.
Затворена тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 319

Град
    Някъде на юг!

Казах на наште, че сестра ми е курва!

Преди седмица пуснахтема, че мисля, че сестра ми се държи курвенски и повечето от съфорумците ме посъветваха да я изпортя на наште. Значи вчера като вечеряхме казахвсичко пред нея и те я питаха дали е верно. Тя първо отрече, после си призна, че е правила свирки и дори че е пушила марихуана. На края баща ми й хвърли един бой, майка се опитваше да го спре, а той каза, че курва нямало да храни. На края й забрани да излиза от вкъщи до второ нареждане.

Сега обаче аз съ чувствам малко кофти задето стана всичко това, защото не исках да се стига чак до там.

Абе голям съм идиот, трябваше да я оставя да прави какво знае!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    За кво и се бъркаш в личния живот,верно сестра ти е ама поговори с нея не да я портиш така брутално.. и ако темата не е ебавка верно си голям идиот то и ако е де..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    с0фия
    нз кой ИДИОТ ти е казал да кажеш на ваще обаче наистина е много зле изобщо не е трябвало да казваш ебаси живота си е нейн наистина треало е да си я оставаш щом е поискала да си го съсипва абе нз стореното сторено не можеш да върнеш време назад
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    За кво и се бъркаш в личния живот,верно сестра ти е ама поговори с нея не да я портиш така брутално.. и ако темата не е ебавка верно си голям идиот то и ако е де..
    да .. да беше поговорила с нея нз мно тъпо тва

Град
    In the middle of nowhere
    ne se obvinavai tochno taka e trqbvalo da postypish...sega na sestrichkata ti shte i doide (pone se nadqvam) akyla v glavata,i prez tva vreme uvas shte obmisli mn dobre ko shte pravi v bydeshte...pravilnno si postypil az bih napravila syshtoto ako moita sestra beshe taka (kamo li che e po golqma ot men )

P.S. izvinqvam se za ezika

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Re: Казах на наште, че сестра ми е курва!

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy

Сега обаче аз съ чувствам малко кофти задето стана всичко това, защото не исках да се стига чак до там.

само "малко"? ии..да идиот си ама кво да се прави...на теб сякаш не ти правят свирки ? а ти не беше ли би сексуален?(ако си и ако баща ти разбере дали няма д ате последва същия бой?)ми няма кво да й се бъркаш уж сте брат и сестра и тя вместо да разчита на теб...трябваше първо да говориш с нея и така..

П.П и кои са тези съфорумници дето са те посъветвали да кажеш като досега само отрицателни мнения имаше(без едно)

Cruel Intentions

хаха ебаси забавното...ми от една страна си направл добре за нея, ама тя със сигурност не го осъзнава, пък от друга тва да я изпортиш ъка брутално е много гадно, брат и сестра...
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    estestveno che e postupil dobre sestra mu e samo na 14, jivota bil nein shte e nein kogato se izdurja sama i se opravq sama s jivota,roditelite i trqbva da znaqt kakvo pravi dushterq im,vseki zagrijen brat bi postupil taka, ne se obvinqvai spored men dobre si postupil
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Е те ваште едва ли пък са били в пълно невидение. Ако не друг, то поне майка ти е била в час до някаква степен.
    Абе споко, то каквото станало е станало вече. Дано да е било за добро.

Хуу, всички викат - кажи на вашите, кажи на вашите, и сега - ти си голем идиот, защо им каза ... Според мен си постръпил правилно ... Ако няма респект няма да се "подчинява" и ще си праи каквото иска ... Трябва да позатегнете юздите, според мен добре си направил, може да ти е сестра, но най вече е дърщеря на родителите си(макар те да са и твой )

Истината е че братята и сестрите могат най-добре да се поддържат а най-тъпото нещо което могат да направят е да се топят за разни неща. Можеше просто да поговориш с нея, да се поскарате, да я заплашиш че ще кажеш на вашите но чак да го направиш е малко в повече. Ако брат ми или някой друг разказваше какви неща сме правили с моите приятели/ки не бой... не знам какво щях да ям.

А и сега поне в едно можеш да си сигурен - тя ще ти го върне и в момент в който искаш да бъдеш покрит ще се възползва от това. Кофти но факт...

П.П. А за тези които не са разбрали с наказания и бой не се спира нито секс, нито каквото и да било което искаш да правиш - просто ще е по-внимателна да не я хванат. Това ще постигне боя със сигурност.

Мега фен
    не мога да се въздържа , сори ама: аз ти казах 4е да казваш на ваще не е решение ае ся гледай кво стаа...сигурно ше стане по-зле и от преди
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alex
    П.П. А за тези които не са разбрали с наказания и бой не се спира нито секс, нито каквото и да било което искаш да правиш - просто ще е по-внимателна да не я хванат. Това ще постигне боя със сигурност.
    именно...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    в мечтите ти
    Що не каза първо на вашите, че си бисексуален и спиш с момчета, пък после да портиш сестра си....
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Що не каза първо на вашите, че си бисексуален и спиш с момчета, пък после да портиш сестра си....
    А така. ама не се притеснявай, те ще разберат от нея като някой ден разбере за тайната ти и тъпкано ще ти го върне Постави се на нейно място преди да станеш на нейно място... дано стане по скоро...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Аз пък мисля, че е постъпил правилно. Дано да й е за урок, за да не тръюгне по лошия път. Вярно, че е малко брутално да го направи по този начин, но по-добре ли е да пропадне?! Да спи с всеки и да се дрогира, например?! .. Просто е предотвратил нещата, още преди да са започнали.
    Ами да, нейн си е живота, но все пак тя е на 14. Все още зависи от родителите си и дори и да тръгне по лош път - рано е, може да се поправи.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Аз те подкрепям.. хубаво е 4е си казал ...
    така поне ваще са взели мерки.. ина4е кой зне до къде е щяло да стигне си4ко тфа
    няма за кфо да ти е гузно
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    На Предника на Географията

Re: Казах на наште, че сестра ми е курва!

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    +1
    А бтв-много ми е интересно какво ще остане от теб когато баща ти разбере че обичаш да ебеш и мъже-с малко късмет полвин ухо и четвърт крак, а сестра ти ще си умира от кеф през това време.

Както се казваше в Пътеводителя на галактическия стопаджия: "БЕЗ ПАНИКА!!!" и приятно ти изкарване
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    estestveno che e postupil dobre sestra mu e samo na 14, jivota bil nein shte e nein kogato se izdurja sama i se opravq sama s jivota,roditelite i trqbva da znaqt kakvo pravi dushterq im,vseki zagrijen brat bi postupil taka, ne se obvinqvai spored men dobre si postupil
    +1 vqrno brat i sestra ste,ne trqbva da se topite edin drug ,no v kraina smetka tq e dete.ne znae kakvo pravi.kolkoto do tova 4e vsi4ki te obvinqvat (za6to ne si kazal na va6te 4e si biseksualen,a porti6 sestra ti) - az mislq 4e ima golqma razlika.dali si bi , xetero ili xomoseksualen -tova e ne6to koeto ne moje6 da promeni6,to si ti e v prirodata ,a i li4no az ne vijdam absolutno ni6to lo6o.dokato nikak ne mi zvu4i dobre 14 godi6na kurva.neka vsi4ki koito ne sa suglasni s men da kajat, no se zamislete ako va6ite bratq i sestri trugvaha po lo6 put- kakvo?!?! da ne kajete samo 4e nqma da vi puka i 6te sedite bezu4astno....kolkoto i da im govorite nqma da promenite ni6to.ako imaha mozuk da vi poslu6at 6tqha da imat i tolkova 4e sami da se usetqt.roditelqt si e roditel.boqt naistina ne e re6enie ,no vseki roditel s metodite si...

П.П.:Love_Boy ne se 4uvstvai vinoven.postupil si mnogo otgovorno.sestra ti ne osuznava kakuv kusmet ima 4e naistina te e grija za neq,no edin den 6te go osuznae...
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Браво батка евалата - издънил си се като пълен идиот

Станалото - станало, само се надявам да й дойде малко акъл в главата, макар да се съмнявам.

И за който е чел предната тема - той твърди че е говорил доста с нея, тъй че не се възмущавайте толкос.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Цитирай Първоначално написано от ~babydoll~
    да .. да беше поговорила с нея нз мно тъпо тва
    и аз се съгласявам с горните постове..
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Защо да е идиот. И аз не обичам портите, но с такива момичета съм се опитвал да говоря, макар че не са ми сестри. Това не действа. Те си знаят тяхното и единствените хора, които могат да направят нещо са родителите.

+1

Айде стига сте повтаряли като латерни...

Човека е говорил със сестра си...

Вярно той е бот (голям) ама стига вече де'а
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    На слънцето :>
    Добре си направил И все пак бъди УБЕДЕН , че сега сестра ти те мрази ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си