Цитирай Първоначално написано от cooool
Здр на авторът...

Аз бях на мнение, че родителите са длъжни да знаят какво прави дъщеря им.. но въпреки това не познавам нито теб, нито сестра ти, още по-малко ваще, така че на свой ред моето мнение не може да бъде особено компетентно, както и на всеки друг във форума !

Ударих един диагонал през темата, и прочетох мнения от рода, колко тъпо си постъпил, че си я "изпортил", за бога децица (каквито предполагам сте повечето тук, отворени в сайта, а си гълтате езиците пред ваще за оценките в даскало..), та тя не е счупила ваза, че да е "портене", поне аз така го разбирам..

Ти си сторил най-правилното решение за това.. а това че се чувстваш кофти - това е защото я обичаш, и я виждаш че страда, но ти не си виновен.

Ако не е искала да страда така вкъщи, да е мислила.. а щом не е - навярно не може, така че боя трябва да помогне поне до някъде..

.. а относно мненията на другите, против моята теза, да не би да е по-добре тя да им беше съобщила след месец, че чака дете, или че има някоя венерическа болест? А и на 14 кой ти мисли за такива неща, така че тя си е бомба със закъснение за всеки, който я пожелае, следователно така се пазят ваще пи*ки..

Много детински мислите, защото тя е мислила така, по описанието на брат и е била на път да се пропилее, но сега има шанс да се осъзнае.

П.П. поговори с нея и и обясни, защо си я казал и че това е най-доброто за нея.
Обича я..може и да я обича ама в миналата тема говореше само как му чернела репутацията и как го дразнело другите да му казват ква е курва.

И защо на 14 да не мисли?Да не би да няма мозък?Не мислила тя,ти пък откъде знаеш