.
Затворена тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 319
    Град
    Варна
    аре бе.. някой умик е измислил личното съобщение -> ползвайте го

Град
    Някъде там...
    Ми брао

Град
    Варна
    спрайт виждял ли си цитата дето тоя е казал "аз не съм гей, аз съм би" баси олигофрена

Град
    Варна
    чек да го намеря

Град
    Варна
    Love_boy написа:
    Vaseto0o написа:

Аве нали беше гей ве

За Бога!! Не съм гей, аз съм Би!

Град
    mezdra
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    извинявай много това за мене ли го казваш?
    Ти как мислиш.

@ Bellatrix: дори не съм го виждал. Извинявай ако си сбъркала моят гняв със застъпване за него. Ама ако не си, вземи прочети предните 13 страници и виж колко хора повтарят едно и също като папагали, защото... да съм честен, не знам защо.
    Мисля че това беше достатъчен отговор?

ами незнам ти ми кажи въпреки че незнам какво съм ти направила при положение че дори не съм те срещала досега всеки има право на мнение все пак ебаси

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Кое предпочиташ:да гледаш как сестра ти се превръща в боклук или да си вземе поука? Баща ти добре е направил.След време ще го осъзнае и тя,просто самочувствието й явно е много голямо.

Това е за нейно добро!Не се чувствай зле а се гордей че си я изпортил

Град
    Plovdiv

sadas

Смятам , че си постъпил правилно ! Ся едвали ще си позволи да прави такива неща
    WTF ?!

Ve4e minaha nqkolko dni.kak e sestra ti,govori li ti,izliza li?
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Ти как мислиш.

@ Bellatrix: дори не съм го виждал. Извинявай ако си сбъркала моят гняв със застъпване за него. Ама ако не си, вземи прочети предните 13 страници и виж колко хора повтарят едно и също като папагали, защото... да съм честен, не знам защо.

ами незнам ти ми кажи въпреки че незнам какво съм ти направила при положение че дори не съм те срещала досега всеки има право на мнение все пак ебаси
    В цитата който си извадила има точният отговор на въпроса ти...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Ти как мислиш.

В цитата който си извадила има точният отговор на въпроса ти...

Tedi4ka ne stava vupros za tova na kakvo mnenie si.stava vupros za tva 4e nikoi v tozi forum ne si pravi truda da pro4ete predi6nite mneniq a vseki burza da dava suvet.Love_boy 726498 puti povtori 4e e govoril sus sestra si no tova ne e pomognalo,a vie produljavate da go uprekvate 4e ne e govoril s neq i ne si e napravil truda sam da q vkara v praviq put.za da ne kaje6 4e ne e vqrno-eto i posta ti
    ами ако наистина си държал на сестра си може би щеше да идеш и ти да поговориш с нея а не да казваш на ваще замисли се ако тя каже подобно нещо за теб ......как щеше ти да се чувстваш ако тя те предаде.Пък и според мене да имаш брат или сестра е предимство можеш да и споделяш повеччето неща и да си давате съвети един на друг а не да се постите само
    Мисля че трябва да погпвориш с нея и да и се извиниш но ако не ти приеме изинението не се учудвай

Благодаря. Сега ако с това се изчерпат този вид коментари (в което се съмнявам) ще е перфектно.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Ми не си постъпил правилно да ти кажа!Аз не бих издънил моята сестра така!Още повече,че няма да има смисъл тя е на 18 и живее на друго място!Ако беше говорил с нея щеше да я разбереш!След време определено ще разбереш!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Ай ма запознаиш със сестра си че ми преби една магистралка и няма кой да я замести
    GTA Stunting

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Олее грозна гледка е това нещо предателството..
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от KrIsI_AxA
    Ми не си постъпил правилно да ти кажа!Аз не бих издънил моята сестра така!Още повече,че няма да има смисъл тя е на 18 и живее на друго място!Ако беше говорил с нея щеше да я разбереш!След време определено ще разбереш!
    Ох... на същото мнение съм, ама вярно почнете да четете и предните мнения - ТОЙ Е ГОВОРИЛ С НЕЯ.

Преди само казвахте "Кажи им", "Кажи им" а сега го нападате! Според мен си постъпил правилно, сега може да те мрази, но след години ще ти благодари! По-добре е, че си им казал отколкото да продължава да си съсипва живота...

Abe nei trqbvalo 4ak da q porti6, moje6e da pogovori6 s neq. No ot 2te zlini po malkata. Po dobre tei ot kolkoto da se okaji bremenna ili bolna ot ne6to.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Fox__
    Abe nei trqbvalo 4ak da q porti6, moje6e da pogovori6 s neq. No ot 2te zlini po malkata. Po dobre tei ot kolkoto da se okaji bremenna ili bolna ot ne6to.
    Вече се чувствам малко като blood dodo, ама ТОЙ Е ГОВОРИЛ С НЕЯ!!!!

[quote="MaDDnes-f"]За кво и се бъркаш в личния живот,верно сестра ти е ама поговори с нея не да я портиш така брутално.. и аз эсъм на това мнение

Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    За кво и се бъркаш в личния живот,верно сестра ти е ама поговори с нея не да я портиш така брутално.. и ако темата не е ебавка верно си голям идиот то и ако е де..
    +
    My life is music !

Егати семейството, син педерас, дъщеря курва...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Всички дето го плюете сте ебаси простите кифли (без извиненние).Аз имам по-малък брат,нямам сестра,но когато брат ми направи нещо,което не е трябвало,говоря с него и ако се оплаши не го портя.А както вече 100 пъти каза,той е говорил с нея ама тя си знае нейните курвенски простотии.За мен той е постъпил правилно,евала!!!!

Некви кухи лейки са изказаха,че разбиаш ли "нормално е да се държи така,на нейните години" Ебахти простите сте,значи...Аз като бях на 14 не се държах така,ама явно вие-да и затва е нормално за вас...Е ся ши вЪ светна:НЕ Е НОРМАЛНО ДЕТЕ НА 14 ДА СЕ Е*Е С ВСЕКИ ВТОРИ!!!Пак евала!!!

И накрая много ме изнерви тва че всичките "ти си би" "ти си падаш по момчета" и дрн-дрън...Е кво като е би???Да го убием с камъни ли???Ебахти ограниченото мислене вадите всички!!!Щели да й говорят тва че брат й "прави яки свирки"...ОМГ...Love boy едва ли извършва интимните си подвизи като сестра си...Т.е тези които знаят са може би само негови приятели...И едва ли ще тръгнат да го портят....

п.п Писна ми от тва шибано ограничено мислене...И не мога да разбера как може да защитавате една малотена курва (с извинение към автора) но да ругаете човек,щото разбираш ли сексуалната му ориентация не е кат ваш'та.... Тъпа работа....

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Писна ми от тва шибано ограничено мислене...И не мога да разбера как може да защитавате една малотена курва (с извинение към автора) но да ругаете човек,щото разбираш ли сексуалната му ориентация не е кат ваш'та.... Тъпа работа....
    mnogo to4no kazano

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си