.
Затворена тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 319
    Аз тоя съвет го дадох още ехееее

Иначе да повторя въпроса на blood_dodo :

П.п. минаха няколко дена - как е сестра ти сега?

Не бре, сестра му трябва да им каже....

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    blah-blah-blah
    След няколкосекунден размисъл реших какво да кажа - У ЛЕВО. Решавала била тя какво да прави... Еми да си 'фаща шапката и да се изнася, бе, като ще е така...

ПЪЛНА МОРАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ по вашите монитори, дами и господа.

И да, авторе, правилно си постъпил, само не знам защо си чакал до сега.
    Аха. А случайно да забеляза темата в която той се хвали че бил праснал 13 годишна и я бил направил жена? Или да си му погледнала постовете? Да, той е много загрижен родителите му да са добре осведомени стига да не е за него! Еми че те са и негови родители! Морална деградация в монитора ми няма, само ме нервира тоя лицемер дето е много прям и честен с техните за всичко освен за тея дечица дето ги ебе и за факта че му го завират анално! Не разбирам какво ви има та още го защитавате! Той ако толкова е зарижен за благосъстоянието и репутацията на семейството си да беше им разяснил за слуховете дето излизат от него а не от сестричката му! Защото в първата тема не му беше много проблема дали тя пропада а че му срамяла перфектната репутация!

Добре супер глупаво е да кажеш на ваще ми сестра ми е курва . . . тцтц постави се на нейно място , тя да те изпорти за нещо . . наистина постъпката ти е идиотска а ако бях на мястото на сестра ти нз колко време нямаше да ти проговоря . .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от get_nasty_
    ne se obvinavai tochno taka e trqbvalo da postypish...sega na sestrichkata ti shte i doide (pone se nadqvam) akyla v glavata,i prez tva vreme uvas shte obmisli mn dobre ko shte pravi v bydeshte...pravilnno si postypil az bih napravila syshtoto ako moita sestra beshe taka (kamo li che e po golqma ot men )

P.S. izvinqvam se za ezika
    +1 Трябваше да чакаш да стане истинска к...а, да се дрогира и т.н, за да направиш нещо ли??????
    Момиче съм.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    whatever
    Първо съм момче.
    Второ НЕ говорим за него, а за нея. И това че той прави каквото си иска не ни касае. И като прочета че я бил "изпортил" ми идва да падна от стола от смях. Що за идиоти сте вие?! Като може да помогне - ще го направи... Това, че най-вероятно няма да има ефект няма значение. Важното е, че има ШАНС тя да се осъзнае малко...
    Айде аман от разбирачи. Изпортил я бил
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    tq sig ne ti govori,ama si napravila ne6o za neq,pone 6e i doide yma v glavata,no e gadno ot dryga strana,4e se mesi6 v neiniq jivot,trqa6e da govori6 purvo s neq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на brusa
    i kakvo kato e vurtqla svirki savsem normalno trqbvalo e da kajesh samo za marihuanata no samo ako ve4e e zapo4nala seriozno da pu6i a ina4e za edno pu6ene abe vie si znaete.az moita sestra ako vinagi q porteh 6te6e da qde golqm boi
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ми се от тебе честно......
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Испания
    Направила си го за добро
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

не е трябвало да казваш,колкото и да е грешила,тя щеше да го осазнае,рано или касно,но сега ти си виновен.
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Аве не разбрахте л иче той не е педал, то йе БИ и може да има всяка и всеки

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Plovdiv

...

OMG Ти в ред ли си бе ? Малеее Колко тъпи хора има ... ТЯ ТИ Е СЕСТРА БЕ ПЪРВО ТРЯБВАШЕ ДА ГОВОРИШ С НЕЯ ... А НЕ ДА Я ПОРТИШ .. ЧЕСНО ТИ КАЗВАМ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА СЕСТРА ТИ НЯМАШЕ ДА ТЕ ПОГЛЕДНА ВЕЧЕ !!

Re: ...

Ако си беше направил труда да прочетеш малко от темата нямаше да пишеш ПЪЛНИ БЕЗСМИСЛИЦИ
    Greets

Ако си беше направил труда да прочетеш малко от темата нямаше да пишеш ПЪЛНИ БЕЗСМИСЛИЦИ
    +1 4etete vsi4ki postove i togava davaite mneniq.toi povtori 2839647 puti 4e e govoril sus sestra si.i stiga ste povtarqli tva 4e e Bi.i kakvo ot tova?!?!tva ne zna4i 4e e propadnal,no tva 4e sestra mu e kurva govori mn zle za neq.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_

Цитирай Първоначално написано от Playboycho
    OMG Ти в ред ли си бе ? Малеее Колко тъпи хора има ... ТЯ ТИ Е СЕСТРА БЕ ПЪРВО ТРЯБВАШЕ ДА ГОВОРИШ С НЕЯ ... А НЕ ДА Я ПОРТИШ .. ЧЕСНО ТИ КАЗВАМ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА СЕСТРА ТИ НЯМАШЕ ДА ТЕ ПОГЛЕДНА ВЕЧЕ !!
    TOI E GOVORIL S NEQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PURVO PROCHETI VSICHKO I POSLE PISHI
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    София
    Spored men pravilno si postupil kato si kazal dano sestra ti osuznae kakvo si napravil za neq i da go oceni sled vreme.

Град
    mezdra
    ами ако наистина си държал на сестра си може би щеше да идеш и ти да поговориш с нея а не да казваш на ваще замисли се ако тя каже подобно нещо за теб ......как щеше ти да се чувстваш ако тя те предаде.Пък и според мене да имаш брат или сестра е предимство можеш да и споделяш повеччето неща и да си давате съвети един на друг а не да се постите само
    Мисля че трябва да погпвориш с нея и да и се извиниш но ако не ти приеме изинението не се учудвай

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Aйде, да беше на предна страница, разбирам... АМА ЗЕМИ ВИЖ ПРЕДНИТЕ ТРИ ПОСТА, А?! Малоумни хора де'а...

Аз все още искам да знам как е сестрата сега.
    Greets

Град
    mezdra
    Aйде, да беше на предна страница, разбирам... АМА ЗЕМИ ВИЖ ПРЕДНИТЕ ТРИ ПОСТА, А?! Малоумни хора де'а...

извинявай много това за мене ли го казваш?

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Град
    Paradise

Aбе ти да не си му някъв приятел на тоя или гадже или нещо там близко? То вече стана странно как се застъпваш за него като че от тва ти зависи живота...
    ПП. И аз искам да знам как е момичето...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    +1 4etete vsi4ki postove i togava davaite mneniq.toi povtori 2839647 puti 4e e govoril sus sestra si.i stiga ste povtarqli tva 4e e Bi.i kakvo ot tova?!?!tva ne zna4i 4e e propadnal,no tva 4e sestra mu e k***a govori mn zle za neq.
    кво от това ли..ми той се изкара ангелче пък сестра му вечната глезла,курва долна пропаднала... да приеме че и той си има недостатъци и тогава да говори с такива остри думи и то срещу сестра си...

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    Ти как мислиш.

@ Bellatrix: дори не съм го виждал. Извинявай ако си сбъркала моят гняв със застъпване за него. Ама ако не си, вземи прочети предните 13 страници и виж колко хора повтарят едно и също като папагали, защото... да съм честен, не знам защо.
    Мисля че това беше достатъчен отговор?
    Greets

@ Bellatrix: дори не съм го виждал. Извинявай ако си сбъркала моят гняв със застъпване за него. Ама ако не си, вземи прочети предните 13 страници и виж колко хора повтарят едно и също като папагали, защото... да съм честен, не знам защо.
    И защо си натрапваш мнението...окей ти мислиш,че той е бил прав...Ами добре,ама това не ти дава право да обиждаш всички наред,които смятат постъпката му за идиотска...
    Да идиотстка е,казах го преди казвам го и сега...Нямаше да е идиотска,ако беше го направил наистина,защото е загрижен...,а аз и в двете теми и във всичките му постове загриженост не видях...Видях само злоба и ревност,това беше перфектната възможност,той да стане любимеца на мама и тати...Това е моето мнение,но не съм тръгнала да обиждам всички,които не мислят като мен...

П.П.... отдавна съм минала 14 -те годинки...
    A qui

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    Ти как мислиш.

Еми ок, щом казваш... Ама не разбирам що се гневиш толкова за някъв непознат. То и аз се издразних ама... ти направо псуваш всеки дръзнал да го обвини... Кво ти пука?
    И вярно, как е сестра ти бе, Love boy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си