.
Затворена тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 319
    Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от Tak3-Th1s..
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Обзалагам се, че като се стигне до такъв момент няма да направиш това, за което говориш сега.
    Явно говорене в тоя случай не помага, просто. А следенето на компанията е близо до това да хвана риба, да я пусна в езеро, и после да търся точно СЪЩАТА. С деколтетата до пъпа също се решава лесно - може да си кашира блузка и да се преоблече навън. Аз си казах преди - поне един път човек трябва да яде бой от техните в тоя живот - на нея й е дошъл реда. Като се правят глупости, така е, въпреки че и аз не съм привърженик на това отношение.
    +1
    +1
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Според мене си постъпил правилно,дори и това да ти коства нейното доверие.
    Макар,че се съмнявам некога да ти се е доверявала и т.н.
    Това е бил най-добрия вариант,щом не разбира от думи,може би от боя ще й дойде акъла.
    Макар че ме съмнява ,но ще видим...
    Пази се,щото съм сигурна,че в момента тедебне да те изпорти за нещо...
    П.П.Аве и аз съм на 14,мъ ни прая такиа нища ...а и нямам по-голям батко дет да мъ пази. ..

Град
    в мазето ;dd
    според мен абсолютно правилно си постъпил

spored men dobre si postypil, sq 6e vi e gadno i na 2-mata ama sled vreme i ti i tq 6e razberete ot kolko golqmo zna4enie e bilo tova za neq, spoko mn dobur brat si ne se pritesnqqi

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от love_is_in_the_air
    Това е бил най-добрия вариант,щом не разбира от думи,може би от боя ще й дойде акъла.
    П.П.Аве и аз съм на 14,мъ ни прая такиа нища ...а и нямам по-голям батко дет да мъ пази. ..
    Еми и аз вярвам, че съм постъпил правилно и за това го направих.
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Не съм чел предните мнения където са те нареждали , но няма да се лиша от правото ми дадено от Конституцията на Република България , затова ще ти кажа просто и ясно... Дерзай малък грездей!
    I am not an artist I am a fucking work of art!

абе ти си бил голем шибаняк...
    Let's get drunk tonight!

Цитирай Първоначално написано от love_is_in_the_air
    +1

Много добре си постъпил.

Аз щях да си я направа робиня, иначе мога да се изпусна...кой да знае, стават инциденти.
    Ако четеш това, значи съм зад теб с брадва в ръка.

Офф за последен път , престанете да казвате вие сте брат и сестра!
    И какво от това? Фактът , че са родени от едни и същи родители (или поне единия да е същ...) , не означава , че едното дете трябва да стане лека... с този с ония да спи... и къде по дяволите е смисълът на "поговори със сестра си"?

Все пак @Love_Boy , you're the best!

1во с нея да беше говорил ... и като във форума сички са ти казали да я изпортиш ...ти от др ли се влияеш бе

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    estestveno che e postupil dobre sestra mu e samo na 14, jivota bil nein shte e nein kogato se izdurja sama i se opravq sama s jivota,roditelite i trqbva da znaqt kakvo pravi dushterq im,vseki zagrijen brat bi postupil taka, ne se obvinqvai spored men dobre si postupil
    +1

Супер фен
    сестра ми е курва, баща простак , а майка ми лочи от сутрин до мрак, а мен се ме учат как да живеяеяеяея със срание сраниеие ...

със черно фередже о йе

estestveno che e postupil dobre sestra mu e samo na 14, jivota bil nein shte e nein kogato se izdurja sama i se opravq sama s jivota,roditelite i trqbva da znaqt kakvo pravi dushterq im,vseki zagrijen brat bi postupil taka, ne se obvinqvai spored men dobre si postupil
    +1

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    +1
    I as mislia, ce e postupil pravilno. Ako as imah sestra steh da naprava sustoto!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе ще се оправите брат и сестра сте до 1-2 години все ще ти прости но мисълта ми беше че ти пък си БИ и едва ли на нея й е приятно да слуша разни неща за брат си(както вие слушате за нея че е курва)просто и я ще те изпорти затова и ще сте квит...

Cruel Intentions

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Цитирай Първоначално написано от alex
    А и сега поне в едно можеш да си сигурен - тя ще ти го върне и в момент в който искаш да бъдеш покрит ще се възползва от това. Кофти но факт...
    Това също е вярно , си постъпил правилно. Ако сестра ти беше продължила да се държи така , сигурно щеше след няколко години да свърши на магистралата...откъде да знаеш??? Добре си постъпил!
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

И сега сигурно съформците са виновни,че си я изпортил по най-детският начин нали...Поздравления избрал си най-подходящият момент,да съобщиш такава новина на родителите си...мммм каква идилия...

"Мамо тате,сестра ми,вашата малка дъщеричка е курва и прави...свирки по дискотеките...добър апетит"...Сигурно им е подействало добре на храносмилането...

И все пак постъпил - адски тъпо...,можеше като брат да се опиташ да говориш с нея и да я предпазиш...,а не веднага да тичаш при мама и тати...,но въпрос на гледна точка...стореното - сторено...Връщане назад няма...
    A qui

Точно вие, които казвахте, че най-доброто решение е да я издаде на родителите й, сега го плюете.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Първо да си бяхте поговорили ! и да я беше заплашил че ще я изпортиш

just f**k y0u !?!

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Хуу, всички викат - кажи на вашите, кажи на вашите, и сега - ти си голем идиот, защо им каза ... Според мен си постръпил правилно ... Ако няма респект няма да се "подчинява" и ще си праи каквото иска ... Трябва да позатегнете юздите, според мен добре си направил, може да ти е сестра, но най вече е дърщеря на родителите си(макар те да са и твой )
    +1 ако не друго поне акъл да и влезе

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Zqpkov
    Първо да си бяхте поговорили ! и да я беше заплашил че ще я изпортиш
    мисля, че в предната тема човекът спомена, че няколко пъти е опитал

иначе ние с брат ми сме си свикнали никога да не се портим... само дето ям пердах за сметка на тва

Град
    Варна
    Ти май си много зле вместо да поговориш с нея да и дадеш някакъв съвет да се замисли за живота си...ти си казал на ваще и живота и го очерни....вече какви сте такива не мислите за братята и сестрите си
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Ти май си много зле вместо да поговориш с нея да и дадеш някакъв съвет да се замисли за живота си...ти си казал на ваще и живота и го очерни....вече какви сте такива не мислите за братята и сестрите си
    Не си права... Това си е за нейно добро !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си