друга гнусутия или забременея! После ще иска пари на майка за аборт ли?
Първоначално написано от sexapilkata
Ти не видя ли какво бях написал в миналия пост?????????????![]()
![]()
![]()
![]()
toi e govoril mnogo puti s neq ti ne pro4eti li cqlata temaПървоначално написано от sexapilkata
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…