.
Затворена тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 319

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Ако си беше направил труда да прочетеш малко от темата нямаше да пишеш ПЪЛНИ БЕЗСМИСЛИЦИ
    +1 4etete vsi4ki postove i togava davaite mneniq.toi povtori 2839647 puti 4e e govoril sus sestra si.i stiga ste povtarqli tva 4e e Bi.i kakvo ot tova?!?!tva ne zna4i 4e e propadnal,no tva 4e sestra mu e k***a govori mn zle za neq.
    кво от това ли..ми той се изкара ангелче пък сестра му вечната глезла,курва долна пропаднала... да приеме че и той си има недостатъци и тогава да говори с такива остри думи и то срещу сестра си...
    purvo ne sum kazala 4e e bezgre6en i nqma nedostatuci,no za men tova 4e e Bi ne e nedostatuk.az ne razdelqm horata spored religiqta,sexualnostta,pola i rasata im.za men vsi4ki sa hora.a puk i ne sum vidqla nqkude i samiq toi da se iztukva kato bezgre6en i kakto ti kaza "angel".ako za teb tova 4e nari4a sestra si kurva sa ostri dumi,za men tva zna4i 4e vijda istinata i se opitva da i pomogne.prestanete da go tormozite za tova 4e e Bi.dali si Bi ,homo ili heterosexualen ne mislq 4e ima golqmo zna4enie.No edno 13-14 godi6no momi4e da e kurva,da pravi svirki na toq i onq i da pu6i marihuana-sry ama na tva ve4e az mu vikam propadnalost!!!koito ne e suglasen s men-hubavo.ne se opitvaite da me oprovergavate.daite si mnenieto kum temata,no molq ne se zaqjdaite!
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Той не е би а си е педерастче.Момче което си има работа с други момчета за мене си е чист педал нищо че се занимава и с момичета.Не го жалете тоя мисир,сестра му е за жалене задето има такъв брат.
    извратена работа

Cruel Intentions

а кат го погледнем от др страна, като се занимава и с момичета - значи е хетеро ... Като се занимава с момчета е хомо .... ЗНАЧИ Е БИ...
    Тфа тука не е тема за сексуалността му, и да, по добре момче би на 16-17 г, отколкото малка курвелина и бъдеща наркоманка на 14!!! ...
    Да, момчетата се кефат и я защитават тая малката, щото им е яко да има такива "бонбончета" да им духат и да има кой да ебът ...Ахахха..
    Ма питате ли автора колко му е прятно да знае какво прави 14г. му сестра ... да знае че се дрогира, напива и напушва ... че прави секс БЕЗ презерватив и какво ли още не .... Дразнел се че ходи по улиците и чува - сестра ти е курва ... ВИЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ ДРАЗНИТЕ!!!
    Дори мотива му да не е нейното добро, родителите И са длъжни да знаят за ... разврата и ... ако нещо се случи с нея както е малолетна няма да подведат под отг. нея, а родителите и .... а те горките, нищо незнаят, защото брата пази тайната и вместо да и помогне, с тая тайна и преебава живота!

ахаххаххахаххахаххаххахах а - по тъпо изказване не бях чувала ....
    Бъди спокоен за мен, има кой да ме оправя и то много добре ...
    Няма лошо едно момиче да е курва, да щом можете да я ебете наистина няма нищо лошо .... Нали тя ще забременее, и тн, на вас на ви пука... А дано от някоя такава страшна мадама, супер пеканата ей така, да си я изчукай едно хуу и да хванеш СПИН ... или сифилиз, сега лятото той е много модерен, знаеш ли! честитка,... ако вече нямаш нещо от сорта ... Хуу, айде, по умния отстъпва, да си курвее, мене тфа не ме грее, ма поне да ползва презервативи... И знаеш ли кфо, съжелявам курвите, те нямат проблем със секса, но с любовта имат... явно и ти ... а секс с чувство е мн по яко отколкото без.... но ти няма от къде да знаеш!
    Ако имах сестра и тя беше курва, не само нямаше да се гордея, че се занимава с момчета ами и щях да я пребия ...
    И да, предпочитам сина ми да е обратен пред това дъщеря ми да се чука с който и да е... Нямам против да прави секс, но с човек който държи на нея а не е за секса!!!
    НЕ той е избрал тази сексуалност, обаче детето само си е избрало да е курва ... Хубаво аз млъквам, но няма да се учуда ако забременее на 15, хване нещо, пази боже да е спин или реши че може да си изкарва хляба по този хубав начин ...
    Ае млъквам, с тъпоумници не споря!

Град
    PlOvdiV-mAinA
    ami az mislq 4e sestrati 6te te namrazi mnogo i to za cql jivot ,ot edna strana si e pradal,no pak moje bi e po dobre 4e si kazal na va6te do nqkade tfa 6te i pomogne za6toto tq e tragnala po mnogo lo6 pat...em nz no ti pojelavam uspeh!!
    Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"

смешен си ми знаеш ли забавляваш бе
    А аз кат те гледам не си представям теб кой те харесва, все тая

хихи, представите ти са погрешни ...
    Все тая, не ми трябва всички да ме харесват, особено разни индивиди като теб...
    КРАЙ НА СПОРА!

Цитирай Първоначално написано от Erica
    whatever
    Ще почна от края - за какви 14 години говориш не знам Става дума за 14 (вече 15) страници. И ме дразнят -> обиждам хората които повтарят да бил говорел с нея. Т.е хора, които не са си направили труда да прочетат малкоп преди да пишат. Сега ясно ли е?
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    смешен си ми знаеш ли забавляваш бе
    А аз кат те гледам не си представям теб кой те харесва, все тая
    Харесват ме нормалните момичета а не издуханите метълки като тебе.Смешна си ми ти като си представям каква прогнила марда си...
    Ти си бахти тъпото парче, честно... Мухъл нещастен...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Ненормалника - ще се намеся малко , защото ме дразниш .
    1-то , което е имам много приятелки метълки и си в голяма грешка ,че са сдухани , задръстени и каквото беше написал там. За да го кажеш значи май ти си такъв
    2-ро за да защитаваш курвите имам чувството ,че на тебе май само такива ти връзват(ако ти връзват де) и за това им се "кефиш" .Я вземи си хвани некое свястно момиче и престани да се правиш на гъзе ,че не върви.
    3-то щом биеш момчета ,за да си докажеш предполагаемата мъжественост , мерси от тебе.
    4-то аз нямам никакъв проблем с момчетата и с "оправянето", но и мен ме дразнят курвите и то много .Не ме дразни факта ,че са курви нито ,че са харесвани (то те са харесвани само за секс де). Дразни ме факта ,че съществуват .Дразни ме факта ,че са ужасно глупави .Дразни ме факта ,че момчетата/мъжете нямат нужното уважение към нормалните момичета заради тях.И още куп ей такива неща от които ти си на светлинни години разтояние.
    Благодаря за вниманието , нищо лично незнам дали си такъв или не ама това показваш и за един сериозен човек е смешно.

а по темата искам да кажа на автора ,че за мен той е постъпил много добре.Аз също бих постъпила по този начин ако бях на негово място.Сестра ти заслужава това , което й се случва щом не мисли.Добре е ,че се опитваш да й помогнеш да влезе в правия път .За всичко си има време.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    София
    Знаеш ли black_wish нормално е да се дразниш от подобни момичета.Ти си задръстена и трудно си намираш момче да те оправи за разлика от тях (курвите) който никога нямат проблем със секса.Аз дълбоко те съжалявам и се надявам след време да ти дойде акъла в главата (ако си ЕМО не очаквай да ти дойде скоро).
    a ne misli6 li 4e da si kurva e leko kak da kaja povurxnostno za edin 4ovek az li4no smqtam 4e kurvite sa mnogo elemetarni momi4eta i sa dulboko zadrusteni ot tazi elementarnost boje kak moje da za6titava6 i da kazva6 4e po dobre sestra ti da e kurva lele ebasi 4oveka si ina4e az
    podkrepqm menieto na black_wish i sum siguren 4e tq ima 4ovek koito da q obi4a i opravq vsu6nost tova ne e rabota na nikoi tq koi ima i koi nqma :P

хихи, представите ти са погрешни ...
    Все тая, не ми трябва всички да ме харесват, особено разни индивиди като теб...
    КРАЙ НА СПОРА!
    Мда явно е много по яко да те харесват разни космясали грозни метъли.Жалко за теб.Както и да е.Ти си извратена и издухана - казах че те съжалявам а не че имам нещо против тебе.Тъи като си издухана и явно живееш в миналия век е нормално да ти се струва че говоря глупости (което всъщност не е така)
    А ц ц ц ц ц ц ....
    Извратена - may be ...
    Тука не е мястото да обсъждаме кой ме харесва и кой харесвам аз ...
    Бтв ... да, по яко е да ме харесват "грозни космясали метъли" отколкото да гледам снимките ти, гнусен си ми... И все пак мислиш като недораснал пубер ....

Хаха, NeNoRMaLNiKa, точен ник Добре ти го казаха момичетата. Само за гейовете съм съгласен с тебе
    Greets

Град
    София
    a be are sprete s tova da kazvate 4e geiovete i lizbikite ne sa xora, nqma li v bulgariq da se nau4ite 4e takiva xora sa normalni i 4e ne sa opasni za nikoi. Az sum si heterosexualen, no nqmam ni6to protiv tqx. Da sa si jivi i zdravi xorata 6tom se obi4at neka si jiveqt 6tastlivi. puuuu vzeli tuka da obijdat vseki razli4en

МИ тъпа си !

Град
    Варна
    Ако не довиждаш - сложи си очила и ми прочети поста наново (нека поясня ,че си малко малоумен за 3тото) .
    Като ти гледам снимките на нищо не приличаш .Не ми се хвали и не обиждай наред.Виж първо себе си.Ти също ни най - малко не ме засягаш с малоумните си изказвания.Говориш както говореше един приятел като беше на 13 , дойде му акъла в главата и сега чак му е смешно ,че е мислил по този начин.За жалост на тебе май няма да ти дойде.Само за едно си прав ,че се занимавам с тебе , което е лапешко.Явно просто не си дорасъл за да се води нормален разговор с тебе.И май единствения комплексиран тук си ти.Айде ходи да си стискаш пъпките ,че най - много още някоя простотия да кажеш , нищо повече.

Ахх ... Аз ако съм от ... как ги нарече ... "прогнилите марди", смотана, и тн ... абе типична метълка ахаххааххахахаххаха .... Абе все тая, кфот и да си говора, едно си баба знае, едно си бае ...
    Сега ще ти кажа защо мразя курви ... Защото заради такива като тях ни се срами пола! Комплексарки всъщност са именно те, избиват си комплексите на нечия пишка... Страх да не е сама, да не е донаебана... Съжелявам тия момичета, за тях няма управия...
    А като се заяждаме с теб не ти ли светва, че явно си само ти "издухания" дет мисли така ... Или на мозъчко му изгоря крушката?

ако бях на мястото на сестра ти щях да те побъркам

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Главните потребители на този форум са деца, по точно тийнейджъри горе долу на възрастта на сестра му.

blood_dodo , за ей тия 14 години говорех...,затова бяха в послеписа... . Уточнявах,че не съм от тях
    A qui

Ти ли ще ми кажеш на какво приличам бе скапанячке? Я се виж ти - освен че си противна можеше и да си избръснеш космите между зъбите преди да си правиш снимка.Кво да ти чета лапешките постове? Не си ми на интелектуалното ниво че да ми говориш така.Освен това и не ме впечатляваш - има си момичета който ме харесват не е нужно да ме харесват такива дръгливи смотанячки като тебе.Пъпки нямам виж ми хубаво снимките мама ти да еба сляпа.Лапе си ти - най малкото защото си по малка от мене и не можеш да си позволяваш да ми говориш такива работи (не че ме ебе кво мислиш за мене)
    Повтарям - боли ме кура кво си мислите за мене аз съм такъв какъвто съм си и всички който не ме харесвате можете да го духате.
    Само не разбрах къде и се виждат зъбите на снимката ма карай ...

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Главните потребители на този форум са деца, по точно тийнейджъри горе долу на възрастта на сестра му.

blood_dodo , за ей тия 14 години говорех...,затова бяха в послеписа... . Уточнявах,че не съм от тях
    Прости на невежия
    Greets

Град
    Варна
    Виж ся лапенце незадоволено. Тези лафове от детската градина си ги наври отзад , след това отиди се погледни в огледалото, виж си скапаняшките снимки в аха .Нека да не обръщаме внимание на банския ти който е меко казано смешен . после и на чалгарския ти стил на обличане , който също е меко казано смешен Не ме карай да изброявам и други неща.Лекенце ходи еби мангалките в Ямбол и не ни занимавай със себе си.Ако найстина не те ебеше какво мислим за тебе нямаше да обиждаш като каруцар какъвто май си .Така като те гледам за интелектуалното ниво може доста да поспорим . А не всъщност не можем или по -точно ти не можеш , не ти достига акъла.Как в 21 век все още има такива комплексирани лапетии без мозък като тебе дето се мислят за голяма работа , незнам.Вчерашно лайно ,че и за голям се мисли
    Обясни ми от къде разбираш кой колко струва и кой какъв е тук?

хуу, ет ти снимка ТУК и ТУК ... Както виждаш - многото грим, включително и бял, тениската на групата не я ли виждаш ... а кубинките, еххх ...
    Ма и аз съм тъпа та ти се връзвам ...
    Е те тфа представлявам аз .... Като човек - курва повече от мен ... пфф,.. вярвай си ...
    Бтв ... сори на автора на темата, но отговорите се изчерпаха така или иначе

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ахх ... Аз ако съм от ... как ги нарече ... "прогнилите марди", смотана, и тн ... абе типична метълка ахаххааххахахаххаха .... Абе все тая, кфот и да си говора, едно си баба знае, едно си бае ...
    Сега ще ти кажа защо мразя курви ... Защото заради такива като тях ни се срами пола! Комплексарки всъщност са именно те, избиват си комплексите на нечия пишка... Страх да не е сама, да не е донаебана... Съжелявам тия момичета, за тях няма управия...
    А като се заяждаме с теб не ти ли светва, че явно си само ти "издухания" дет мисли така ... Или на мозъчко му изгоря крушката?
    Искам веднага да покажеш твоя снимка да може и другите потребители на форума да преценят що за марда си! Ако не покажеш снимка значи ще потвърдиш всичко досега каквото съм казал за тебе.Извинявай ако съм те обидил ти не си прогнила марда - ти си ебати и гадния мазен пичи въшкурляк.Издухана си ти разбери го и спри да говориш глупости че ставаш смешна вече.Спри и да си избиваш комплексите спрямо курвите - една от тях струва много повече от тебе като човек...

Купи си нов бански, моля те

Ако сте свършили със спама искам за пореден път да си задам въпроса

Мина доста време - как е сестра ти сега?
    Greets

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си