.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Свърших в нея в безопасен ден ....

не можах да намеря инфото което ми трябва за това ще попитам вас. най общо за така наречените безопасни дни. интересува ме защото се консултирах се с лекар тои ми разясни идеята му.

с приятелката ми правихме секс точно след края на менструацията и. По "безопастно време" не мога да измисля. свърших в нея всичко нормално. да успокоя всички които ще възроптаят: от много дълго сме заедно и спр голямо доверие си имаме. и 2мата сме минали прегледи и сме абсолютно здрави. но все пак организмите не са машини не всичко варви по план и винаги може нещо да се обърка.

иначе спокоино това беше инцидентно просто ще сменяме презервативите с противозачатачни и в промеждутака си позволих една волност. Та някви рискове да виждате????
    Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
    1.Да стискате палци
    2.Да имате намерение да го извадите
    3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
    4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!

Мега фен Аватара на machoka
    Не разбирам защо ни успокояваш нас, при положение че ние трябва да те осведомим, че има голяма риск да станеш татко. Безопасни дни НЯМА!

Супер фен Аватара на miShle
    Хахах човек направо ме разби... Как си тръгнал да ни успокояваш, че и "спокойно" вика .. Еми сори ама както казаха преди мен искам да ти кажа,че безопасни дне няма и,че ако мацката не си вземе навреме хапчето скоро можеш да станеш тати
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

медицински погледнато е невъзможно да забременее. няма узряла яйцеклетка. няма лигавица на матката. как ще забременеее????
    1.Да стискате палци

http://www.sexnature.org/content/view/891/69/ това как звучи . аиде някои сериозно да се намеси с някъф довод, оправдан по някъф начин.
    1.Да стискате палци

Ако това те успокоява окей. Кфо си тръгнал да ни успокояваш нас то си е за тебе и най-вече за горкото момиче. Ако ще противоречиш на всяко мнение различно от твоето защо изобщо си пуснал тема като си толкова сигурен?!
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

КАЛЕНДАРЕН МЕТОД
    Ако жената въз основа на грижливо воден календар на менструациите е установила най-късия и най-дългия си цикъл през последните 12 месеца, може да изчисли дните на овулация по следния начин – трябва да извади от най-късия цикъл (считано от деня на менструацията) 17 дни, а от най-дългия цикъл – 13 дни. Полученото число показва диапазона на дните в които вероятността на зачеване е най-голям. Възможно е обаче овулацията да настъпи до 22 дни преди менструацията, така че този метод не е сигурен за предпазване от забременяване.

проста сметка. правим го 5 дена след започване на менструация. цикъла и е на 29 дена. просто е невъзможно да се забременее веднага след цикъл.
    1.Да стискате палци

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Безопасен ден,а?!
    Една моя приятелка забременя въпреки,че пиеше противозачатъчни от година,приятелят й беше с презерватив,а цикъла й беше свършил 2 дена преди това ... Хммм явно при нея опцията "безопасен ден" е била изключена
    БЕЗОТГОВОРЕН ГЛУПАК!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ти луд ли си ве няма бесопасен ден
    БЕЗОПАСЕН ДЕН тва за пръв път го чувам

Град
    Цитирай Първоначално написано от xXxDeathPrincessxXx
    Ти луд ли си ве няма бесопасен ден
    БЕСОПАСЕН ДЕН тва за пръв път го чувам
    Да и ние за първи път чуваме думата беСопасен ама не се спукваме от смях нали

Аз като пиша понякога от бързината допускам печатни грешки грешки ко да се прай

бъди спокоен

Цитирай Първоначално написано от xXxDeathPrincessxXx
    Аз като пиша понякога от бързината допускам печатни грешки грешки ко да се прай
    Да се внимава например а относно автора незнам каква е целта на темата

Абе вие луди ли сте да му оспорвате мнението, ся ще вземе да постне още някаква статийка с някфи предположения ако,но .. и т.н.

ем аз съм си спокоен. просто шанса е по малък от процент. иначе съм я пратил утре на гинеколог ( отностно противозачатъчните) и ще видим тои какво ще каже по настоящия въпрос. иначе ескапелето си остава вариант но само след консултация с гинеколог
    1.Да стискате палци

Град
    МОЛЯ ТЕ би ли ни обяснил по коя формула изчисли,че вероятността приятелката ти да забременее е по-малка от 1%
    Освен това щом си сигурен в това и т.н.,защо въобще пусна темата?!

И аз тфа попитах ^^ Мога само да кажа.. мерси,че ни успокои ,че приятелката ти не е бременна,но тя е .. така,че кфа полза от темата ти

за да получа мнение на някои които знае за какво става дума. наясно с метода и които да ми даде основателна причина да се притеснявам или да ме успокои.
    1.Да стискате палци

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Безопасен ден,а?!
    Една моя приятелка забременя въпреки,че пиеше противозачатъчни от година,приятелят й беше с презерватив,а цикъла й беше свършил 2 дена преди това ... Хммм явно при нея опцията "безопасен ден" е била изключена
    БЕЗОТГОВОРЕН ГЛУПАК!!!
    Много ми е интересно ние за какво пишем в този форум.з.а да даваме съвети или само за да си крещим колко сме малоумни ии глупави...да понякога наистина човек си заслужава овикванията,но в случая..както виждате момчето пита сериозен въпрос,за който даже се е посъветвал с лекар. Виж сега мнпгп вероятно е лекаря да е рпоав,че веднага след менструация,няма как да забременее,но това много зависи от самото момиче,колко бързо тя произвежда нова яйцеклетка. Вярно че,че секса без презерватива е по-чувствен и приятен..по разбираеми причина..но помисли си заслужава ли си..да рискувате..след всеки път да се терзаете дали е станала белята или не.. SAFETY FIRST! Днес разбрах,че приятелят на една приятелка е свършил в нея..и сега тя едва не се побъкрва.. не си го причинявайте хора..мислете !

това беше моментно. взели сме решение как ще се пазим за в бъдеще. просто като ти кажат нямаш проблем се възползваш.
    1.Да стискате палци

Безопасни дни абе вземете се стегнете бе, такова чудо няма.... от тия безопасни дни да не ставаш после безопасен татко

Град
    In the middle of Nowhere
    Абе ти да не си й матката '' Безопасен ден '' колкото е безопасен толкова и е опасен ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

хахаха ми честито абе не моа да разбера що тряа да си позволяваш волности ? ми сменяите и презервативи и хапчета ама нужно ли е да праиш такива простотий и не виждам що ти ни успокояваш като трябва да успокояваш себе си не ние а ти ще ставаш татко ако е станала белята така че мн добре помисли над този въпрос
    LoVe iS tHe aNsWeR

АБЕ ХОРА!!! Няма безопасни дни! Това е само на теория, при всяка жена е индивидуално. Майка ми е забременяла с мен в последния ден на цикъла си, ето ти на безопасен ден! Дори навън да свършиш, пак има риск.
    Сигурно половината население на свта е заченато в "безопасни дни". Вардете се, щото да не влизате в черната статистика.
    Момичета, метода с ваденето не е гаранция-вярвайте ми, моя резултат спи в съседната стая и вече ходи на детска градина.

Безопасни дни ??? ок брато давай се така и скоро ще ни черпиш защото ще ставаш тати шегата настрана стегни се бе човек кой е този лекар дето ти е казал че е безопасно след цинъла? Той дали знае, че сперматозоидите живеят над 12 дни във влагалището или е прелистав еротично списание на лециите по полова кулртура Внимавай, бъди нащрек и си избии от главата тези ''безопасни дни''. То има и такава игла - ''безопасна'' ама като се отвори и се боднеш и боли нали.Аиде умната и успех
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си