- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казах на наште, че сестра ми е курва!
И между другото, ако наистина е ЕМО, внимавайте да не се депресира и да си направи нещо :Д
Мех, 90% са просто "модерни" (де'а фешанчетата...). Пък и той каза облича като емо, тъй че това мисля отпада![]()
п.п. де'а как може да няма намигващ емотикон
п.п. 2 направи това 95%...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Абе ако трябва да бъда искрена до известна степен те подкрепям, но и те упреквам.
Хубаво си направил, че си казал от една страна на родителите си, защото един вид я предпазваш от нещо наистина лошо. Но от друга - 1. нарушил си й личния живот и 2. надали някога ще може сестра ти да ти има доверие.
Незнам дали съм писала в предишната ти тема, но... сега мисля, че е трябвало първо да говориш със сестра си преди да я изпортиш на "властите" =) (демек на родителите)
Но.. минало бешело. Сега сда се надяваме, че момичето няма да стане по-зле и да ти благодари някога, макар и малко вероятно.
Абе... вий нарочно май, а?
Четете ве мама му стара...
Колко пъти трябва да се напише в проколетата тема -
::ГОВОРИЛ Е СЪС СЕСТРА СИ::
п.п. земи го сложи в заглавието ли, ко...
Greets
Нарочно се правят на идиоти! Четете ми постовете първо и тогава изказвайте мнения!Първоначално написано от blood_dodo
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Аве сложи във заглавието говорих със сестра си ве мама му стара![]()
Заслужава си го момичето, щом не разбира от дума трябва да се действа. по-добре сега да й е много гадно, от колкото да лепне спин или сифлис и да го разнесе из цяла София!
Офтопик: Бахму семейството-г**, к**ва, баща който пребива дъщеря си, и майка която не и пука много![]()
Що портиш сестра си бе ЗЛЕ....Напрао нема да коментирам , аз нямам нито брат , нито сестра но за нищо на света не бих ПРЕЕБАЛ така сестра си / брат си ...На къде ли отива тоя свят?!
Trance/House Only in my heart..
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Тъкмо защото нямаш брат или сестра говориш така! Ако имаше щеше да ти пука!Първоначално написано от housy
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
При положение че тя не веднъж го е преебавала...Първоначално написано от housy
Веднъж го издала че лъска и постоянно го злепоставя!
Първоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
На такъв какво да му кажеш?
Представям си го "Мамо, мамо, пък бате си бие чикии докато мисли че не го гледам"![]()
![]()
![]()
Greets
ууфф..много кофти
аз също съм изпадала в твоята ситуация,обаче никога не съм портила..толкоз много тайна на сестра си пазя,че ми е длъжница до живот
![]()
![]()
И ся много се пази тя да не научи твоята малка тайне,че твоето наказание ще е обратното на нейното
няма те държат у вас ми ще те изселят..
а сестра ти на колко каза,че била години
?
Бях на мнение, че животът си е нейн. Тя е поела по този път и щом го следва значи и харесва. Не ти ли е гадничко, че татко ти е пребил малката. Ако някой теб те издаде и те пребият??? Смешен си!!! Няма значение. И ти ще опиташ някой ден плесниците на татко ти. Но да видим заради какво ще са!!!
ПП: Сестра ти вече може би те мрази. И с напълно основание!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
mn kofti 4e siq izportil nz na kolko e tq oba4e trqbva6e da pogovori6 s neq ako ne stane idi q porti
(sun)~{}*
То бива един, бива двама... Ама защо всеки трети не чете бе?!
Greets
ТОЙ Е ГОВОРИЛ С МАЛКАТА ПИЛКА МНОГО ПЪТИ ...
ЯВНО С РАЗГОВОРИ НЕСТАВА...
Пич, пак го казвам, постъпил си като един чудесен и загръжен брат... Колкото и да те упрекват знай, че е по добре баща и да я пребие и да я накажете и всичко от сорта, отколкото да се прибира в 12 напушена, препила и полугола ... един ден когато порасне и стане на 20 и нещо ще я е срам, че някога се е държала така и ще ти бъде благодарна, ако ли не, ще си остане същата... Нямало е какво друго да направиш, по добре да я "преебеш" сега и да я спасиш от проблеми в бъдеще... По тъпо щеше да е да я прекриваш и да забременее на 14 или да хване нещо, ако вече не го е хванала ....
А и да препоръчвам ви да и направите някакви иследвания, за болести и тн ...
1.Ти си ужасен брат предател![]()
2.Спечели си враг от страна на сестра ти,който ще те дебнее...![]()
Е тва е..тва става с предателите![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
mii mn dobre si napravil spored men - ne se kosi - po dobre prebita i nakazana otkolkoto navun da duha na mangali - ne misli6 li ??
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
Само такива неща оправят малките курви. Добре си направил.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според мен си постъпил правилно. Сега за нея може и да си предател, но след време ще разбере, че всъщност по-този начин я предпазваш и ще ти бъде благодарна...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Браво, направил си каквото трябва.След години ще ти благодари за това, въпреки че от сега нататък у вас ще е войнаВсе пак си го направил за нейно добро...Изчетох цялата тема, няма нещо, което искам да кажа, и да не е споменато, тъй че няма само да поватярм. Хайде, успех със сестра ти, дано отношенията ви се оправят скоро
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
браво брат така е трябвало щом неразбира от дума се преминава към план Б, защото един път като изтървеш някой после няма оправияПървоначално написано от Love_Boy
браво да не ти пука
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
АВЕ ЕЙ ИДИОТ БИЛ ?! В МИНАЛАТА ТЕМА ВСИЧКИ СЕ ИЗРЕДИХТЕ ДА ГО СЪВЕТВАТЕ ДА СПОДЕЛИ ВСИЧКО С РОДИТЕЛИТЕ СИ, А СЕГА ГО НАРЕЖДАТЕ ?????
Не е било много добра идея да кажеш на вашите.. по-добре да беше поговорил с нея и да я беше посплашил малко...не е хубаво така.. ама сега бъди сигурен, че ще ти го върне и то в момент, в който най-малко очакваш![]()
Малее ,ако сестра ми беше курва , и както съм по голям брат и не понасям курвите, даже и за чукането не ги ща, щях да я пръсна от бой, чесно, много бой и трябва. Просто ще я смеля.
Иначе с портене няма смисал, най много депресия да докара, да ходи и да разпрая тате ме бие, бате не ме подкрепя, никой не ме разбира, и болестите на малките лайнарчета, криворазбрани лигли, пикли и курви, едната се ебе за стутинки другата се трепе. ПРосто няма оправия. Пробва ли един път, вервай няма спирачка.
ПП един приятел е така изпорти сестра си , и след 1 седмица нейните ебачи го засякоха на ъгъла на магазина и го пръснаха от бой. 1 седмица в болница с почупени ребра....Абе курвотията е лошо нещо.
ПРОСТО НЕ Я ОСТАВЯЙ ДА ПРАВИ КВОТ СИ ЗНАЕ ПИЧ, ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАНЕ!
"NO SEX! SEX IS BAD!"