Аз бях на мнение, че родителите са длъжни да знаят какво прави дъщеря им.. но въпреки това не познавам нито теб, нито сестра ти, още по-малко ваще, така че на свой ред моето мнение не може да бъде особено компетентно, както и на всеки друг във форума !
Ударих един диагонал през темата, и прочетох мнения от рода, колко тъпо си постъпил, че си я "изпортил", за бога децица (каквито предполагам сте повечето тук, отворени в сайта, а си гълтате езиците пред ваще за оценките в даскало..), та тя не е счупила ваза, че да е "портене", поне аз така го разбирам..
Ти си сторил най-правилното решение за това.. а това че се чувстваш кофти - това е защото я обичаш, и я виждаш че страда, но ти не си виновен.
Ако не е искала да страда така вкъщи, да е мислила.. а щом не е - навярно не може, така че боя трябва да помогне поне до някъде..
.. а относно мненията на другите, против моята теза, да не би да е по-добре тя да им беше съобщила след месец, че чака дете, или че има някоя венерическа болест? А и на 14 кой ти мисли за такива неща, така че тя си е бомба със закъснение за всеки, който я пожелае, следователно така се пазят ваще пи*ки..
Много детински мислите, защото тя е мислила така, по описанието на брат и е била на път да се пропилее, но сега има шанс да се осъзнае.
П.П. поговори с нея и и обясни, защо си я казал и че това е най-доброто за нея.