ахаххаххахаххахаххаххахах а - по тъпо изказване не бях чувала ....
Бъди спокоен за мен, има кой да ме оправя и то много добре ...
Няма лошо едно момиче да е курва, да щом можете да я ебете наистина няма нищо лошо .... Нали тя ще забременее, и тн, на вас на ви пука... А дано от някоя такава страшна мадама, супер пеканата ей така, да си я изчукай едно хуу и да хванеш СПИН ... или сифилиз, сега лятото той е много модерен, знаеш ли! честитка,... ако вече нямаш нещо от сорта ... Хуу, айде, по умния отстъпва, да си курвее, мене тфа не ме грее, ма поне да ползва презервативи... И знаеш ли кфо, съжелявам курвите, те нямат проблем със секса, но с любовта имат... явно и ти ... а секс с чувство е мн по яко отколкото без.... но ти няма от къде да знаеш!
Ако имах сестра и тя беше курва, не само нямаше да се гордея, че се занимава с момчета ами и щях да я пребия ...
И да, предпочитам сина ми да е обратен пред това дъщеря ми да се чука с който и да е... Нямам против да прави секс, но с човек който държи на нея а не е за секса!!!
НЕ той е избрал тази сексуалност, обаче детето само си е избрало да е курва ... Хубаво аз млъквам, но няма да се учуда ако забременее на 15, хване нещо, пази боже да е спин или реши че може да си изкарва хляба по този хубав начин ...
Ае млъквам, с тъпоумници не споря!