- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казах на наште, че сестра ми е курва!
+1, вече и аз така започвам да си мисля.Първоначално написано от Erica
![]()
Ми трябваше ама..така е като вярваш на некви лапета из форума...Първоначално написано от Love_Boy
vob6te ne sujalqvai mn dobre si napravil.. sega dano si nau4i uroka i da se vyrne v praviq pyt.. a tiq dety kazvat 4e jivota si e nein, da si zamul4at 6toty tq propada i mom4eto samo se e opitalo da i pomogne predi da stane kusno....![]()
Добре си постъпила тва е за нейно добро за да не стане някво бременно к*рве :P
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
Браво бе.... Защо се бъркаш в живота на другите хора бе.... не си прав
Ако е гарга, да е рошава !
i az imam sestra tq e po golqma ot mene no mn darjime edna na dr i nikoga ne bih napravila tova(da q izprtq kato 1vo klasniche)....pri nas e malka razlikata...mn e vajno da se podkrepqtee vie dvete a ne da se portite i da se precakvate zashtoto nqma po golqma lubof ot tazi mejdu dve sestri pone spored mene strashno mn darja na moita sestra nz kak e pri tebe...![]()
![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
ohh izvinqvai ti si bil momche sorry![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Според мен е мн кофти за родителите ти.Да имаш дъщеря-курва и син-би.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Първоначално написано от g1rl4eto_
+1![]()
Аз имам малък брат - в други ден става на 13. Досега, слава Богу, големи проблеми не съм имала с него. Но усетя ли нещо нередно в поведението му, първото, което ще направя, е да кажа на родителите си. По няколко причини:
Първо, макар че съм сигурна на 100%, че тупа-лупа по дупето му ще има, имам изградено с години доверие в родителите си, каквото мисля, че повечето родители заслужават (въпреки, че ако питаш децата им, почти никога няма да признаят, че слушали ли са родителите си, не са грешили).
Второ, не съм аз тази, която трябва да прецени дали поведението на брат ми е приемливо или не. Всяко семейство има свои специфични ценности, освен общоприетите, които се определят от родителите ( в нашето семейство например четенето и книгите са на култ). родителите определят в какво да възпитат децата си, не аз, съответно те определят мерките в отделните ситуации.
Трето, изобщо не разбирам какво общо тук има думата "предателство". Животът на детето под 18 е поверен на родителите и ако нещо стане, те ще са виновни, Разбира се, че трябва да знаят какво се случва с децата им - иначе си е чиста проба безотговорност.
И понеже много мразя теории без доказателства, ще ви разкажа за един случай, в който "предателство" ми спаси живота.
Бях на 12, пети клас. От малка си бях палавичка и оперирана от всякакво чувство за самосъхранение. Понеже бях все пак умно хлапе за възрастта си, и като такова имах желание да ръководя другите, с мен се влачеше едно недотам развито братовчедче, което беше готово да направи всичко, което кажа. Партньорството беше идеално - мен ме слушаха и изпълняваха хрумките ми, а на момчето някой му обръщаше внимание.
Имах и друг приятел. Именно той ме "изпорти" на мама.
Бяхме отишли с братовчеда на края на града, април месец, скоро след дъжд, на един изоставен строеж - 7-метрова яма, да събираме жабешки хайвер (имах желанието да си отгледам жабки - от малка ме влече биологията). Освен нас двамата само приятелят, който живееше наблизо, беше наясно.
На строежа по ръба на ямата имаше гадна, лепкава, хлъзгава тиня. В нея бях нагазила до глезените и едва пазих равновесие, докато се бях навела над 7-метра леденостудена вода да обирам жабешките яйца. Чудо е било, че не съм паднала.
През това време майка ми като луда е обикаляла улиците на града и ме е викала, след като в началото приятелчето ми се показало "вярно" и не й казало къде съм. Едва след като е видял, че жената е на ръба на истерията (вече се е стъмвало), й признал. Ако беше казал по-рано, нямаше да пипна бронхит... А ако не беше казал, можеше на вратата на дома ми след седмица да има черна сатенена панделка...
И аз на това другарче не му говорих две седмици. Сега считам, че на него дължа живота си.
Дано си направите изводите.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Не е вярно!Първоначално написано от MaDDnes-f
Много добре си направил.. и аз щях да направя това..
живота е нейн.. и като е неин какво ?!
трябва да стани курва ли ?! това ли е живота на едно 14 год. момиче...
или да употребява марихуана..
а след 10 год. на какво ще прилича замисляш ли се.....
![]()
![]()
![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Главните потребители на този форум са деца, по точно тийнейджъри горе долу на възрастта на сестра му. Всички вие пускате теми за свирки,тройки, безразборен секс, ранна бременност и тн и тн... А сега изведнъж в тая тема я заклеймихте като пълна кур*а, много сори ама тва си е направо нахално. сега всичките ще викнете: да,ама 1 е като си имаш сериозен партниор и тн,бла бла. Той да не и е светил случайно за да знае какво точно е правила??Аз виждам че само от слуховете се е водил досега?
И от темата му разбирам че тя е направила няколко свирки нали? И е пушила трева? Много ми е неприятно но по голямата част от вас са се ебали на 14, какво остава за свирки! За тревата по го разбирам но никой от вас не засяга сериозно именно тази част! всички я нападате че е курва,пикла и не знае какво иска! А вие? Ако някой от вас го изпортят на родителите и яде пердах за това? Тогава кой ще е прав а? Изборът все пак си остава неин и не е работа на бисексуалния и комплексиран брат да се занимава с нея, защото репутацията му на примерен педал (не че попринцип имам нещо против бисексуалните) страда от нейните действия. Тя си решава какво ще прави с живота си. А и честно, братчето и не и дава баш перфектния пример в живота. да не говорим че я разнася из целия форум. Това не говори за велика братска загриженост, не мислите ли?
Каквото и да е правила, то не е било подходящо за възрастта й, а пушенето на марихуана дори е незаконно. Разбира се, че е просташко да се лепват такива епитети на когото и да е било, още повече на 14-годишно момиче. Но за да я предпазят от такива думи и презрителни погледи, именно родителите й, а не друг, трябва да вземат мерки. Те трябва да са наясно и да приложат контрол.
Момчето не разнася сестра си по целия форум, защото нито адрес, нито име е дал. И не виждам какво общо има неговата бисексуалност с нейното поведение.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Направил си точно каквото трябва бате, аз много добре знам какво е сестра ти да прави изцепки и после приятелите ти да ги разправят просто няма толкова гадно нещо!![]()
Аре четете малко уее 398274983783747573457 пъти и е говорил.. ама не разбира от дума.. пф всеки 2-ри коментар е:Първоначално написано от fenc0re
Да беше говорил с нея бе, идиот!![]()
![]()
ГОВОРИЛ Е![]()
![]()
стига вече се чудихте кво да пишете.. или измислете нещо или по-добре си мълчете
За мен е правилно, това което е направил![]()
![]()
![]()
![]()
Сега ще стане по-лошо! Помни ми думата!![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Абе тая тема като беше 2 страници имаше абсолютно съюите коментариБраво хора, приличен спам става.
П.п. минаха няколко дена - как е сестра ти сега?
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Незнам какви са ти били отношенията със сестра ти,но ако са били добри сега вече няма да са.... МАлко кофти постъпка...ако си искал да помогнеш на сестра ти да влезе в правия път не е това начина според мен...![]()
В тази тема не става въпрос за мене, за моите предпочитания и вкус, а за сестра ми и нейният живот.
Спрете да коментирате мен, а преценете дали постъпката ми да осведомя наште за нейните перипетии е правилна. Това е важното, ДАЛИ СЪМ ПОСТЪПИЛ ПРАВИЛНО! А, не какъв е моят живот или какъв съм самият аз!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Похвала за смелостта
Правилно е.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
След няколкосекунден размисъл реших какво да кажа - У ЛЕВО. Решавала била тя какво да прави... Еми да си 'фаща шапката и да се изнася, бе, като ще е така...Първоначално написано от Bellatrix
ПЪЛНА МОРАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ по вашите монитори, дами и господа.
И да, авторе, правилно си постъпил, само не знам защо си чакал до сега.
Greets
Мен ли?![]()
Greets
Направи нещо лошо и чакай сестра ти да разбере.
Ще ядеш лубутите!![]()
Тяаше ти да я пребиеш преди това![]()
![]()
Като и счупиш крак - Ръка, 2-3 зъба, и ще кажеш, че е паднала с колело, или я е блъснала кола, то в пирогов няма на кой да прави свирки
И недават да се пуши,.
HARDWARE FEN!
OVERCLOCKER!
PC FEN!